Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Eveeeeet, yeni bir urun olan PS hakkinda ilk ve ciddi sikayetlet akmaya basladi yavas yavas. Okuduklarim korkutucu acikcasi. Bir PS sahibi olarak endiselendiriyor beni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Eveeeeet, yeni bir urun olan PS hakkinda ilk ve ciddi sikayetlet akmaya basladi yavas yavas. Okuduklarim korkutucu acikcasi. Bir PS sahibi olarak endiselendiriyor beni... Bişey olmaz 2 yılı aşkın süredir var, yeni değil bunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Eveeeeet, yeni bir urun olan PS hakkinda ilk ve ciddi sikayetlet akmaya basladi yavas yavas. Okuduklarim korkutucu acikcasi. Bir PS sahibi olarak endiselendiriyor beni... Dsg den problemler yüzünden bıkanlarda var, mutlu mesut kullananlarda var. Şans işi biraz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 ben anlamiyorum... bukadar cok reklam yapildi ps hakkinda.. bumuydu yani.. Öncelikle geçmiş olsun, böyle bir sıkıntı sizin başınıza geldiğinde %100, ancak satılan onbinlerce arabanın içerisinde de ihmal edilebilir düzeydedir. Garanti kapsamında servisin sorunu çözmesi talebinde gerekirse Otosan'ı da devreye sokarak ısrarcı olmak dışında yapacak bir şey yok. En azından garanti süresinde bunu hedeflemek lazım. Kolay gelsin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Benim içim biraz rahat geçen yaz Alperenim araç kapasitesinde doluluk ile hemde zorlu yol şartları sayılabilecek bir düzergah izleyerek yaz sıcağında test niteliğinde bir seyahat gerçekleştirdi. Tabii arkada seyahat edenlerin tutamaç sıkıntısını saymazsak, oldukça olumlu bir sonuç ortaya çıktı... Umarım böylede devam eder.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Dayımların şirket araçları yenilemiş ne ile ? Focus Style Powershift ile tabi Bizim şöförün altında Corolla vardı yine otomatik mmt benzinli diye geçiyor heralde..Ondan daha iyi dedi hem gidişi hem geçişi sonuç olarak titremeyi sordum, bunda öyle birşey yok dedi.Hepsinde mi oluyor dedi bana yok dedim hepsinde olmamış bir kaç kişi yazdı dedim. Abimizi gördükçe kullanım detaylarını alırım. Araç 2xxx km'de yani 3000'e geliyor Ahanda bizim araç 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Herkese merhaba,Aracım: Focus III Style 1.6I 125PS PowerShift Oto. 4K Aracı 2012 ağustos ayında sıfır aldım. Gecen hafta 15.000 km bakımı yapıldı. (450 TL). Aracım bu son 1 aydır dur-kalk trafikte veya düşük devirde yokuş çıkarken stop ediyor. Aracıma Shell den başka benzin koymadım. Yenibosna Gaziantepli kardeşler Ford servisine götürdüm bilgisayar ile araca baktılar, arıza görünmedi. Servis yinede benzin filtresini değiştirdi (ücretsiz).Tekrar stop etmeye başladı servise gidecek ve aracı inceleyecekler. Sorun ne olabilir? Birde yokuşta kalkarken anti patinaj sistemi devreye girdiğinde aracım çok titriyor ve aşırı sarsıyor, normal mi? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2013 Bende HB titanium powershift araç kullanıyorum henüz bakım zamanım gelmedi 10500 km deyim böyle bir sıkıntı yaşamadım ESP devreye girdiğinde motordan değilde ESP den kaynaklı tak tuk sesler geliyor. Buda normal bir ses Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2013 o sesler esp den geliyor yani... Bende anormal bir durum sandım. Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Aynı problem benim aracımda da mevcut bugün servise verdim yarın haber gelir bakalım ne diyecekler... Bu arada bu sorunu yaşayanlar çoğalmış gibi görünüyor. Daha da artması halinde bu ps yazılımında veya parça da sıkıntı var demektir ve Otosan'nın olaya el atması gerekir. Bende Formdan paylaşılan bilgileri takip ediyorum. Bu sorunu çözen arkadaşlar hangi serviste sorunu çözdüler ise bizimle paylaşır mı? Her servis sorunun ne olduğunu bilemez ve boşa zaman harcarız. Direk problemi çözmüş bir servis olursa zaman açısından karlı oluruz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 merhabalar.. Mehmet Bey'in yazdığı "......... " yazısına bir ekte benden.. İlk aldığım günden beri viteste bi kararsızlık, debriyaj kaydırıyormuş hissi, titreme, gaz tepkimelerinde 2-3 sn gibi ciddi gecikmeler vardı. 1800 km'de İzmir Otokoç'a götürdüm. Test sürüşüne çıkıldı. Ve yağ keçeleri ile ilgili sızdırma problemi olduğu söylendi. Parça sipariş edildi. Garanti üzerinden parça değişti. Aracın gaz tepkime süresi düzeldi. Ancak şimdi de fren yaparken durmaya yakın ve kalkışta titreme yapıyor. Düşük devirlerde vites geçişlerinde sarsıntı devam ediyor. Bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum. Servis araç beyninin kendi kendini resetlediğini, 1000 km içerisinde titremeler olabileceğini ve buna kulak asmamam gerektiğini bu sebeple de 1000 km sonra tekrar kontrole getirmem gerektiğini bildirdi. 1000 km benim için ortalama 10 gün yapıyor. 10 gün içinde bu problemlerim çözülmezse bu sefer şanzuman değişimi talep etmeyi düşünüyorum. Ben hala aracı servise gösterme fırsatı bulamadım. Umarım en kısada sorunlar çözülür. Arıza ile ilgili gelişmeleri burda paylaşmaya devam edersek iyi olur. iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 PowerS şanzımanlı araç sayısı arttıkça şikayetler de artacağa benziyor. GETRAG, bu şanzımanı piyasaya sunalı yaklaşık 10 yıl olmasına rağmen sorunları başarıyla çözemedi. Benim anladığım şu; DSG,Powershift,EDC veya adı her ne ise eğer satın alınacaksa tahminim %5-10 civarı bir hata payı göze alınacak. Kısa çöpü çeken yanacak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Geçmiş olsun, otomatik sever olarak butip problemleri duyduğumda üzülüyorum gerçekten. Focus 2 otomatiktede kronik problemler vardı. Bunu tasarlayanlar hiçmi ders almıyorlar hiçmi test etmiyorlar tasarımlarını Hayret etmemek elde değil. Bastırmak ve gerekirse şanzıman değişiminde israrcı olmak gerekiyor. Artan maliyetler doğrultusunda sorunu çözmek zorunda kalacaklar sonunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Focus 2 otomatik de hangi kronik problem vardı ,? Benzinli için konuşuyorum. Ayrıca forumlara sadece sorun yaşayanların geldiğini de unutmamak lazım. Ölçü değiliz aslında oran olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2013 Powershift ile ilgili sorunlar umarım çözülecektir. Bir nebze de olsa otomatik araçtan soğuttu beni iPhone 4⃣S 6.1.2 JB. Tapatalk 2 ile gönderildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap