Kutluhan A. Oluşturma zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 31, 2013 Focus 3'ler hayati bir fren arızası nedeniyle servise çağrılıyormuş. Geçmiş olsun şimdiden ... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Paylaşım için teşekkürler.. Umarım çözümü kalıcı olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Erken fark edilmesi iyi olmuş umarım bunun yüzünden canı yanan olmamıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2013 Detay var mı? Model yılı vs.? Ne yolla çağırıyormuş?Türkiye'de durum ne vs? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Focus 3'ler hayati bir fren arızası nedeniyle servise çağrılıyormuş. Geçmiş olsun şimdiden ... Nisan 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Nisan 1 Wuuu... Çok iyiydi.....) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Nisan 1 mi ?? Heycanlandirmayin beni !! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selçuk tanrıverdi Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 fenasınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Sabah sabah sinir bozukluğu oldu resmen; gerçi zaten servise gidecektim ama orada rezil olurdum herhalde şaka olduğunu görmesem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Tam servisi aramak için telefona sarılıyordum ki uyandım olaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 servisi arayan yokmu daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 bikaç saat önce rampada ayağım frende dururken "fren yağ seviyesinde azalma, servise gidin" uyarısını almamın üstüne gayet güzel yedim şakayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 bikaç saat önce rampada ayağım frende dururken "fren yağ seviyesinde azalma, servise gidin" uyarısını almamın üstüne gayet güzel yedim şakayı O bendede oluyordu rampa asagi dururken. Servise gidin yağ ekliyorlar sorun halloluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 O bendede oluyordu rampa asagi dururken. Servise gidin yağ ekliyorlar sorun halloluyor. Bende de bugün yaptı... Ne akıllı araba yahu takvimi bile takip ediyor. Ben yine de şaka kabul ettim, bakalım yarın da yapacak mı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap