Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 erim küçükyılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Herkese hayırlı ramazanlar. Benim araçta ki powershift problemi tekrarladı. Daha önce keçeleri değiştirildi. Değişimden sonra 5000 km yaptım. Problem tekrarladı. Haftaya bende sevise bi göstereceğim. Bakalım bu sefer mühendisler problem mi çözmüşler mi? Erim bey sizde sonuçları aktarır mısınız? tabiki aktaririm sizede gecmis olsunSorun bencede sanziman cok isiniyor hic problem yokken marmaradan guneye inince sorun olustu bakalim insallah servis sorunumu cozer gerci kars cihan otonun ps sanziman tecrubesi yoktur herhalde pek ps yok buralarda gidip gorucez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 her şanzımanda yağ değişir. özellikle tork konvertörlü otomatik viteste yağ kritiktir. ancak 45000km şanzıman yağı için çok düşük, fiyatıda uçuk. 90000km 400tl olsa normal derdim. Yekta, bu km/ yıl ayrımıda var mı ki. Ziraa bizim ps iki yılda ancak 6000km buldu..45000km herhalde 6/7 yıl sürer... Evet abi, 45000km 3 yıl hangisi önce dolarsa olarak yazıyor, http://www.ford.com.tr/cs/BlobServer?blobtable=MungoBlobs&blobcol=urldata&blobheadervalue1=attachment%3Bfilename%3D%22Yeni_Focus_Bakim_Sureleri_ve_Tutarlari.pdf%22&blobheadervalue2=abinary%3Bcharset%3DUTF-8&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=MDT-Type&blobheader=application%2Fpdf&blobwhere=1214467882565&blobkey=id Ayrıca bu bilgi bendeki aynı dosyanın 6.7.2014 tarihli versiyonunda da yazıyor. Son olarak, dışarda yapılan değişimi kabul etmiyorum deme gibi bir durum yok yasal olarak, Cem abinin bu konuda detaylı açıklamaları var. Ha sonuna kadar uğraştırırlar ama sonuçta siz kazanırsınız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Gidicem bi m3 alicam o olacak sonunda... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 ER-OL Oto powershift şanzuman yağını satıyor. 8litre için KDV dahil 370TL. Değişimi de dışarıda 100TL yi geçmez tahminimce. İlgilenenlerin bilgisine.. Emeğine sağlık Yekta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 tabiki aktaririm sizede gecmis olsun Sorun bencede sanziman cok isiniyor hic problem yokken marmaradan guneye inince sorun olustu bakalim insallah servis sorunumu cozer gerci kars cihan otonun ps sanziman tecrubesi yoktur herhalde pek ps yok buralarda gidip gorucez Yağla ilgili aktarılanlar ve sizin güneye inince sorun yaşamanız bana vw'nin yaptığı DSG geri çağırmasını hatırlattı. ------------------------------------- Dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında yer alan Volkswagen Grubu’ndan bugün yapılan açıklamaya göre şirket, küresel çapta 2.64 milyon otomobilini geri çağırıyor. Geri çağırmanın nedeni ise ufak elektriksel onarımlar, muhtemel yakıt sızıntısı ve sorunlu DSG şanzımanın son onarımı olarak açıklandı. Wolfsburglu üretici tarafından dünya çapında geri çağırılan 2.64 milyon otomobilden 1.6 milyon adedi yalnızca DSG şanzıman problemi için VW yetkili servislerine davet edilecek. Volkswagen DSG şanzımanlardaki sorunu DS2000 otomatiklerdeki sentetik yağı mineral yağ ile değiştirerek çözecek. Yapılan resmi açıklamaya göre DSG şanzımanın kısa devre yapmasındaki tek sorumlu sentetik yağ. DSG şanzımanlardaki bu problem özellikle yüksek nem ve hava sıcaklığına sahip bölgelerde ve yoğun dur kalk trafikte görülüyor. Ancak Volkswagen lokasyon gözetmeksizin her DS2000’i onararak sürekli müşteri memnuniyetini sürdürmeyi amaçlıyor. Volkswagen Grubu, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Çin ve Güneydoğu Asya’da yaptığımız kalite incelemeleri sonucunda 7 vitesli çift debriyajlı şanzımana sahip (DQ200) otomobillerde sentetik şanzıman yağı kullanıldıysa şanzıman güç kaynağında arızalar meydana gelebiliyor. Bu sorun özellikle yüksek nem ve sıcak hava koşulları ile yoğun trafikte ortaya çıkıyor.” Bu açıklama ile 7 vitesli DQ200 şanzıman kullanılan Golf, Jetta, Polo, Passat ve Caddy modelleri arıza kapsamında geri çağırıldı. Bir önceki geri çağırmayı yalnızca Haziran 2008 ve Eylül 2011’de üretilen modeller için yapan Volkswagen, bu sefer daha fazla modeli geri çağıracak gibi görünüyor. VW Grubu’na ait Seat, Skoda ve Audi marka otomobillerin de geri çağırma kapsamına dahil edilebileceği konuşuluyor. --------------------------------------------- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Ben yavastan araba bakayim bari... 2. el 3.16lar ne kadar ki acaba? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Ben yavastan araba bakayim bari... 2. el 3.16lar ne kadar ki acaba? Bi dur Alperenim yaw, 1-2 yıl daha bineriz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Bi dur Alperenim yaw, 1-2 yıl daha bineriz.... Iletiyi yazar yazmaz 3.16 fiyatlarina baktim da bence de 1-2 yil daha bineriz abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Size trend 1.5 tdci powershift alacağız rahat olun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Size trend 1.5 tdci powershift alacağız rahat olun Hele bi gelsin bakalim.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Size trend 1.5 tdci powershift alacağız rahat olun Aslında benim hiç bir şikayetim yok hatta yakıt tüketiminden bile memnunum da, ama tedirgin yaşamaktansa işte:) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eyüp Kuvetli Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Pshift kavrama sorunu ile ilgili yYınlanmış bir bilgi, ingilizce si iyi olanlardan yardım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Her ps/motor uyumu bir değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2014 Pshift kavrama sorunu ile ilgili yYınlanmış bir bilgi, ingilizce si iyi olanlardan yardım Amerikadaki bazı üretim Fiestelarda sıvı kaçağı varmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2014 Pshift kavrama sorunu ile ilgili yYınlanmış bir bilgi, ingilizce si iyi olanlardan yardım Dun aksam arkadaşıma çeviri yaptırdım ama bizimle pek ilgisi oldugunu düşünmüyorum. 2012-2014 model focuslarin üretildiği Michigan fabrikasinda 1 ağustos 2010 ile 5 haziran 2013 tarihleri arasinda üretilen DPS6 larda problem varmış. Bunun için bu fabrikada belirtilen tarihlerde üretilen araçlar da, DPS6; 100,000 mil veya 7 yil garanti kapsaminda. Servis anlaşması da buna göre düzenlenilmiş. Yanlis bir ceviri değilse tabi. Bunun uzerine bende bu aksam ford U.S. Araç ile ilgili problemi mail atayım. Bakalım ne cevap gelecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap