Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 1, 2013 Adres belli --> Google Arama kısmına '' portakal suyu '' yazınız Sağ kısımda çıkan, Kokla butonu ile ilerleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 buda 1 nisan şakası galba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 buda 1 nisan şakası galba Valla ben bilmem eğer koku gelmiyorsa buradaki yardım konusuna göz atabilirsiniz https://www.google.com.tr/intl/tr/landing/nose/help.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Oha Abi; ofisteki arkadaşlara ne yedirdim herkes ekran kokluyor şuanda. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Burun BETA diye görünce hiç tenezzül bile etmemiştim açmaya bugünün 1 nisan olduğunun farkında olarak Youtube da bir şeyler çevirmiş de beklediğimden daha kötü çıktı Şimdilik en başarılısı bizim forumumuzdaki fren muhabbeti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Oha Abi; ofisteki arkadaşlara ne yedirdim herkes ekran kokluyor şuanda. Sanırım iş yeri değiştirme zamanın gelmiş... Ya da Allah sana kolaylık versin! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Bugün beni de servisten aradılar. Arabayı kullanmayın fren arızası için gelip nerdeyseniz alalım diyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Bugün beni de servisten aradılar. Arabayı kullanmayın fren arızası için gelip nerdeyseniz alalım diyorlar. Ford Türkiye'ye araç arızalarını bizim sitemizden takip edin demiştik adamlar dinlemiş demekki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Sanırım iş yeri değiştirme zamanın gelmiş... Ya da Allah sana kolaylık versin! Kariyerde değiştirsem iyi olacak aslında, ofiste çalışmaktan çok sıkıldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2013 Sanırım iş yeri değiştirme zamanın gelmiş... Ya da Allah sana kolaylık versin! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap