Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Şimdi, Fatih büyükkale yazdı: teoman bey, bi sorun yok zaten, sadece dikkatimi çekti meraktan yani biraz fazla meraklıyım bu arada sizin pws ne durumda ? yanlız t büyük Maşallahı var bu ara. Ama dediğim gibi yine yazıyorum 3. kez değişti pipirikli kılım ama artık takmıyorum. Kaan Bey ne güzel diyor. Teşekkür ederim kendisine ve ekibine. Hep beraber gideriz. Çay/kahve içmeye. İlla sorun olmasında değil... Zevkle kullanmaya başlayın... Zevk alın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Araç Şahsuvaroglun'dan teslim alindi. Kaan abi nezlinde tüm çalışanlara teşekkürler. Ben daha kullanmadim. Hatun OK verdi. Sanki vidalarını sıkmışlar gibi şeklinde bir yorum yaptı. Ben kullanınca tekrar yorumlarım [emoji4]Ellerinize sağlık teşekkürler. Bu arada life kart'ada üye yapmışlar. Hadi geri bildirimde bulunayım. Sıkıntı yok evet şanzıman sanki vidaları sıkılmış hissi veriyor. Ben degişimde detaya inemedim. Şanzıman yagi boşaltılıp geri doldurulmamistir. Yeni şanzıman yagi konmuştur diye kurgulamıştım. Sanırım o şekilde yapılmış sıkılık hissinin sebebi şanzıman yagi olabilir. Eski şanimanimdan hatırladığım birşey yaniliyor olabilirim. 3000 km yaptik. Sıkılık hissi azalıyor bildiğin manda kaynağının sıcak ekmekte kaydığı gibi kayıyor. İlk baslarda çok kafama takmış olsamda fört düşünsün banane kıvamına geldim. Su an için sıkıntısız çalışıyor. Memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2017 Bir saat önce, Volkan Ö. yazdı: manda kaynağının sıcak ekmekte kaydığı gibi kayıyor Acıktık galiba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kasım Çınar Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar uzun yıllardır focus kullanıcısıyım,geçtiğimiz 9 yıl boyunca focus mk1-mk2-mk2.5-mk3 manüel vites focuslarım oldu enson dört ay önce15000 kmde mk3.5(bu arada focuslarımın hepside hb)otomatik benzinli focus aldım,almadan öncede bu titreme konularını çok araştırdım fakat focustan başka hiçbir araç içime sinmediği için,titreme sorununu bile bile aldım aracımı ,aracı aldıktan sonra kullanım konforunu törpükeyecek olumsuz hareketler(kararsız çekişler,ani kalkışlarda birden ikiye geçerken yığılma,gaz pedalının aşırı hassas oluşu,sarsıntılar,hız sabitleyici ile ilerlemeye çalıştığımda yokuşlarda gereksiz yere vites düşürüp yüksek devir çevirme vb... ) sergilediğini farkettim,bakım zamanı geldiğinde tan otoya götürdüm,bakımla beraber vites kalibrasyonları yapıldı,yaklaşık 400 km oldu ve gördünmü ki aracı kullandıkça şanzuman çok daha kullanışlı bi hale geldi,biçok şikayetim son buldu ,neredeyse manüel vites tadını vermeye başladı,şehir içi yakıt tüketimin belirgin bir şekilde düştü,sonuçtan gayet memnunum,nasipse aracıma mk4.5 çıkana kadar binmeyi düşünüyorum, umarım bu memnuniyetim uzun vadeli olur,şikayeti olan arkadaşların vites kalibrasyonu yaptırmalarını tavsiye ederim. Haziran 26, 2017 Kasım Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burhan isik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Merhabalar öncelikle Focus3 hb styl aracımla aranizdayim.Arkadaşlar benim de bu powershift şanzıman ile ilgili titreme ve 1den 2 ye geçiş lerde sarsıntı problemi gösterdi aracım daha 30000 km de garanti bitti ne yapılabilir. Okuduğum kadarıyla kavrama sorunu ama ne kadara maliyeti olacak bilmiyorum biraz bilgi verirseniz ve kavrama değişince sorunlar bitiyor mu şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 8 dakika önce, Burhan isik yazdı: Merhabalar öncelikle Focus3 hb styl aracımla aranizdayim. Arkadaşlar benim de bu powershift şanzıman ile ilgili titreme ve 1den 2 ye geçiş lerde sarsıntı problemi gösterdi aracım daha 30000 km de garanti bitti ne yapılabilir. Okuduğum kadarıyla kavrama sorunu ama ne kadara maliyeti olacak bilmiyorum biraz bilgi verirseniz ve kavrama değişince sorunlar bitiyor mu şimdiden teşekkürler. Sondan başa bu konuyu ve benzeri başlıklarımızı okumanızı öneririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Herkes sorunlarını, sıkıntılarını yazmış. Bende memmuniyetimi yazayım dedim. Kendimde 1.5 tdci sıvı tip powershift var. Bunla ilgili sıkıntı yaşayan şimdilik kimse yok zaten. Kardeşimde şuan 47.000km. De kuru tip 1.6 Powershift 2012 model focus var. Ve bugüne kadar en ufak sorun yaşamadık. Bunla alakalı güncelleme, değişim kampanya vs hiçbirşey yapılmadı ve sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Eveeeeeeeettt. Yine bir yılan hikayesine dönme ihtimali olan konuyla beraberiz. Konu ne tabiki Kavra-MA... Bugün 60 bin bakımı için servise gittim silkeleme başladı dedim. Akşama arabayı teslim alırken değerler kavrama değişmesi yönünde çıktı. Şimdi durum şu Son yani 3. kavrama ekim 2016 da değişti yaklaşık 8 ay önce. Şu an garanti falan kalmadı. İyi niyet garantisine başvuracaklar yarın değerleri girip sonucu bekleyeceğiz. Parça garantisi 1 sene diye söylenmişti. Ha garantinin garantisi olurmu bilemem. @Kaan Yagizer beyi rahatsız etmedim. Ama yarın ki sonuca göre acı kahvesini içmeye gelirim Param olduğu anda 1.5 ps trend x falan girecem bodozlama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burhan isik Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2017 Eveeeeeeeettt. Yine bir yılan hikayesine dönme ihtimali olan konuyla beraberiz. Konu ne tabiki Kavra-MA... Bugün 60 bin bakımı için servise gittim silkeleme başladı dedim. Akşama arabayı teslim alırken değerler kavrama değişmesi yönünde çıktı. Şimdi durum şu Son yani 3. kavrama ekim 2016 da değişti yaklaşık 8 ay önce. Şu an garanti falan kalmadı. İyi niyet garantisine başvuracaklar yarın değerleri girip sonucu bekleyeceğiz. Parça garantisi 1 sene diye söylenmişti. Ha garantinin garantisi olurmu bilemem. [mention=1959]Kaan Yagizer[/mention] beyi rahatsız etmedim. Ama yarın ki sonuca göre acı kahvesini içmeye gelirim [emoji3] Param olduğu anda 1.5 ps trend x falan girecem bodozlama [emoji3] Hocam garanti yoksa maliyet ne olur ? Konuyu baştan sona okudum net bir cevap yok size servisten bir fiyat cikartilarmi. ben de servise uğradım banada garanti bitmiş iyi niyete basvuralim dediler tereddutte kaldim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Sormadım maliyeti. Ama yanlış hatırlamıyorsam 3 bin tl civarıydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Evet otosan garanti onayını verdi. Kavrama değişiyor. Müsait zamanda gideceğim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Evet otosan garanti onayını verdi. Kavrama değişiyor. Müsait zamanda gideceğim. Teoman neyse artık nasılsa öğrendin araba kullanmayı budan sonra bozulmaz araba :) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 (düzenlendi) 38 dakika önce, Bekir B. yazdı: Teoman neyse artık nasılsa öğrendin araba kullanmayı budan sonra bozulmaz araba Hep bunlar o BMW ya bindikten sonra oldu. Aynı kefeye koyarsam böyle olur Haziran 30, 2017 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Teoman [emoji4] neyse artık nasılsa öğrendin araba kullanmayı budan sonra bozulmaz araba [emoji4] Hahahah [emoji23] [emoji23] [emoji23] Bekir abiiii fena kontra yapmışsın [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2017 Sen onun kullandığı BMW ye bin. Ozaman sen kendini yumurtacının buğday ambarında görürsün 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap