Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Bu arada focus'un kronik problemi o yukarda çıkan uyarı, yani gerçek servis'e gidip ekletmelisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Bu arada focus'un kronik problemi o yukarda çıkan uyarı, yani gerçek servis'e gidip ekletmelisiniz. Yemezler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yemezler... Cidden yahu... Bakunuz. Click'leyin Litfen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Cidden yahu... Bakunuz. Click'leyin Litfen Yakup mayon içinde mi geziyorsun? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yakup mayon içinde mi geziyorsun? Ben anlamıyorum ne olduğunu sanırım şundan bahsediyorum Yağ vs ekletenler var dediydim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Ben anlamıyorum ne olduğunu sanırım şundan bahsediyorum Yağ vs ekletenler var dediydim Paranoyam depreşti sazanlanıyorum sanki... Beni iyi kötü tanımış biri olarak fren ikazını hafife alacak bir kişi olabileceğime ihtimal veriyor musun? Neyse uzattım, espri özelliği kalmadı, zaten burnum da koku almıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Paranoyam depreşti sazanlanıyorum sanki... Beni iyi kötü tanımış biri olarak fren ikazını hafife alacak bir kişi olabileceğime ihtimal veriyor musun? Neyse uzattım, espri özelliği kalmadı, zaten burnum da koku almıyor... Ben farklı düşünmüştüm ondan cevaplıyorum eeheheh neyse yazmayan ama takip edenleri görmüş olduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap