Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Çok teşekkür ederim Saruhan, bende senin yorumuna bittim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 arkadaşlaR forumda bizim için değişik amblemlerde ve forumumuzun ambleminde yapabilecek bir konu vardı bulamıyorum hemşerim nihat bey hayırlı olsun güzel olmuş. bu arada nerede çalışıyorsunuz simanız hiç yabancı gelmiyor da bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Çok teşekkür ederim Taner Kardeşim, ben YYÜ Tıp Fakültesi'nde çalışıyorum her zaman için beklerim.Aradığın konuyu ''lazer logo -özel yapım.'' diye forumda arama yaparak bulabilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Çok teşekkür ederim Taner Kardeşim, ben YYÜ Tıp Fakültesi'nde çalışıyorum her zaman için beklerim.Aradığın konuyu ''lazer logo -özel yapım.'' diye forumda arama yaparak bulabilirsin. tmm teşekkürler nihat abi sağol uğrarım bi ara yanına bende bölge hastanesinde çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 tmm teşekkürler nihat abi sağol uğrarım bi ara yanına bende bölge hastanesinde çalışıyorum Her zaman beklerim Taner. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2013 Çok teşekkür ederim Saruhan, bende senin yorumuna bittim. Gerçekler bunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Önder Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 harika görünüyor bu uygulama acaba garanti kapsamında bir sıkıntı çıkarır mı?ayrıca kapıların içinden elektriği nereden aldılar döşemeler söküldü mü? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2013 harika görünüyor bu uygulama acaba garanti kapsamında bir sıkıntı çıkarır mı?ayrıca kapıların içinden elektriği nereden aldılar döşemeler söküldü mü? Garanti kapsamında sıkıntı çıkaracak herhangi bir durum söz konusu değil.Kapı döşemeleri sökülüp içeride bulunan tesisat kablolarından elektrik alınıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olcay saçaklı Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2013 Hocam tebrikler süper olmuş en kısa zamanda yaptıracağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap