Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 @Cem Kamil, Maltepe Şahsuvaroğlu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 @Cem Kamil, Maltepe Şahsuvaroğlu ...ve mutlaka Otosan'a yazılı ve sözlü şikayet/geri bildirimde bulunun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 @@Cem Kamil, Gebze de gaziantepli kardesler var. Orada haci usta bu sanzimanin egitimini almis. Sanada yakin. Bende Otokoç'tan hic memnun kalmadım, benim şikayetimi ciddiye almadılar. Bu durumu muhakkak Otosan'a bildirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 benim powershiftte 1. viteste kalkışlarda bazen titriyor (dur - kalk) beni rahatsız etmiyor ama bu titreme vites geçişleri kusursuz sorun yok. arabanın garantisi var servise götürdügümde bu titremeyi söylemeli miyim ? niye soruyorum eğer bir sorun varsa beni ugraştıracaklar yazılanlardan anladıgım kadarıyla. şanzuman tamiri gören powershiftlerde tekrar bu sorun ortaya cıkıyormuş yine yazılanlardan anladıgım kadarıyla bu titreme rahatsız etmiyor beni ama garanti bitince şanzumana birşey olursa baya masraflı olur heralde nasıl bir yol izlemem lazım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Merhaba Silkeleme, sarsıntılı vites geçişleri şikayeti ile gittiğim servisten kavramaların değişimi kararı çıktı. Önümüzdeki salı araç servise gidiyor Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Merhaba Silkeleme, sarsıntılı vites geçişleri şikayeti ile gittiğim servisten kavramaların değişimi kararı çıktı. Önümüzdeki salı araç servise gidiyor Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim Alparslan bey aracınızın son durumu nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Alparslan bey aracınızın son durumu nedir? Kavrama değişeli yaklaşık 3000 km oldu vites geçişleri pürüzsüz, kalkışlardaki yığılma sorunu yok, bu sorunla ilgili şikayeti olanlar mutlaka servise gitsin şu an araçtan oldukça memnunum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Bende de son zamanlarda yine başladı bu durum.. Özellikle kalkışlarda ve hafif yukarı eğimli yolda durma noktasına yakın hızlarda araç adeta Azer Bülbül oluyor. Kalkış ve durma anı devirlerinde bir kararsızlık var. Onun dışındaki devir ve hızlarda bir sorun yok.. @Alparslan Kaplan, servise Kırıkkalede mi gittiniz yoksa Ankara mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Bende de son zamanlarda yine başladı bu durum.. Özellikle kalkışlarda ve hafif yukarı eğimli yolda durma noktasına yakın hızlarda araç adeta Azer Bülbül oluyor. Kalkış ve durma anı devirlerinde bir kararsızlık var. Onun dışındaki devir ve hızlarda bir sorun yok.. Ben de aynen bu tespitlerle servise gitmiştim. Allah tan baş teknisyen ile test sürüşüne çıktığımızda o da fark etti ve direkt kavrama değişmesi gerekli demişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Benim aracimda da titreme ve sarsinti vardi. Birkac servisten sonra sorunu cozen bir servis cikti. Sanziman yag kaciriyor kagucuk degisecek dediler. Degistirildi ve 2000 km yaptim hic bir sikinti yok. Problemim ortadan kalkti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 @Alparslan Kaplan, Hangi servise gittiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Arabayı yeni aldım şu sıralar satamam ama 1 yıl sonra satıcam. 1-2 litre fazla yakar ama klasik tork konvertörlüyle devam ederim kafam rahat gezerim.. Bu yaz antalyaya gidicem, 6dct250 zaten kuru bir kavrama, umarım oranın sıcağıyla birlikte durmadan sağ çek bir sigara yak demez. Zaten sigarada kullanmıyorum bekleyemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 @Alparslan Kaplan, servise Kırıkkalede mi gittiniz yoksa Ankara mı? Ankara daki tüm servislere gittim hiçbirisi çare olamadılar en son otokoç a gittim anında teşhis ve tedavi Otokoça gitmenizi öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Arabayı yeni aldım şu sıralar satamam ama 1 yıl sonra satıcam. 1-2 litre fazla yakar ama klasik tork konvertörlüyle devam ederim kafam rahat gezerim.. Bu yaz antalyaya gidicem, 6dct250 zaten kuru bir kavrama, umarım oranın sıcağıyla birlikte durmadan sağ çek bir sigara yak demez. Zaten sigarada kullanmıyorum bekleyemem Yok yahu ne yaptınız? Öyle yapsa zaten Ford kapatsın dükkanı.. Ankara'nın sıcağında kullanıyorum zaten, Antalya'nın sıcağında kullandım, uzun yol da yaptım oralarda ama hiç öyle birşey olmadığı gibi onu ima edecek birşey de olmadı.. @Alparslan Kaplan, Konya yolu üzerindeki... tamamdır.. baş teknisyenin adını hatırlıyor musunuz acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 @Ali Öztürk, Ali bey ben bu kavramanın sağa çek çok ısındım dinlendir beni dediğine hiç şahit olmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap