isa Oluşturma zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 23, 2013 (düzenlendi) bende yaptırmayı duşunuyorum sizce nasıl görüşlerinizi alsam Mart 23, 2013 isa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 (düzenlendi) Bence güzel görünmüyor. Apaci gibi. Sade daha güzel. Farlar Angel eyes olsa yeterli. Mart 23, 2013 Samet Daz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Abartili buldum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 (düzenlendi) Orjinal Focus hali daha güzel görünüyor. Mart 23, 2013 Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ünay V. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Sade hali daha hoş duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ünal Demir Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Modifiye için güzel sade bi duruşu var ama orjinal hali bence daha hoş kişisel düşüncem ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 apaçi duruyor bence iyi olmamış..sade olması en iyisi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 bence de çok şahin durmuş,daha ince hatlı bir modifiye daha orijinal durur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Berbat... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Farklı olsun diyorsanız olur da görünüş olarak ben de beğenmedim malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Aslında aracına nasıl istiyorsan öyle binmelisin, kişilere göre beğeniler farklılık gösterir ...Ben öğrencilik zamanında aracıma yaptıklarımı hatırladımda...(gerçi ses Sistemiydi).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Sanayide hevesli birileri yapmış gibi duruyor. Orjinal durmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2013 transformes,filminden fırlamış bir,hali var aracın.bütün halini görmek lazım,sadece ön kısım ile yorum yapılacaksa fazla abartılı bir hali var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 isa Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 peki farlar hakkında bilgisi olan varmı yada değişik önerisi olan fiyatta önemli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 bu tampon maket arabaya çevirir bu aracı illa değiştirecekseniz daha sade ve tok görünümlü tamponlardan kopya çekin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
isa
bende yaptırmayı duşunuyorum sizce nasıl görüşlerinizi alsam
isa tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap