Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 2 saat önce, volkan sonmez said: Merhaba, aranıza henüz katıldım. Yeni başlık açmamak için buraya yazayım dedim. Önümüzdeki 10 gün içerisinde focus ps otomatik dizel almayı planlıyorum. Aracı test ettim ve internet üzerinden de kendimce araştırarak yorumları değerlendirdim. Beni tek endişelendiren konu bu titreme ve kavrama problemidir. ÖTV muafiyeti ile alacağım için 5 sene boyunca da satamayacağım, 5 senelik bir ızdırap satın almak istemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum. Yeni Dizellerde sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Merhaba, aranıza henüz katıldım. Yeni başlık açmamak için buraya yazayım dedim. Önümüzdeki 10 gün içerisinde focus ps otomatik dizel almayı planlıyorum. Aracı test ettim ve internet üzerinden de kendimce araştırarak yorumları değerlendirdim. Beni tek endişelendiren konu bu titreme ve kavrama problemidir. ÖTV muafiyeti ile alacağım için 5 sene boyunca da satamayacağım, 5 senelik bir ızdırap satın almak istemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum. Merhaba konu otomatik dizelerin şanzımanı değil. Konu benzinli otomatikler de ortaya çıkabilen bir sorun. Ford bu sıkıntı çıkarsa ürününün arkasinda duruyor. 5 yıl uzun bur sure değil. İçimiz rahat etsin diyorsanız artib2 yıl garanti alarak 5 yıl gönül rahatlığıyla binebilirsiniz. Tekrar ediyorum otomatik dizell için şanzıman farklı problem çıktığı bilgisi en azından forumda hic paylaşılmadı. Umarım aramizda görürüz sizide. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Ipeker Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2015 3 saat önce, volkan sonmez said: Merhaba, aranıza henüz katıldım. Yeni başlık açmamak için buraya yazayım dedim. Önümüzdeki 10 gün içerisinde focus ps otomatik dizel almayı planlıyorum. Aracı test ettim ve internet üzerinden de kendimce araştırarak yorumları değerlendirdim. Beni tek endişelendiren konu bu titreme ve kavrama problemidir. ÖTV muafiyeti ile alacağım için 5 sene boyunca da satamayacağım, 5 senelik bir ızdırap satın almak istemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum. Benim aracımda mtv muafiyetli otm.kavrama problemi yaşadım 2012 benzinli 3 yıl garantili olduğu için kavramayı garantiden komple değiştirdiler volkan arkadaşın dediği gibi alır almaz garantiyi 5 yıla çıkarman senin yararına olur ben yaptırmadım pişman oldum malum bizler 5.yıl dolmadan satamıyoruz.Şimdiden hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 volkan sonmez Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yine, yeni başlık açmamak adına buradan devam edesim geldi. HB ile sedan arasında gidip geliyorum. bir çocuğum var, ileride ikincisini de düşünüyorum. Bagajım geniş olsun, yol tutuşu biraz daha iyi olsun diye sedan araca aklım kayıyor. Park problemi yaşamamak için de hb tercih edesim var ama ikisi arasındaki fark sadece 17.8 cm. Ağırlıkları ise sanırım 6-10 kilo arasında bir şeydi. Ne yapsam ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Sedan tercih edilmeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2015 Sedan hb arasındaki kıyas benim için sadece bagaj genişliği oldu. Seçim sizin kararınız olsun önemli olan sizin ihtiyaçlarınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 Yaklasik 4 bin km oldu kavrama degiseli. Suan icin hicbir sıkıntı yok. Gecisler gayet guzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 Aracta güç kaybi, performansta bir düşüş oldumu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin K. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 (düzenlendi) On 21.11.2015 at 22:27, Yasin K. said: Bende geçen hafta 2013 model powershift benzinli focus aldım. Araba 12.000 km de idi. Benden önceki sahibi araba henüz 15.000 olmadı diye hiç bakıma sokmamış. Arabayı kullanırken fark ettim ki bahse konu titremeler ve bazen vites geçişlerindeki tıkırtılar benden de geliyor. Bugün servise gittim. Usta test sürüşünde ilk 50 metrede kavramada problem var dedi. Değişim gerekebilirmiş. Arabayı periyodik bakıma vereceğim Çarşamba günü bakacaklar bakalım. Sonucu buraya yazacağım. Bende işlemden sonra LPG taktırmayı planlıyorum ama korktum böyle olunca. Acaba beklesem mi biraz daha. Merhaba, Daha önce yukarıdaki gönderiyi paylaşmıştım. Geçen süreçte yaşadığım olaylar aşağıdaki gibi: 1) Aracı periyodik bakıma verdim. Bu sırada şanzıman ile ilgili yazılım güncellemesi yapıldı. Kavrama değişmedi. Aracı teslim aldım. 2) Kısa süre sonra aynı problem tekrar nüksetti. Titremeler rahatsız edici boyuta ulaşınca tekrar servise soktum. Sağolsunlar hemen işleme aldılar ve kavrama ile ilgili gerekli değerleri Ford genel merkeze göndererek kavrama değişimi için danıştılar. Ford onay verdi ve kavrama değişti. 3) İlk aldığım zaman gayet başarılıydı. Hatta bu kadar konforlu bir kullanım beklemiyordum ve arabayı kullanmaktan gerçekten zevk aldım. İkinci haftadan itibaren yine titremeler başladı. Titremeler artınca tekrar servise gittim ve bir kere daha kavrama değişti. Yine ilk aldığım hafta gayet başarılı olan şanzıman şimdi titremeleri yine göstermeye başladı. Müsait bir zamanda tekrar servise gideceğim. Haziran 2016 da garantim bitiyor Araç şu anda 15.600 KM'de. Bu süreçte gerek araştırmalarım, gerek servise gidip gelirken öğrendiğim bilgiler powershift şanzıman ile ilgili genel bir problem olmadığı belirli bir seride problem olduğu yönünde. Bu da genelde 2013 ve 2014 model araçlarda kendini gösteriyor. Süreçle ilgili size yine bilgi vereceğim İnşallah Şubat 8, 2016 Yasin K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Gürgürler Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Öncelikle ayni problemi ben yaşadim aracin kavrama kiti değişti ancak değiştirene kadar çok uğraştim ford bunu hata olarak kabul etmiyor araç motorunun karakteristik özelliği diyorlar ,güncelleme problemi diyorlar araştirmalarimin sonucunda powershift şanzumanli araçlarda bu problem var üstüne gidilince kavrama kiti değişiyor sorun kalmiyor ben 1200km de bu sorunu yaşadim kavrama testine sokulmasini istedim bu test sonucunda aracimin kavrama kiti garanti dahilinde değişti genelde kavrama kitini garantiye sokmuyorlar kullanici hatasindan kaynaklana bileceğini düşünüyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İlker aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 On 10.02.2016 at 11:02, Ahmet Gürgürler said: Öncelikle ayni problemi ben yaşadim aracin kavrama kiti değişti ancak değiştirene kadar çok uğraştim ford bunu hata olarak kabul etmiyor araç motorunun karakteristik özelliği diyorlar ,güncelleme problemi diyorlar araştirmalarimin sonucunda powershift şanzumanli araçlarda bu problem var üstüne gidilince kavrama kiti değişiyor sorun kalmiyor ben 1200km de bu sorunu yaşadim kavrama testine sokulmasini istedim bu test sonucunda aracimin kavrama kiti garanti dahilinde değişti genelde kavrama kitini garantiye sokmuyorlar kullanici hatasindan kaynaklana bileceğini düşünüyorlar arkadaslar bu kavrama dediğiniz baskı balata dimi? az önce servisten çıktım güncelleme yapıldı ama olmayan problemler ortaya çıktı aracımda lpg vardı söktürüp öyle gittim ama böyle giderse tekrar taktırmam uzun zaman alıcak servis nasıl garanti kapsamında kavrama değiştirir benimkini değiştirmyiz dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Özkara Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 2012 ps focusum da titreme 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme oluyor burdaki diğer arkadaşlar gibi. araç 53 binde. yazılım henüz yüklenmemiş. lpg yok araçta. yazılım yükledikten sonra farklı problemler ortaya çıkıyor mu? tavsiyeniz nedir. yükletmelimiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 5 dakika önce, Adem Özkara said: 2012 ps focusum da titreme 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme oluyor burdaki diğer arkadaşlar gibi. araç 53 binde. yazılım henüz yüklenmemiş. lpg yok araçta. yazılım yükledikten sonra farklı problemler ortaya çıkıyor mu? tavsiyeniz nedir. yükletmelimiyim. Lütfen profilinizi tamamlayınız aksi halde cevap alamazsınız ve yorum yazmaya devam edemezsiniz. Bknz: Kurallar ve özel mesajlarınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 9 dakika önce, Adem Özkara said: 2012 ps focusum da titreme 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme oluyor burdaki diğer arkadaşlar gibi. araç 53 binde. yazılım henüz yüklenmemiş. lpg yok araçta. yazılım yükledikten sonra farklı problemler ortaya çıkıyor mu? tavsiyeniz nedir. yükletmelimiyim. güncellemeyi mutlaka yaptırın, eğer farklı bir noktada sıkıntı yoksa epey memnun kalırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Özkara Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 18 dakika önce, Mert Yürüyen said: güncellemeyi mutlaka yaptırın, eğer farklı bir noktada sıkıntı yoksa epey memnun kalırsınız. aracı 1 hafta önce aldım. aracın tüm resmi işlemleri bittikten sonra fark ettim teklemeyi. bu durumdan başka bir sıkıntı göremedim şuan. titremeye sorununa çare oluyorsa yaptırayım hemen. acaba yakıtı falan etkilermi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap