Nihat Abukan Oluşturma zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 31, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar zemin bozuk olduğundan birde acil işim olduğundan resimleri çekerken pek özen gösteremedim, sanırım yine de idare eder Bu da güncel resimlerinden Mart 31, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
engin yapmış Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 güzel olmuş yakışmısş,nekadar maliyetı bırde lazerlerı kapı altınamı montaj yapıyolar delme felan işlemi goruyomu . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 güzel olmuş yakışmısş,nekadar maliyetı bırde lazerlerı kapı altınamı montaj yapıyolar delme felan işlemi goruyomu . urune gore değşiyor.kapı altını deldirmem dersenız direk kapınınaltına yapıştırılna modelıde var.. bende bir ara takıp ediyorum ama eşik sticker i yaptıracagım için vazgeçtim.. gittgigidiyor a bakabılırsınız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 http://www.ebay.com/itm/5W-led-projector-for-Ford-ghost-shadow-light-A-pair-logo-door-light-/170998506399?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27d04e239f&vxp=mtr Bunun bir de stop lambası modeli var. Arka orta alta takılıyor. Frene basınca yola kırmızı STOP yazısı veya amblem yansıtılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 (düzenlendi) Sağolsun bir dostum hediye etti ben sadece montajını yaptırdım.Zaten lamba ile beraber lamba yuvasının çapı kadar delik açabilen tahminen 12-13 mm çapında matkap ucu birlikte gönderiliyor.Kapı plastik aksamının olduğu kısım delinip monte ediliyor, alyan vida ile sabitlenip lambanın sabit somunu ile sağlamlaştırılıyor. Led ışık olduğu için normal ampullerden 10 kat daha fazla ömre sahip, su almıyor fiyatı ise tahminen 60-70 TL . Nisan 1, 2013 Nihat Abukan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Güzel olmuş vallahi, pek bir yanar-döner. Aracın da maşallahı var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Jan janlı olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 öyle bir yapacaksınki , arkadan çok yaklaştıklarında sevgi dolu bir kelime arka arabanın kaputuna yansıtacak 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Cem Abi, aslında senin yorumunu merak ediyordum...Bu sefer köprü dememi bekleme sakın, sen beğendikten sonra Sıratı geçtik demektir... Güzel olmuş vallahi, pek bir yanar-döner. Aracın da maşallahı var... Güzel fikir, bence şimdiden patent başvurusunda bulunmak lazım. öyle bir yapacaksınki , arkadan çok yaklaştıklarında sevgi dolu bir kelime arka arabanın kaputuna yansıtacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 çok güzel olmuş güle güle kullanın..banada sardı şimdi düşünmüyor değilim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 çok güzel olmuş güle güle kullanın..banada sardı şimdi düşünmüyor değilim.. Çok teşekkür ederim, araca ayrı bir hava katıyor şayet düşünüyorsanız yaptırın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Çok teşekkür ederim, araca ayrı bir hava katıyor şayet düşünüyorsanız yaptırın derim. nihat bey kapılar açılıncamı yanıyor.?? guzel olmus.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 batmanin amblemi gibi bir hava uyandırmış. harbi hoş olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 nihat bey kapılar açılıncamı yanıyor.?? guzel olmus.. Evet kapılar açılınca yanıyor, teşekkür ederim.. batmanin amblemi gibi bir hava uyandırmış. harbi hoş olmuş. İşlevselliği gece olunca bir nevi Batman gibi bir şey oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Çok mu iyi olmuş ne çok iyisi ya abi bu mükemmel olmuş ben resmen eşek gibi sırıttım görünce o derece güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap