Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 arkadaşlar tekrar merhaba bu problemle ilgili servise gittim araç ısındığında yaptığı için araç ısınıp sıkıntı yapmaya başlayınca gel dediler yanlız bu ziyaretimde 30 bin bakımı serviste yaptırılmamış bunu öğrendim araç şuan 37 binde bu kavrama değişimi işini garantiye sokmama gibi bişey yapabilirler mi bir bakım yapılmadığı için? Bakımlar doğru parça ile zamanında yapıldıysa sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Bu gün hava sıcak ve arabam kıyak. Çıktım yola, trafik yoğun. Dur kalk bir trafikte d konumunda bir iki silkeleme yaptı, s konumuna aldım sorun çözüldü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2015 Bu gün hava sıcak ve arabam kıyak. Çıktım yola, trafik yoğun. Dur kalk bir trafikte d konumunda bir iki silkeleme yaptı, s konumuna aldım sorun çözüldü. Aslında sorun çözülmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 haydaaa hocam seninki yine başladıysa kavrama değişimi bi halta yaramıyor demekki yok ya sıkıldım ben bu işten tekrar dönüyorum manuele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Valla daha yaz tam gelmedi. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek. Belkide o gün canı gezmek istemedi, yada biktim bu istanbul trafiğinden feryadı idi bu. Önümüzdeki trafiklere bakacağız artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2015 Bu sorun bence komple sanziman degisimi ile olur. Bu hafta ici tekrar servise gidecegim tekrar titresim testi yapilacak. Eger gerekli kavrama degisimi yapilmazsa tuketici mahkemesine basvuracagim. Otosan sorumsuz bir firma. Araci alana kadar agasin beysin aldiktan sonra hicbir seysin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 2013 ve sonrası otomatiklerde de devam ediyomu sıkıntı yoksa çözüldümü acaba eğer çözdülerse bizim araçlarında şanzumanını değişmeleri gerekli diğer markalar eften püften sebeplerle araçları geri çağırıyorda ford neden yapmıyor böyle büyük bir sıkıntı için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2015 (düzenlendi) 2013 sonrası için bir şikayet okumadım, duymadım. Servisede sordum ama cevap alamadım. Ama bu problem ile yolda kalan yok. Sadece titreme problemi var. Stop ediyor ama yola devam ediyorsunuz. DGS gibi beyin motoru kitlemiyor. Aracı geri çağırmak delikanlıyı bozar. Ölümcül bir problem olmadığı için gerek duymamışlardır. Nisan 16, 2015 Soner Erik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 bence geri çağırmak delikanlıyı bozmaz aksine delikanlı yapar kurumun ciddiyetini gösterir yok abicim ne kadar ford hastası olsam da sonraki aracım ya toyota olacak yada wolkswagen bizim gibi koyunları bulmuş ford istediği gibi sürüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 yok abicim ne kadar ford hastası olsam da sonraki aracım ya toyota olacak yada wolkswagen bizim gibi koyunları bulmuş ford istediği gibi sürüyor Bazı şeyleri doğru tartamazsanız bu sonuçları çıkarmak mümkün, aynı şeyleri o firmalarda geçmişte gördük gözlükleri temizlemeyi unutmayın Burada en az sizin kadar Ford tecrübesi olan insanlar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 (düzenlendi) Benim arac 2013. baskalarini bilmem ama benim aracim hala tir tir titriyor. Olayi cozebilsem jetta ya yonebilirim. Otosan in yaklasimi hic hos degil. Aracimin sanzimani 2 kere indi temizlendi 3 kez ogretimler yapildi kece degisti ama bos. Adamlar inatla kavramayi degismek istemiyorlar. Tek cozum yolu mahkemeler. Nisan 17, 2015 Özkan Onay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Nerede ve nasıl tir tir titriyor? Bize sadece onlar ilgilenmiyor bunlar ilgilenmiyor şunu alacağım diyorsunuz. Elimizden ne gelebilir bir şeyler iletmezsiniz, sadece dinliyoruz öylece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özkan Onay Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 daha once aracim ile ilgili sorunumu birkac defa yazmistim.Kalkislarda titreme ve silkeleme. Tabiki gerekli yerlere iletiyoruz. Ancak bu kadar para verdigim aractan zevk almamak insani uzuyor. Dolayisiyla insan yeni arayislara giriyor. Benim anladigim kalkislardaki titreme sikintisi kavrama vs degisikligi ile olmuyor. Komple sanziman degisimi sart gibi. Bu durumda ki araclar ayipli araclardir. Kavramayi degistirmeyen koskoca ford sanzimani hic degistirmez. Servistekiler ile arkadad olduk yani o kadar gelip gittim ki millet artik guluyor halime. Valla param haram da degil ki atesin icine girerek ekmegimizi kazaniyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Bende de ayni sorun vardi gecen sene yazin en son kavrama degisti. Uzun sure yapmadi yaklasik 1 seneye yakin. ama simdi ufak ufak basladi garanti bitimine 2,5 ay kaldi. Otokoctakiyle artik arkadas olduk cepten yazdim abi hemen getir kayit olusturalim dedi. En son şanzıman degisimi kaldi sanırım ama su an cok az yapiyor eger bir kriter varsa yada limit degeri sanirim ulasmaz. Bende biraz bekleyecegim bi 15 gun daha. Birde sanirim bu titreme havalarin isinmasiyla bir alakasi var. Tabi bu varsayim.. bakalim bir kac hafta sonra ne olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 (düzenlendi) yok abicim ne kadar ford hastası olsam da sonraki aracım ya toyota olacak yada wolkswagen bizim gibi koyunları bulmuş ford istediği gibi sürüyor Kadir Bey şanzıman sorunu sebebiyle mi Toyota almak istiyorsunuz? Toyota bu konuda en rezil firmalardan. Vites geçişleri resmen namaz kıldırıyor. Dik bir yokuşu çıktığınızda aracınız aşırı ısınmadan uyarı veriyor. Adamlar "mmt mağdurları" adı altında siteler kurmuşlar: http://multimodezedeyiz.hakkimiziariyoruz.biz/forum/konugoster.asp?id=16 http://www.hakkimiziariyoruz.biz/findex.asp DSG'nin ise arıza oranı malum. Sorunsuz bir otomatik vites için bu markalara yöneliyorsanız umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Ha keyifli olsun, az yaksın falan derseniz DSG iyi. Ancak otomatik kullanıp sorun yaşamak istemiyorum diyorsanız Honda alın. Nisan 17, 2015 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap