Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 bektas ceylan Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2017 Acemilik Teoman bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serhat Şenyürek Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Hadi bakalım bugün Kavrama iyi niyet garantisinden degisicek hayırlısı [emoji16]? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Candan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Merhaba arkadaşlar; Sitedeki birçok yazılanı okudum. Size başıma gelen bir olayı anlatayım. Aynı sorunlar ilk sahibinden aldığım 86.000 km'de 2012 model powershift vites titanyum aracımdada oldu. vites devir yüksekte geçme, titreme, vs. hepsi mevcuttu. Servise gittim, kavrama ve tcm dediler. başka servislere gittim. aynısı.. Yetkili servisde dışarıdaki servislerde aynı arıza dediler. Araç benden önce 30 bin km kadar servise gittiği ve lpg li oluşundan iyi niyet garantisine girmedi. Sonuçta dışarıda kavramayı değiştirdim. Ertesi gün yine aynı uyarı. Kısaca defalarca servise gitmeme ve dışarıda ustalara baktırmama rağmen herkes aynı arıza deyince Yurtdışında TCM sordum. orjinal fabrikadan alıyorsunuz 400 EURO. 73 Euro vergi. Burada 7000 tl serviste. dışarıda 3500 TL ye bulabilirsin. İzmirdeki yiğen geldi ve benim başıma başka bir araçta geldi, bu aracın beyni arızalı değildir, hava akışmetresi bozuktur. Başka bir araçtan aldık değiştirdik denedik sıkıntı yok. Tekrar arıza uyarısı verdi ama bu kez tcm değil fren müşürü onuda değiştirdim toplamda 450 TL verdim 1 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. Servisteki ustalarda, dışarıdaki ustalarda inanmadılar. Şaşmazdaki ustam kendi değiştirdiği için inanmak zorunda kaldı ve ilk kez böyle birşey yaşadım dedi. Olayı istanbuldaki yetkili servistekilerde biliyordu ve söyleyince onlarda şaşırdılar. Her yanan uyarı illada şanzımanda sıkıntı olduğundan değildir. Aracı türkçeye çevirirken tüm arızaları tek tek yazmıyorlar. Mesela 10 arızayı şanzıman arızalı diye. 10 arızayı motor arızalı diye ayırıyorlar. İşi bilen ustalara gitmekte fayda var. Otoelektrikçisi tabelasını indirip. Oto elektronikçisi yaparsa daha çok boştan yere para veririz. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 (düzenlendi) hava akışmetresi bozuktur çok ilginç Aralık 14, 2017 Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2018 (düzenlendi) Kavrama ya mı 4,500tl yuhh altın kaplama mı yapacakmış ? başer ve otokoçtan da fiyat alın Ocak 26, 2018 Erhan Erten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Merhaba herkese kolay gelsin.2013 model FORD B MAX POWERSHIFT 1.6 OTOMATİK şanzıman benzinli bir araç aldım Ankara dan iki hafta kadar önce 35.000 km de araç.Forumdan biraz takip ettim titreme problemi bende de var maalesef düşük vites şehir trafiği geçişte yapıyor.Araç soğuk iken yapmıyor ısındıktan sonra yapmaya başlıyor hatta bir gün kırmızı ışıkta yokuşta beklerken yeşil yandı gasa bastım ama algılamadı sanki 3-5 saniye sonra hareket etti.Önce dışarıdan bir servise gösterdim abi şanzıman beyni değişecek 3000 tl masraf çıkar dendi.Sonra Adana otokoç servisine götürdüm aracı problemi anlattım yazılım yüklediler olmadı tabi bana kavrama değişecek 4000 tl ayrıca sökülünce ortaya cıkar iki adet çatal var tanesi 2000 tl den 4000 tl daha masraf çıkarabilir dendi.Zaten kredi çekerek zar zor aldık şimdi birde bu kadar masraf ödeyemem.Bu problemi yaşayıp sorunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 3 dakika önce, Ali Töz yazdı: 4000 tl ayrıca sökülünce ortaya cıkar iki adet çatal var tanesi 2000 tl den 4000 tl daha masraf çıkarabilir dendi. Geçmiş olsun. Komple şanzuman ne kadarmış ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 52.000 tl arabaya verdik 48.000 tl de ona isterler herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Önce aracın servis kayıtları nedir? Düzenli bakımları yapılmış mı? Garanti süresince bu şikayetten kayıt açılmış mı? Buna benzer sorun yaşadığım için bu soruların cevapları çok önemli. Çünkü servis arızayı kavrama / TCM den dersen iyi niyet garantisine başvulabilir. Forumda % 100 karşıladığıda %70 karşıladığı durumlarda oldu. Öncelikle bu yolu denemenizi öneririm. Şubat 19, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Teoman Bey konuyla ilgili bir fikrim yok nerden bulurum onu da bilmiyorum.Bütün yetkili servislerin birbiriyle bağlantısı var mı aceba.Ankara dan aldım Adana da yaşıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 11 dakika önce, Ali Töz yazdı: Teoman Bey konuyla ilgili bir fikrim yok nerden bulurum onu da bilmiyorum.Bütün yetkili servislerin birbiriyle bağlantısı var mı aceba.Ankara dan aldım Adana da yaşıyorum. Yetkili serviste kayıt altına alınan tüm işlemler diğer servisler tarafından görülebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cankut Bulut Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 7 dakika önce, Semih O. yazdı: Yetkili serviste kayıt altına alınan tüm işlemler diğer servisler tarafından görülebilir. @Semih O. Bu konuda emin misiniz? İstanbul Bayrampaşa'da yetkili serviste işlem gören aracımı İstinye Otokoç' taki yetkililer sistemden göremedi. Verdikleri cevap; '' Bizden kayıt açılmamış o yüzden göremiyoruz. '' Bana biraz saçma gelmişti ama çok üzerine düşmemiştim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Otokoç ve diğerleri olarak iki ayrı ortak sistem var. Saçma evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Otokoç ve diğerleri olarak iki ayrı ortak sistem var. Saçma evet Şahsuvaroğlunda ya da Ankara'da yaptırdığım bakımı görüyorum ben ama? Daha bugün Otokoç'da baktık bujiler değişmiş mi diye. 1 saat önce, Cankut Bulut yazdı: @Semih O. Bu konuda emin misiniz? İstanbul Bayrampaşa'da yetkili serviste işlem gören aracımı İstinye Otokoç' taki yetkililer sistemden göremedi. Verdikleri cevap; '' Bizden kayıt açılmamış o yüzden göremiyoruz. '' Bana biraz saçma gelmişti ama çok üzerine düşmemiştim. Şubat 19, 2018 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 17 dakika önce, Semih O. yazdı: Şahsuvaroğlunda ya da Ankara'da yaptırdığım bakımı görüyorum ben ama? Daha bugün Otokoç'da baktık bujiler değişmiş mi diye. Eskiden ayrılardı (kesin bilgi) ya birleştiler ya da farklı yöntem kullanıyorlar diğer arkadaş için uğraşmadılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap