Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2011 Yıpranan far lastiğine pratik bir çözüm buldum mahvolmuş lastikleri bir süre gerdirerek düzleştirdim Farın üstüne pencere fitili çektim far lastiğini de sıcak silikonla fara ve fitile yapıştırdım Sonuç: Birilerine faydam olduysa ne mutlu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Paylaşım için Teşekkürler Elinize Sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Rica ederim; birilerine faydam olursa ne mutlu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Teşekkürler ellerinize sağlık. Muhakkakki şimdi ve ilerde faydası olacaktır ihtiyacı olan herkese. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdoğan K Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 bu konuyu bende açtım cevap vs gelmedi google ararken tesadüf denk geldi uygulamanın resmi vs varmı cam fitili boyut ebat detay belirtirmisin aynı durumdan şikayetçiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Bir saat önce, Erdoğan K yazdı: bu konuyu bende açtım cevap vs gelmedi google ararken tesadüf denk geldi uygulamanın resmi vs varmı cam fitili boyut ebat detay belirtirmisin aynı durumdan şikayetçiyim Ev pencereleri için olan standart fitildi yanılmıyorsam. Vay be 7 yıl geçmiş üstünden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdoğan K Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2018 7 yıl geçmiş 2 senedir focus 1 kullanıyorum ihtiyaç doğdu xd teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Onur Solmaz
Yıpranan far lastiğine pratik bir çözüm buldum mahvolmuş lastikleri bir süre gerdirerek düzleştirdim
Farın üstüne pencere fitili çektim far lastiğini de sıcak silikonla fara ve fitile yapıştırdım
Sonuç:
Birilerine faydam olduysa ne mutlu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap