Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlara başıma gelen malum olaydan dolayı (bkz:) yeni bir Focus oluşturma peşindeyim.Smart paket istiyorum artı içimde ukte olan sunroofu da bu sefer alıcam ama X+tekno biraz yağlı geliyor.Bu nedenle bunlardan birini seçmek istiyorum.Hangisini alayım sizce X paket mi tekno paket mi tercih edilmeli.Bunu sizin ihtiyaçlarınız belirler felan demeyin gönlünüzde hangisi varsa.hangisi size daha mantıklı geliyorsa onu deyiverin.Anket gibi bişey yani.Şimdiden teşekkürler.
Soru
ufuk özdemir
Arkadaşlara başıma gelen malum olaydan dolayı (bkz:) yeni bir Focus oluşturma peşindeyim.Smart paket istiyorum artı içimde ukte olan sunroofu da bu sefer alıcam ama X+tekno biraz yağlı geliyor.Bu nedenle bunlardan birini seçmek istiyorum.Hangisini alayım sizce X paket mi tekno paket mi tercih edilmeli.Bunu sizin ihtiyaçlarınız belirler felan demeyin gönlünüzde hangisi varsa.hangisi size daha mantıklı geliyorsa onu deyiverin.Anket gibi bişey yani.Şimdiden teşekkürler.
ufuk özdemir tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
5
5
4
Popular Days
Mar 31
26
Nis 1
13
Nis 2
5
Nis 5
1
Top Posters For This Question
ufuk özdemir 8 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
kemal kaya 5 posts
Engin Uzunoğlu 4 posts
Popular Days
Mar 31 2013
26 posts
Nis 1 2013
13 posts
Nis 2 2013
5 posts
Nis 5 2013
1 post
Popular Posts
kemal kaya
Titanium X Paketi Parçalı Deri koltuklar, Elektrikli 4yöne ayarlanabilir sürücü koltuğu, Bi-Xenon Farlar (far yıkama sistemi ile), Gündüz yanan LED farlar, Led çok renkli iç ortam aydınlatması par
Cem Boneval
İkisine de o kadar para vermem. Hiçbiri olmazsa olmaz değil...
Yakup Ç. A.
İlla ki onsuz tekno alınamıyor.
Bu soruda 44 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap