Dr.Mert Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 24, 2011 Dinleyin bakalım hoşunuza gidecek mi.. http://www.youtube.com/watch?v=gCGiICcjRUo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Telefondayim doktorum, pcde dinlerim ama çok eğlenceli parça Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Eğlencelimi hüzünlümü ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Dinlemeyip ismine bakınca öyle algılanmış olaiblir Ama şarkı hüzünlü gibi şimdi dinlemiyim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 güzel şarkı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2011 Çok beğendim doktorcum teşekkürler, bakalım Ares le parçayı bulup kaliteli bir şekilde indirebilecek miyim.. Dinlerken arabamla Anadolu nun eski yollarında uçsuz bucaksız sarı ovaları izleyip maziyi anarken hayal ettim kendimi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2011 Eğlencelimi hüzünlümü ? Doktorum şimdi dinledim, yanlış okumuşum ben. Bu parça çok güzel ve sevidiğim türkülerden eline sağlık. Telden başlığı görünce aklıma Zeki Alasya-Metin Akpınar'ın bi filmde söylediği parça geldi. "Kekliği düz ovada avlar" Birde bu var http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/14815/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap