Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onur çam Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2016 kavrama değişimi için fiyat bilgisi olan varmı 2012 focus trend otomatik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Başer de 2200 tl ye değişim yaptırdım ama dolar fırladı yeni fiyatlar nedir bilemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 14 saat önce, Yusuf Sarı yazdı: Bende gerekli değişimler yapıldı güya ama sorun devam ediyor. Çok az bi düzelme var ama özellikle kalkışlarda sorun devam ediyor. Sanırım birazda gaza nasıl bastığınla alakalı biraz sert bastığında mümkün değil titrememesi. Acaba benmi hatalı kullanıyorum arabayı bilemedim? Hayir... eger duzgun calisiyorsa dibine kadar bassanizda titrememesi lazim, her ne kadar o sekilde kullanmasamda ara sira denedigimde bir sorun yasamiyorum. Servise gorunun bence yine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onur çam Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 7 saat önce, Erhan Erten yazdı: Başer de 2200 tl ye değişim yaptırdım ama dolar fırladı yeni fiyatlar nedir bilemem çözüm olarak gmrüyormusunuz peki bu durumu yaklasık 50 000 km dir bu ağır titremeler var ama hiç sıkıntı çıkmadı bende değişime değermi sizce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2016 Araç Şahsuvaroglun'dan teslim alindi. Kaan abi nezlinde tüm çalışanlara teşekkürler. Ben daha kullanmadim. Hatun OK verdi. Sanki vidalarını sıkmışlar gibi şeklinde bir yorum yaptı. Ben kullanınca tekrar yorumlarım Ellerinize sağlık teşekkürler. Bu arada life kart'ada üye yapmışlar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2016 1 yil once kavrama degisti. Yaklasik 8 ay sıkıntısız kullandim. Once mekanik sesler gelmeye basladi ve sonra titreme. Allahtan garantiyi uzatmistim. Servise gittim bakim yaptirdim aracin sikintisini soyledim. Kavrama degisimine onay cikti. Benim icin beklenmdik oldu cunku ilk degisimi 1.5 yil bekledim. Test surusu yapmadan siparis verdiler ve %20 lik kismida kendileri karsilayacaklarini soyledi. Muhtemelen bu mevzu yine nuksedecek. 3. Kez de tekrarlarsa degisim talebinde bulunacagim muhtemeln red cevani gelecek ben de yargiya tasiyacagim. Surekli bu sorundan muzdarip olan arkadaslar bu yoluda tercih edebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Kayaa Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2016 17 kasımda başere gittim. Ölçüm yapıldı. Değer normal aralıktaymış. Vites değişimleri ile oynadılar. Şimdi biraz daha iyi ama yinede arada titreme oluyor. Garantide şubatta bitecek. Garanti bitmeden tekrar kontrole gelin dediler ama pek sorun düzelecekmiş gibi gelmiyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2016 bugün aracıma kavrama değişimi için onay verildi. parçanın gelmesini bekleyeceğim. umarım yeni tip olan kavrama gelir. ve bu titreme sorunu düzelir inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 kavrama şuan otosanda yokmuş. bu parça yurtdışındanmı geliyor. ne kadar sürede geliyor. tecrübesi olan varmı ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Şimdi, Fatih büyükkale yazdı: kavrama şuan otosanda yokmuş. bu parça yurtdışındanmı geliyor. ne kadar sürede geliyor. tecrübesi olan varmı ?? ...doğrudur. Söz konusu set (kavrama) partiler halinde yurt dışından (Amerika) geliyor. Genelde ayda iki parti stoklara giriyor ama kimi zaman (örn.yıl sonu / tatil sezonu - ağustos / fabrikalar bakıma girdiğinde) gecikme yaşanabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2016 6 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı: ...doğrudur. Söz konusu set (kavrama) partiler halinde yurt dışından (Amerika) geliyor. Genelde ayda iki parti stoklara giriyor ama kimi zaman (örn.yıl sonu / tatil sezonu - ağustos / fabrikalar bakıma girdiğinde) gecikme yaşanabiliyor. bilgi için teşekkürler Kaan Bey... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2016 kavrama bugün değişti, sabah 10 da bıraktım. akşam 5 de aldım. şimdilik güzel, geçişlerde ve kalkışta sorun yok. zamanla bakacağız. zaten öncekide normalde yapmıyordu titreme, şehir içinde biraz fazla kullanınca yani ısınınca yapıyordu. KTF1FP 7C601 AB N takılan kavramanın kodu bu. benim merak ettiğim bu sonradan revizyondan geçen kavramamı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim Kantaşlı Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 31.12.2016 - 17:23 tarihinde, Fatih büyükkale yazdı: kavrama bugün değişti, sabah 10 da bıraktım. akşam 5 de aldım. şimdilik güzel, geçişlerde ve kalkışta sorun yok. zamanla bakacağız. zaten öncekide normalde yapmıyordu titreme, şehir içinde biraz fazla kullanınca yani ısınınca yapıyordu. KTF1FP 7C601 AB N takılan kavramanın kodu bu. benim merak ettiğim bu sonradan revizyondan geçen kavramamı ? fatih bey bendede titreme sorunu var...2013 model 56 binde benzinli otomatik focus...viteş geçişleri..kalkışlarından sıkıntı yok...araç durunca 5 saniye sonra titreme başlıyor...gaz verince normale dönüyor...sorun sizce kavrama mıdır??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 fatih bey bendede titreme sorunu var...2013 model 56 binde benzinli otomatik focus...viteş geçişleri..kalkışlarından sıkıntı yok...araç durunca 5 saniye sonra titreme başlıyor...gaz verince normale dönüyor...sorun sizce kavrama mıdır??? Öncelikle motor üst takozu değişmeli sorun devam ediyorsa volant değişmelidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 İbrahim bey, çok bilgim olmamakla beraber hiç zannetmiyorum kavramadan olduğunu. sizinki bence farklı bişey. bi servise uğrarsanız çözerler bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap