Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Alparslan bey öyle söylüyorsunuz ama bakın bundan önceki attığınız mesajda azer bülbülden felan bahsediyorsunuz. Demek ki sorunları bitmiyor. Garantisi var kafamız rahat, hoş satarken karşı taraf servis kayıtlarına baktırınca ŞANZIMAN değişmiş olduğunu görünce kim bilir ne düşünür. Bakın yanlış anlaşılmasın aracımı seviyorum bu öfkem böyle sıkıntılar çıkmasına yoksa donanım felan olsun çok memnunum. Adım Alperen.. Azer Bülbül'den bahsediyorum ama hangi koşullar altında bahsediyorum? Ayrıca mesajın devamında da onun dışında hiçbir sorunu olmadığından bahsediyorum.. Sorunları bitmiyor fln da dememişim.. Zira bu sorun yeni başladığı gibi her zaman olan birşey değil.. Bu husus dışında da şanzıman ile alakalı en ufak bir sorunum dahi yok.. yani sizin yazıdığınız gibi değil. @Alperen G. ismini hatırlıyamadım ama zaten bir tane baş teknisyen var ve tek hatırladığım şey değişik bir bıyığı vardı. Bu arada powershift testlerini sadece o yapıyor muhtemelen direkt olarak onunla muhattab olursunuz. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 (düzenlendi) @Ali Öztürk, O mesaj Alperen bey e ait ben azer bülbül vs. demedim Ali bey sıkıntı oldu olmadı değil ama hiçbir zaman powerhift şanzumanla ilgili bir problemden dolayı durmak zorunda kalmadım. Yaşadığım sorunları özetlersem Kavrama sorunu ---- değiştirildi şu an sorun yok Kapı fitili değişt ----- i sorun yok İç hava sirkülasyon motoru değişti ---- sorun yok Şu an tek problemin göğüsün üstündenki sert plastik kısımdan ses geliyor onuda 30.000 bakımında yaptıracağım. Aracınızı keyifle kullanın Şubat 14, 2014 Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Bende görmeden zaten ama hiç olmaması temennim. Bu araçta ciddi bir problem var.. 64 F yaklaşık 17 C eder ki o sıcaklıkta sıcaklık uyarısı, gerçekten ciddi bir problem var.. Ama böyle bir sorunla karşılaşanı da hiç duymadım.. Bizim forumda da duymadım, bu titreme ile alakalı araştırma yaparken epey forum okudum, oralarda da duymadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 İnsanın keyfini kaçıran bir problem ama çözümü olan bir problem. Bazı Servisler bu konuda zayif kaliyor. Bu yüzden büyük sevislerin eğitimleri daha yoğun olduğundan bu tip servisleri tercih etmekte fayda var. Bende istanbul da 3 servis gezdim. 1 tanesi powershift böle çalışıyor dedi cehalet midir? Baştan salmak mı? 2000 km oldu şu an aracımdan çok memnunum. Titreme yaptigi zamanlar 1 kere stop etti. Sıkıntı yapacak bir durum degil. İçiniz rahat olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Bende görmeden zaten ama hiç olmaması temennim. Her sakallıyı dede mi sanıyorsunuz diyerek giriş yapayım. Bu şanzıman ve motor ile bizimkinin alakası yok. Bu araçta ciddi bir problem var.. 64 F yaklaşık 17 C eder ki o sıcaklıkta sıcaklık uyarısı, gerçekten ciddi bir problem var.. Ama böyle bir sorunla karşılaşanı da hiç duymadım.. Bizim forumda da duymadım, bu titreme ile alakalı araştırma yaparken epey forum okudum, oralarda da duymadım. Dış sıcaklık ile diğer sıcaklık ayrı şeyler tabi kışında zarar verecek sıcaklığa yükselir aksamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Her sakallıyı dede mi sanıyorsunuz diyerek giriş yapayım. Bu şanzıman ve motor ile bizimkinin alakası yok. Bundan ben de bahsedecektim de emin olmadığımdan yazmamıştım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 (düzenlendi) Son noktayi Yekta bey koymus bulunuyor Şubat 14, 2014 Soner Erik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Ş. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Merhaba, 2012 Focus PS aracım var, 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme, hafif silkme problemi bende de var, Ankara'da otokoça götürdüm aracı, yazılım attılar ancak değişen bir şey olmadı. Aracın daha önce kavrama keçesi değişmiş, Bu sorunun çözümüyle ilgili Ankarada hangi servisi önerirsiniz? Sorununu çözüme kavuşturan arkadaşlardan yardım istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2014 Merhaba, 2012 Focus PS aracım var, 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme, hafif silkme problemi bende de var, Ankara'da otokoça götürdüm aracı, yazılım attılar ancak değişen bir şey olmadı. Aracın daha önce kavrama keçesi değişmiş, Bu sorunun çözümüyle ilgili Ankarada hangi servisi önerirsiniz? Sorununu çözüme kavuşturan arkadaşlardan yardım istiyorum. Ben tüm servisleri gezdim titreme sorunu için hiçbiri cozemedi. En son Otokoç a gittim kavrama değişti sorun çözüldü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Tekrar merhabalar. Bu titreme sorununu biliyorsunuz. En sonunda yetkili serviste kavrama değişti. 200 km falan sorunsuzdu ama bugün otoparkta parkederken geri viteste tekrar basladı. O şekilde park ettim yarın yapmaya başlarmı bilmiyorum. Eğer tekrar başlarsa bundan sonra yapılacak ne var acaba? Bütün işlemler yapıldı men son kavrama değişti. Bu devam ederse arabadan soğurum sanırım. Sizin bundan sonra teknik servisin yapacağı hakkında bir fikriniz varmı? Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf U. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Umarım sorun bir an önce çözülür. Bu arada görüştüğünüz servis hangisi Yücel Bey? Bu konuda tecrübeli olan servisin de bilinmesi faydalı olacaktır. Maalesef, Yılmaz Tunç beyin de söylediği gibi,Ford otomatiğinin sorunlu olduğu,Powershift içinde söyleniyor artık. Saygılarımla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Umarım sorun bir an önce çözülür. Bu arada görüştüğünüz servis hangisi Yücel Bey? Bu konuda tecrübeli olan servisin de bilinmesi faydalı olacaktır. Maalesef, Yılmaz Tunç beyin de söylediği gibi,Ford otomatiğinin sorunlu olduğu,Powershift içinde söyleniyor artık. Saygılarımla. Saçmalıyor onları söyleyenler. Yıllardır 2.0 dizel ile kaç bin powershift satıldı ve hala devam ediyor. Cvt ile bu bir değil. Yolda kalmadığınız sürece çift kavramadan mükemmel beklenmemeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Dün kavrama değiştiği halde silkeleme yapmaya tekrar başladığını yazmıştım. Bugün şifaen servisi aradım. Bundan sonra ne yapabilir diye. Onlarda getirin otosana yazarız mühendisler bakar bu sefer şanzuman değişir dediler. Ne yapılması gerek ne olması gerek? bi fikir verirmisinz? Sorun olacağına değişim olsun diyebiliriz ama çözüm olurmu? Telefonda araçtan soğumaya başladım satmak istesem fiyat nedir dedim. Onuda gelince öğreniriz dediler? off cok mide bunaltıcı durum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Dün kavrama değiştiği halde silkeleme yapmaya tekrar başladığını yazmıştım. Bugün şifaen servisi aradım. Bundan sonra ne yapabilir diye. Onlarda getirin otosana yazarız mühendisler bakar bu sefer şanzuman değişir dediler. Ne yapılması gerek ne olması gerek? bi fikir verirmisinz? Sorun olacağına değişim olsun diyebiliriz ama çözüm olurmu? Telefonda araçtan soğumaya başladım satmak istesem fiyat nedir dedim. Onuda gelince öğreniriz dediler? off cok mide bunaltıcı durum. Çözüm olabilir, miğdeniz bulanmasın sonuçta hepsi parça parça ve sonra bütün oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Umarim butun olur. Cozulur... Bu arada konusmamizda silkeleme ve rot boslugu direksiyon yalpalamasi surekli gelen sorunlardan dediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap