Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 KM kaç oldu Alperenim... 15115... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 17 kasım buluşması konusu altında da yazdım. Ama buraya da yazayım otokoç bugün titremenin kavrama dişlisinden kaynaklandığını söyleyip yenisini sipariş ettiler. Tamamen fabrikasyon hatasıymış... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 (düzenlendi) Bütün powershift şanzımanlı araçlarını geri çağrıp düzeltecek mi acaba? Kasım 11, 2013 Soner Erik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Bütün powershift şanzımanlı araçlarını geri çağrıp düzeltecek mi acaba? Tamamı hatalı olmayabiliyor. Dizellerdeki yağ tapası değişiminde belirli seri numarası aralığındaki araçlarda değişim olmuştu mesela. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Tamamı hatalı olmayabiliyor. Dizellerdeki yağ tapası değişiminde belirli seri numarası aralığındaki araçlarda değişim olmuştu mesela. Ben de bütün araçları çağırcaklarını düşünmüyorum. Bu eğer belirli bir serinin sorunuysa şanzımıza bize denk geldi . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Benim PS ile Alperenin PS nin üretim tarihleri aynı şu durumda ......., Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 2013 PS modeller de aynı problem yok mu acaba? Kısmet bizi mi vurdu şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Walla benim aldigim TR'ye ilk gelen PS'lerden.. ilk seride hata varsa bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Ben 2012 Temmuz ayında almıştım. Ama araç teşhir aracı idi ilk seri olabilir belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Ben 2012 Temmuz ayında almıştım. Ama araç teşhir aracı idi ilk seri olabilir belki. 2011 kasimda aldim ben.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 erim küçükyılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Malumunuz benim aracimda da ayni kalkislarda titreme sorunu vardi aracim yaklasik 25 gun serviste ankara tan otoda parca bekledikten sonra kece ve kavrama grubu degisti aracimda simdi problem yok cok sukur masallah diyeyim nazar degmesin su an 27.000 de 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Değişimden sonra kac km yaptiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 erim küçükyılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 tahmini 4-5 bin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 tahmini 4-5 bin Sorun cozulmus gorunuyor. insallah bende de duzelmistir. Daha 500 k oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Ben de bugün aracımı servise bıraktım. Cumartesi veya pazartesi teslim edeceklermiş. Düzelmesi umuduyla bekliycem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap