Gürcan Yılmaz Oluşturma zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 28, 2013 (düzenlendi) Almanya deyenler var İspanya deyenler var hagisi doğru acaba Mart 28, 2013 Gürcan Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Focus 3 Almanya'da üretiliyor. Focus 2 İspanya'idi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 (düzenlendi) Almanya .Kullanıcı kılavuzunda imalatçı firma kısmında Köln-Almanya yazıyor .Önceki Focuslar(I-II) İspanya'da üretiliyordu diye biliyorum ben ... Mart 28, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Teşekür edrim elinize emeğinize sağlık kardeşlerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Ben benimki ispanyada uretildi biliyorum. En azindan bayii oyle demisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Ben benimki ispanyada uretildi biliyorum. En azindan bayii oyle demisti hepsi almanya. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 (düzenlendi) Saarlouis Almanya, Avrupa için. Wayne, Michigan; ABD için. St Petersburg Rusya için. Rayong Tayland , Asya Okyanusya için. Chongging ise Çin için . Mart 28, 2013 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2013 Etis'ten kontrol edince görünüyor benim araç Saarlouis Almanya üretimi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 (düzenlendi) Ben benimki ispanyada uretildi biliyorum. En azindan bayii oyle demisti :) Tabi bayan satış temsilcisi nedese doğrudur:) Mart 29, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Ford etis te aracınıza ait bilgileri bulabilirsiniz Benimki Saarlouis Almanya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2013 Gezici fabrika olmasın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Gürcan Yılmaz
Almanya deyenler var İspanya deyenler var hagisi doğru acaba
Gürcan Yılmaz tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap