Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 15 dakika önce, Adem Özkara said: aracı 1 hafta önce aldım. aracın tüm resmi işlemleri bittikten sonra fark ettim teklemeyi. bu durumdan başka bir sıkıntı göremedim şuan. titremeye sorununa çare oluyorsa yaptırayım hemen. acaba yakıtı falan etkilermi. Güncellemeler bir miktar iyileştirme sağlıyor fakat şu ana kadar aracıma en az 3 yada 4 sefer güncelleme yapılmasına rağmen %100 çözüm henüz yok hala titreme ve vuruntu az da olsa devam ediyor. Dün TSI passata bindim DSG li, vites değişimine hayran kaldım kesinlikle belli olmuyor sanırım passat 60.000 km lerdeydi. Ford un bu konuda daha çok çalışması gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 11 dakika önce, Alparslan Kaplan said: Güncellemeler bir miktar iyileştirme sağlıyor fakat şu ana kadar aracıma en az 3 yada 4 sefer güncelleme yapılmasına rağmen %100 çözüm henüz yok hala titreme ve vuruntu az da olsa devam ediyor. Dün TSI passata bindim DSG li, vites değişimine hayran kaldım kesinlikle belli olmuyor sanırım passat 60.000 km lerdeydi. Ford un bu konuda daha çok çalışması gerekiyor Turbo beslemeli motor ile PWS'yi test ettiniz mi? veya FSI ile DSG'yi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Turbo beslemeli motor ile PWS'yi test ettiniz mi? veya FSI ile DSG'yi Aslında elma elma kıyaslaması yapmak gerekir Bakalım ford bu işi çözer diye bir ümit bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 40 dakika önce, Yakup Çağatay said: Turbo beslemeli motor ile PWS'yi test ettiniz mi? veya FSI ile DSG'yi farketmez yakup, bunların hiçbiri kişinin aracındaki memnuniyetsizliği gidermez yani değil mi? bence denemeyin yeni pws'yi arabanıza binmezsiniz bir daha not: konu dışı ama, nerede bu 1.0 otomatik hocam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 11 dakika önce, Mert Yürüyen said: farketmez yakup, bunların hiçbiri kişinin aracındaki memnuniyetsizliği gidermez yani değil mi? bence denemeyin yeni pws'yi arabanıza binmezsiniz bir daha not: konu dışı ama, nerede bu 1.0 otomatik hocam? Ben memnuniyet veya arıza için yazmadım ki zaten 1.0 otomatik nerde? Bilmem En iyimser yoldadır. Ayrıca şu cümle; acaba 1.6 pws bitiyor mu sorusunu aklıma getirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ben memnuniyet veya arıza için yazmadım ki zaten 1.0 otomatik nerde? Bilmem En iyimser yoldadır. Ayrıca şu cümle; acaba 1.6 pws bitiyor mu sorusunu aklıma getirdi. isabet olur... benzinde geçsinler A/T'ye rahat edelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Şimdi, Mert Yürüyen said: isabet olur... benzinde geçsinler A/T'ye rahat edelim. Malum GETRAG yapıyor bunları, yenisini bekliyorum bende çıkalı oldu çünkü bayaaa... A/T ile olmaz bu işler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tülay Candan Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Merabalar Arkadaşlar sorunum tamamen sizinki ile aynı. Güncelleye yaptırdım hiç bir değişiklik olmadı. Güncellemeden 1 saat sonra ford etis den baktığımda hala yazılım mevcut diyordu. Acaba servis bu yazılımı yüklemedimi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2016 6 dakika önce, Tülay Candan said: Merabalar Arkadaşlar sorunum tamamen sizinki ile aynı. Güncelleye yaptırdım hiç bir değişiklik olmadı. Güncellemeden 1 saat sonra ford etis den baktığımda hala yazılım mevcut diyordu. Acaba servis bu yazılımı yüklemedimi. Merhaba, öncelikle özel mesajlarınızı kontrol edip profilinizi tamamlamanızı rica ediyorum. Konuya dönelim; yazılım güncellemeleri etis'e düşmeyebiliyor veya geç düşebiliyor o konuda servise güvenmek gerekiyor maalesef. Eğer yazılım ile değişiklik olmazsa/olmadıysa kavramada -mekanik- değişiklik olması gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Özkara Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 On 14.04.2016 at 12:50, Alparslan Kaplan said: Güncellemeler bir miktar iyileştirme sağlıyor fakat şu ana kadar aracıma en az 3 yada 4 sefer güncelleme yapılmasına rağmen %100 çözüm henüz yok hala titreme ve vuruntu az da olsa devam ediyor. Dün TSI passata bindim DSG li, vites değişimine hayran kaldım kesinlikle belli olmuyor sanırım passat 60.000 km lerdeydi. Ford un bu konuda daha çok çalışması gerekiyor 16.04.2016 itibari ile güncellemeyi yaptırdım 50 km test şehir içi herhangi bir değişiklik göremedim. Ayrıca yazılımın güncellendiği söylenmesine rağmen Etis ten konrol ettiğimde yazılım hala yazılım mevcut diyor. Baş teknisyenin söylediğine göre "siz ilk etapta anlayamazsınız, araç zamanla kendini size adapte edecektir." dedi. Forumda diğer konularda da kullanıcılar 500 km sonra yazılımından sonraki değişiklikleri fark ettiklerini söylüyorlar.acaba doğrumudur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Keşke ford dizel otomatikte kullandığı şanzımana değişik bir isim verseydi. Herkes benzinli otomatikteki şanzımanla dizel otomatikteki power shift şanzımanı aynı zannediyor. Dolayısıyla benzinlideki tüm sorunların dizeldede olacağını varsayıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Bugün artık iyice netleşti rüya bitti sanirim aracim ilk olarak 4.000 km civarında 1 ve 2.vites geçişi sırasında silkeleme yaptı. Bu durumu çok onemsemedim ama 5.500 km ye kadar ara ara silkeleme yaptı. Bugün Ankara'da hava biraz sıcakti bir rampada kalkiş yaparken aşırı silkeledi sanki bir parça kopacak gibi.. arabada hanim ve çocuk vardı çok ağır değildi yani. 2015 model 5.500 km arabanın bunu yapması gerçekten çok üzücü.. aracimi gerçekten çok seviyorum fakat bu sorun sogutacak beni, belki de satacagim.. Yazılım yada kavrama değişse bile aynı sorun devam ediyor gibi yorumları forumda okuyorum. Ford gibi bir firma kalıcı bir çözüm bulamiyor mu bu soruna. Böyle binmek zorundamiyiz kafam çok karışık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 11 dakika önce, Erdem Ay said: Bugün artık iyice netleşti rüya bitti sanirim aracim ilk olarak 4.000 km civarında 1 ve 2.vites geçişi sırasında silkeleme yaptı. Bu durumu çok onemsemedim ama 5.500 km ye kadar ara ara silkeleme yaptı. Bugün Ankara'da hava biraz sıcakti bir rampada kalkiş yaparken aşırı silkeledi sanki bir parça kopacak gibi.. arabada hanim ve çocuk vardı çok ağır değildi yani. 2015 model 5.500 km arabanın bunu yapması gerçekten çok üzücü.. aracimi gerçekten çok seviyorum fakat bu sorun sogutacak beni, belki de satacagim.. Yazılım yada kavrama değişse bile aynı sorun devam ediyor gibi yorumları forumda okuyorum. Ford gibi bir firma kalıcı bir çözüm bulamiyor mu bu soruna. Böyle binmek zorundamiyiz kafam çok karışık.. 4bin km ye kadar yapmamis olmasi sanki yazilimdan kaynakli degil donanim kaynakli bir problemmis gibi geldi bana. Ama yepyeni arabada bu tip problemler yasanma kismina katiliyorum. Bu kadar ayyuka cikmis problemi ya problemlemden saymiyor Ford/Otosan, ya cozum uretmek istemiyor, ya da cozum uretemiyor. Beklerdim ki; bu tip bir problemlemde servis sorunun ne oldugunu aninda bulabiliyor ve kalici olarak cozabiliyor olmali. Yazilimsa yazilimi degistirmeli, donanimsa sorun yasatmayacak parcayi takmali. Basligi soyle kabaca okuduktan sonra serviste bazi araclara cozum bulduklari yaziyor. Belkide servisteki konulan tani veya mudehaleler yanlis. Yapan servis duzgunce yapabiliyor belkide. Umarim tez zamanda bu problemi yasayan tum insanlarin araclari temize cikar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erdem Ay Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Servet Bey teşekkürler. Gerçekten can sıkıcı bir durum. Az paralar vermiyoruz.. Kullanırken çok dikkat ederim, bulunduğum yer çok dik rampali eğimli bir yer değil bu yüzden başıma gelmez diye düşünüyordum fakat bu şartlarda bile geldi. Önceki aracim dizel otomatik Fiat Punto bile 55.000 km boyunca tık demedi.. Punto Focus ile kiyaslanamaz, tirnagi olamaz kesinlikle ama.. kesinlikle daha sorunsuzdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2016 38 dakika önce, Erdem Ay said: Bugün artık iyice netleşti rüya bitti sanirim aracim ilk olarak 4.000 km civarında 1 ve 2.vites geçişi sırasında silkeleme yaptı. Bu durumu çok onemsemedim ama 5.500 km ye kadar ara ara silkeleme yaptı. Bugün Ankara'da hava biraz sıcakti bir rampada kalkiş yaparken aşırı silkeledi sanki bir parça kopacak gibi.. arabada hanim ve çocuk vardı çok ağır değildi yani. 2015 model 5.500 km arabanın bunu yapması gerçekten çok üzücü.. aracimi gerçekten çok seviyorum fakat bu sorun sogutacak beni, belki de satacagim.. Yazılım yada kavrama değişse bile aynı sorun devam ediyor gibi yorumları forumda okuyorum. Ford gibi bir firma kalıcı bir çözüm bulamiyor mu bu soruna. Böyle binmek zorundamiyiz kafam çok karışık.. Neden servise gidip işlem yaptırmıyorsunuz? Üzülmeyi vs kenara bırakıp hareket edin olmuyorsa üzülüp çaresine bakarsınız. Eski yorumlara değil güncel yorumlara bakın burada okuduklarınız sadece fikir olur size sahaya inmeniz lazım ki iş yapılsın. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap