Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Tabii çine gitmeyi planlayanlar bir kez daha düşünmeli:). Bir gidip iki gelmek var, tabii bu iyimser bir rakam:) nerde o günler ya benim bi kopyam olsa ama beyin ortak olacak, okula gitse derse girse çalışsa ben habire yatsam çokmu şey istiyorum? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Adamların kendilerine özgün bir tarzları var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Tiguan, Audi, Amarok tıpkısının aynısı olmuş. Biz yerli arabayı daha yapmayı hayal bile edemiyorken adamlar bizim burada sayamacağımız kadar marka ve model geliştirdiler üstelik sadece otomotivde değil aklınıza gelebilecek uzay, beyaz eşya, silah aklınıza ne geliyorsa kopya mopya demediler hepsini ürettiler, sadece helal olsun derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 başlığa cevap olarak söylüyorum zamanında onlar bizi durdurmak için çin seddini yapmışlardı ama biz o eski biz değiliz. taklit araba konusundaki fikrim ise şu taklitleri olmadan asılları asla yaşayamaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Taklit maklit adamlar malı götürüyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2013 Ama savaş gemilerini biz yapıyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap