Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus 2009 1.8 125 Hp Benzinli Hakkinda.

yusuf akyildiz

Soru

Arkadaslar oncelikle okuyan herkese merhabalar diyerek konuya girmek istiyorum.araniza katilali baya oldu ama sadece okuyucuydum.simdi yarin alacagim arac ile ilgili birkac soru sormak istiyorum.2005 focusumu satmistim.yarin 2009 model siyah 59000 kmde 1.8 benzinli ghia hatchback full donanimli bir arac alacagim.yaz kis 2 takim lastigi ile .gerci once ford yetkili servisine goturecegiz almadan once focus 3 trend de alabilirim baska bi arac ona da baktim ama o trend 1.6 105 hp bombos araba donanim acisindan.sizce 2011 focus 3 trend mi yoksa diger bahsettigim arac mi ne yapmaliyim.saygilar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 13 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

2009 model siyah 59000 kmde 1.8 benzinli ghia hatchback

Böyle bir Focus var mıymış. 

Varsa bile almayın derim ben olsam. 1.8 motorlu arabanın motorla ilgili parçarını bulmak konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Evet pardon soylemeyi unutmusum yurtdisinda yasiyorum rusyada.parca derken burda standart 1.6, 1.8 ve 2.0 var dizel yok zaten.yeni derken aralarinda 2 yas var. Yeni kasanin ic dizayni ile simdi bazi yorumlar okudum da.bakalim artik ok yaydan cikti yarin ola hayrola 5000 tl fazlasini verip de bos arabaya da binmek istemiyorum acikcasi.ben yine forumu karistirmaya devam edeyim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bu oldukça öznel bir soru, kimisi yeniyi sever, kimisi donanım ister.

Sonuçta burada herkes kendi görüşünü belirtecektir ve bu da onun doğrusu olacaktır.

Siz kendi doğrunuzu her iki aracı da deneyerek bulun derim.

Hangisi içinize sinerse onu alırsınız...

Motor bakımında karşılaştırırsanız 1,8 haliyle hem 20 PS güçlü hem de 20 Nm fazla torku var, daha performanslı olacaktır. Ancak ort. 1,5L/100km fazla yakacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Neden?  

Ne neden?

Neden yazmadım, etkilememek için...

Neden Mk2, çünkü daha güçlü...

Ayrıca direksiyon ve yolu algılama hissi daha gelişmiş.

Neden Mk2'yi sevmiyorum, çünkü araba ile bütünleşemiyorum, yazmıştım, banyo küvetinde tabureye oturur gibi geliyor diye Mk3'ten sonra, kimse alınmasın, abartılı ama benim için böyle...

Ayrıca EB yapmadılar o kasaya!

Cem Boneval tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.