Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 20 saat önce, Teoman Saraç yazdı: @Kaan Yagizer Bey size bir sorum olacak. Bu kavramanın modifiyeli olup olmadığı nasıl anlaşılır? Üzerinde koda falan varmı? Parça numarası farklı, oradan anlaşılır. ... Ama dert değil, zaten kimsenin elinde (uzun zamandır) standart kavrama seti kalmadı. Sonuçta parça Vin numarası ile isteniyor ve tek kaynaktan (Ford-Otosan) geliyor. Onlar da artık sadece Modifiyeli kavrama ikmal ediyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Parça numarası farklı, oradan anlaşılır. ... Ama dert değil, zaten kimsenin elinde (uzun zamandır) standart kavrama seti kalmadı. Sonuçta parça Vin numarası ile isteniyor ve tek kaynaktan (Ford-Otosan) geliyor. Onlar da artık sadece Modifiyeli kavrama ikmal ediyor. Tekrar tekrar teşekkürler. Kıl bir müşteri olmayacağım sonuçta servisteki personelde onlara ne denirse onu yapacaklar. Ben iş emri kağıdından varsa parça numarasını alırım, olmasada bir sene sonra yaparsa sizin (duyduğuma göre) acı ama güzel kahvenizi içmeye gelirim. Tekrar teşekkürler. Tatil gününde ilgilendiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2016 Kıl bir müşteri olmayacağım. Hahahaha ben inanmadım buna. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 (düzenlendi) Evet sağolsun Ford / Otosan müşteri memnuniyeti adına ücretsiz değişim yapmış. Bakalım artık seneye Kaan bey değişen parçanın nosu KTBV6P 7C601 CF. @Kaan Yagizer bey... Ekim 17, 2016 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 10/16/2016 - 14:03 tarihinde, Teoman Saraç yazdı: Tekrar tekrar teşekkürler. Kıl bir müşteri olmayacağım sonuçta servisteki personelde onlara ne denirse onu yapacaklar. Ben iş emri kağıdından varsa parça numarasını alırım, olmasada bir sene sonra yaparsa sizin (duyduğuma göre) acı ama güzel kahvenizi içmeye gelirim. Tekrar teşekkürler. Tatil gününde ilgilendiniz. Zehir allah belami versin, icmeye icilmiyor dokulmeye dokulmuyor... degdigi yeri eritir! Hele bir caycilari var ki, yonetim kurulu baskani yaninda haltetmis... ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 1 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı: Hele bir caycilari var ki, yonetim kurulu baskani yaninda haltetmis... ? Yazsam mı yazmasam mı kararsız kaldım ama komik olduğu için yazıyorum. Kesinlikle şikayet değil Kaan abi... Uğradık servise, bir şey içer misiniz dediler su ve soda istedik 3 saat geçti gelmedi Herhalde sadece merak ettiklerinden sordular dedim bende. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Aaaa sizde kartvizit yokmu? Bak Mert te varmış. Kaan bey tarafından hamiline diye üstünde işaretliyormuşsun çay / kahve / meşrubat diye 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 45 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Aaaa sizde kartvizit yokmu? Bak Mert te varmış. Kaan bey tarafından hamiline diye üstünde işaretliyormuşsun çay / kahve / meşrubat diye Teoman geçmiş olsun diyelim, hem Otosan jest yapmış para almamış ??? --0 dakika sonra eklendi-- Bana gelince öyle yapmıyor ama neyse 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Abi hayırlısı olsun diyelim. Sanada yaparlar. Ama işin enteresanı kim iyilik yaptı belli değil. Ford arıyor hala eski konuşmaları yapıyor. Dedim ki değişti. Haberi yok... Ozaman Otokoç yapmış olabilir kendisi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Hıı kesin, hep tesadüf derler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Benden de akü şarjı için para aldılar. İçim acıdı elim titredi verirken 19 tl yi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Deseydin 20 tl verem üstü kalsın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2016 Deseydin 20 tl verem üstü kalsın... Hahaha ben de öyle yaptım ki? La bu tk cılar hep mi aynı kafadanız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Deniz Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Yeni TCM güncellemesi gelmiş haberiniz olsun. Titremeye belki yardımcı olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onur çam Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2016 merhaba 2012 focus 1.6 trend otomatik aracım var kronik titremeleri biliyorsunuz aracım 104.000 oldu ve titremeler baya rahatsız eder hale geldi kavrama değişimi tamiri düzeltimi hakkında bilgi fiyat verebiliri misiniz teşekkür ederim , şanzıman yakında elimde kalacak sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap