Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2014 Geçmis olsun Mehmet bey, inşallah tekrarlamaz. Bu arada şanzıman değiştikten sonra ortalama 8.3 yakan araba 10.3 lere çıktı. Servis düzelmez ise müdahele edecekmiş. Hayırlısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2014 Titreme ve silkeleme icin guncelleme yapildi yaklasik 150 km sonra ayni sorunlar nuksetti. Bu hafta ici servise gidecem. Teknisyen sikinti gecmezse keceler degisecek dedi. O da olmazsa kavrama degisecek dedi. Kafamdaki plan araci yaptirip acilen satmak. Bu sacma sikintilardan dolayi aractan nefret ettim. Satip coralla yeni kasa alacam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Titreme ve silkeleme icin guncelleme yapildi yaklasik 150 km sonra ayni sorunlar nuksetti. Bu hafta ici servise gidecem. Teknisyen sikinti gecmezse keceler degisecek dedi. O da olmazsa kavrama degisecek dedi. Kafamdaki plan araci yaptirip acilen satmak. Bu sacma sikintilardan dolayi aractan nefret ettim. Satip coralla yeni kasa alacam. Otomatik vites ise onu da bir arastirin derim. Şuan çoğu marka da otomatik vites teknolojisi yeni. Bir tek Honda ve Mazda otomatik vites problem çıkarmıyor. Iyi araştırma yapın derim. Bende sizin gibi düşünüyordum ama şimdi 2 sene bekleyeceğim. 1 sene garanti uzattım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2014 Soner bey abimde toyota advandce var otomatik vites ve hic sikinti cikarmadi. Ama hondayida dusunmuyor degilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Bugun yine servise gtittim kece vs vs siparisi verdiler. Bakalim bu da cozum olmazsa kavramayi degistirecegiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Keçe değişimi sonrası 5000 km yapın tekrar titreme yapacaktır. Sonra kavramayı değiştirecekler. Keçe değişiminden sonra titreme yapmaz ise şanslı bir focus kullanıcısınız. [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 insallah soner bey temennimiz o. Olmadi kavrama degisecek 5000 km yi bulmadan satarim bunu. Focusun bu arizasi beni aractan soguttu. Sanirim bu focuslarin bir kisminda var. Basusta powershifti yerden yere vuruyor. Ozellikle sanzumanin vitese hazirlama sesi tam bir facia. Hic bir aracta duymadigim ses. Ama hakkini vermek lazim arac cok seri ve keskin yerlerde yol tutusu cok iyi bir de bu ariza olmasa harika diyecegim ama diyemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2014 insallah soner bey temennimiz o. Olmadi kavrama degisecek 5000 km yi bulmadan satarim bunu. Focusun bu arizasi beni aractan soguttu. Sanirim bu focuslarin bir kisminda var. Basusta powershifti yerden yere vuruyor. Ozellikle sanzumanin vitese hazirlama sesi tam bir facia. Hic bir aracta duymadigim ses. Ama hakkini vermek lazim arac cok seri ve keskin yerlerde yol tutusu cok iyi bir de bu ariza olmasa harika diyecegim ama diyemiyorum 2015 yılında 3 adet yeni otomatik araç gelecek, onları denersiniz birde. Şuankinden farklı hepsi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Aslında şu da atlanmamalı PS lerin hepsi sıkıntılı değil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Bizler kısa çöpü çekenler olarak mağduruz. Aslında sikinti arıza olması değil, müşteriye olan tavrı insanın canını sıkıyor. Sen 50000 tl araba alıyorsun problemin giderilmesini istersin tabiki. Bu arıza bir benim aracımda olsa onada eyvallah, ama dünya çapında yaygın bir arıza. Bunun giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben her zaman sölüyorum. Aracımdan çok memnunum, uzunyolda keyif alıyorum. Ama bir çözüm yoksa bir müşteri gider başka bir müşteri gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Bizler kısa çöpü çekenler olarak mağduruz. Aslında sikinti arıza olması değil, müşteriye olan tavrı insanın canını sıkıyor. Sen 50000 tl araba alıyorsun problemin giderilmesini istersin tabiki. Bu arıza bir benim aracımda olsa onada eyvallah, ama dünya çapında yaygın bir arıza. Bunun giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben her zaman sölüyorum. Aracımdan çok memnunum, uzunyolda keyif alıyorum. Ama bir çözüm yoksa bir müşteri gider başka bir müşteri gelir. Soner, geçmiş olsun, umarım mağduriyetiniz istediğiniz gibi sonuçlanır, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 (düzenlendi) öpülmek kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin ben öyle yapıyorum Yakup bey yenisini alırsınız diyor ama ben aracı sıfır 53 e aldım yenisini bir sordum 70 binliraları buluyor yani zevk hiç bitmeyecek gibi . Aralık 4, 2014 Aydın Genç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Yaklasik 20 gun sonra keceler gelmis servise. Kece isi olmazsa kavramadan devam edecegiz . Bu arada aractan iyice sogudum. Hedefim octavia 1.4 tsi dsg. Ilk isim araci satmak olacak sorun hallolursa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Aracimi bugun teslim aldi keceler degismisti. Araci teslim aldiktan yarim saat sonra titreme silkeleme sorunu yine nuksetti. Alip araci servise verecem. Ya sanzimani degistirsinler ya da bana parami iade etsinler. Ford Aldigima pisman oldum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2014 Aracimi bugun teslim aldi keceler degismisti. Araci teslim aldiktan yarim saat sonra titreme silkeleme sorunu yine nuksetti. Alip araci servise verecem. Ya sanzimani degistirsinler ya da bana parami iade etsinler. Ford Aldigima pisman oldum Balatalari ve kavramayı değiştirecekler. Aracin yakıt sisteminde bir revizyon yapacaklar. Aracınız 1 litre fazla yakacak. Benim 8.4 olan ortalama 9.4 e çıktı. Tahminen aracın sanziman ile motor arasinda bir yazılım güncellemesi yapıldı. Daha bir problem ile karşılaşmadım. Sürmeye devam. .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap