Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 1 saat önce, Ali Töz yazdı: hayır özel servis. beyne gerek kalmadı 3500 tl hallettik işi kesildi titreme Yapılan işlem nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Ataman Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2018 2012 style benzinli focus powershift yaklaşık 4050 tl iyi niyet garantisi 3200tl dendi bana --0 dakika sonra eklendi-- 16.11.2016 - 00:00 tarihinde, onur çam yazdı: kavrama değişimi için fiyat bilgisi olan varmı 2012 focus trend otomatik --1 dakika sonra eklendi-- 2012 style benzinli focus powershift yaklaşık 4050 tl iyi niyet garantisi 3200tl dendi ba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Eser Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2018 Merhaba bende 2012 focus 1.6 powershift var, aracı yeni aldım şuan 34 bin km de. Araçtan çok memnunum şanzıman konusunda forumda konuşulanlar benim de başıma geldi. Yetkile servise gittim, titreme diğerleri iki katından fazla çıktı ve yazılım atılmasına rağmen düzelmediği ve kavramanın değişmesi gerektiği söylendi. Yüzde 25 ini ben ödeyeceğim. Serviste kavrama değişimi sırası vardı.. Bu cuma kavramam değişiyor. Forumda yazılanların hepsini okudum. Umarım yeni kavrama gerekli revizyona uğramıştır. Benim aracımda çok bir.titreme yok sadece ankaranın dik yokuşlarında hemen vites yükselttiği için araç tekliyor. Manuel vites düşürme ile işimi görüyorum, sizce kaporasını verdiğim kavramadan vaz mı geçeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sinan Eser Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Diğer markalar olsun, çoğu yarı otomatik araçlar bu sorunu yaşıyor. Parça değişimi sonrası çok sıkıntı yaşar isem tam otomatiğe dönüş yapacağım. Umarım hallolur, parça değişimi sonra sorun kalmadığını söyleyenler çoğunlukta, araç bize değil biz araca göre davranmalıyız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan Aydın Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2018 Herkese iyi günler. Yardımınıza ve bilginize ihtiyacım var. 2015 model 1.6ti-vct poweshift focusum var. Aracımı 3 ay önce aldım. Yaklaşık bir aydır araçta bazı sıkıntılar çıktı. 1-) 1. Vitesten 2. Vitese geçerken bi boşluğa düşürüp titreme yapıyor araç 2-) Araç kalkış esnasında gaz pedalına biraz yüklenince sol ön taraftan ses geliyor. Dışarda özel ustaya gösterdik şanzımanda sıkıntı var denildi. Bugün servise götürdüm. Servistekilere sıkıntıyı söyleyince bu araçlarda kronik bir arıza olduğunu kavrama sisteminin değişmesi gerektiğini ve bunun da 5.500 TL tuttuğunu belirttiler. Bu şekilde kullanabilirsin yolda bırakmaz denildi. Aracın garanti süresi de sona erdi. Bu arıza kronik bir arıza ise bunu ford servislerinin ücretsiz yapması gerekmiyor mu acaba? Ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2018 Malesef kavrama degisimi cozum olmuyor. Ben 2 kere degistirdim 3-4 kere degistirenler var. Oyalamadan baska birsey degil. Ben mahkemeye verdim. Garantim bitmisti yuzume bile bakmiyirlardi hatta yine geldi der gibi bakiyorlardi. Ben peşini birakmadim. Mahkemeye verdim ve dün avukatimi aramis ford araci getirin yeni seri kavrama takalim demisler mahkemeden vazgecme sarti ile ama ben kabul etmiyorum. Aracimi satsam kimse almaz 2 kere kavramasi degismis ve arizasi giderilememis arabayi. O kadar para verdik. Hakkinizi bu yoldan arayin. Nereye kadar kavrama degistireceksiniz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2019 Arkadaslar kalkislarda ve vites gecislerinde titremeden dolayi 2 kez kavrama degisti. Ford a cekilen ihtarname sonrası sirasi ucretisz kavrama degisimi, 69 bin fark ver yeni kasa trendx,60 bin ver yeni trendx verelim dediler. Hepsini redettim. Dava actik. Bugun bilirkisi raporu geldi. Bekledigim gibi lehime geldi. Aracta imalat sirasinda farkli aks bosluklarindan dolayi titreme ve seslerin olustugu yazılmış. Bu da imalattan dogan gizli bir ayiptir yazilmis. Ford dan makul bir fiyat bekliyorum. En azindan magduriyetimiz giderilsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 22 subatta ek bilirkisi raporu istendi. Bugun rapor geldi. Arac bugun uretilse degeri ne olur diye. Rapor teslim edilmis. Bugun ayni sartlarda uretilse degeri 135 bin tl olarak bildirmis bilirkisi. 17 nisanda durusma var muhtemelen karar cikar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fuat Yğ Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2019 Mahkeme kararından bizi bilgilendiriniz birde otomatik şanzıman beyni sorunu var buda kronik bir sorun inanın hangi servise gitsem heryer şanzıman beyni ve 7 -8 bin TL gibi bir fiyat diyorlar servisde bu konu ile ilgili mahkeme veya servisle sorunu olan oldumu benim oldu o yüzden merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2019 Arkadaşlar bugün davam vardı. Mahkeme fordun bana 135 bin tl ödemesine karar verdi. Kavraması değişipte çözüm olmayan arkadaşlar hakkınızı arayın. Kararı uyaptan alıp yayinlayacagim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2019 (düzenlendi) Arkadaşlar bugün davam vardı. Mahkeme fordun bana 135 bin tl ödemesine karar verdi. Kavraması değişipte çözüm olmayan arkadaşlar hakkınızı arayın. Kararı uyaptan alıp yayinlayacagim --1 dakika sonra eklendi-- Aracın 2013 0 i bulunanazsa bilirkişinin belirlediği 135 bin tl yi alacağım. Yalniz irtibattan dönme ihtimali var. Bilirkişinin hesab yaparken ayrıntıya görüşmesinden dolayı. Kavramadan sıkıntı yaşayan arkadaşlar hakkınızı arayın. Nisan 18, 2019 Ozkan O. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap