Levent Ö. Oluşturma zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 27, 2013 merhaba arkadaşlar.. taze edindiğim bir bilgiyi hemen sizlerle paylaşıyım istedim... samsung galaxy S2 , S3 , NOTE yada başka markalarda android kullananlar telefonlarında ''com.google.process.gapps'' hata kodunu alıyorlarsa yapmaları gereken hemen aşağıda.. 1 - ) ayarlar-uygulama yöneticisi-hepsi-uygulama tercıhlerini sıfırla 2-) cihazı yeniden başlat.. sorun çozuluyor.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Ben almıyorum böyle bir hata. Bu hata ne yapınca çıkıyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 telefonu normal olarak gunluk kullanımda kendiliğinden çıkıyor. bende yaklaşık 20 gundur vardı..ama ilk başlarda onemsemiyordum fakat sonradan cihaz kasmaya ve butun uygulamarı kendisi kapatmaya başladı.. şimdi sorun çozuldu.ilk gunku gibi hızlı.yanı bu fabrıka ayarlarına gerı almak gibi bişey ama silinen yada kaybolan hiçbir şey yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 telefonu normal olarak gunluk kullanımda kendiliğinden çıkıyor. bende yaklaşık 20 gundur vardı..ama ilk başlarda onemsemiyordum fakat sonradan cihaz kasmaya ve butun uygulamarı kendisi kapatmaya başladı.. şimdi sorun çozuldu.ilk gunku gibi hızlı.yanı bu fabrıka ayarlarına gerı almak gibi bişey ama silinen yada kaybolan hiçbir şey yok.. Kendiliğinden olan bir şey olmaması lazım. Bazı işlemleri yaparken default ayar google play uygulamasını açmak olarak ayarlanınca olur olmaz uygulamayı açıp hata veriyor. Bazı uygulamalarda yüklendikten sonra cihazı rootlu gibi gösteriyor. Bu durumda güncelleme kontrol edince cihaz telefon orjinal değil vs diyor. Son yüklenen uygulamaları tek tek kaldırıp bulmak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap