Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Okan Y. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2015 (düzenlendi) Selamlar üstatlar, Geçen ay almış olduğum 2013 focus Powershift Trend X aracımda düşük devirde ve kalkışta silkeleme ,titretme neticesinde biraz internet araştırması yapıp bu konuya ve bu konudaki bir kaç mesaj içerisinde yer alan forumdaki diğer bir kaç sayfayı komple heyecanla ve endişe ile okumuştum. Araç şuan 59 bin km de, 51bin de kavrama değişmiş (önceki sahibi tarafından) . Endişe ile servis randevumu beklerken bu konuları okudum ve epey korkmuştum, hevesim kursağımda kalacak focus ile diye. Ancak bir çok arkadaşın da tecrübe ettiği gibi , kavraması zaten önceden değişmiş olan aracıma yazılım güncellemesi yapıldı ve araç kendine geldi, derin bir oh çektim. Sizlere de bir merhaba diyerek ilerleyen günlerde benim ve sizin son akıbetinizi takip etmek istedim. Herkese hayırlı günler. Ekleme : Bir çok mesaj okuduğum için adını hatırlayamadıgım bir arkadaş, serviste mecburi yağ değişimi olayı gelmiş, 800 küsür tl ve yılda bir değişiyormuş gibisinden bir cümle kurmuştu, ben servise gittiğimde bundan hiç bahsetmediler ( Ankara TAN OTO) , 60bin bakımı geldiği için normal filtreler,motor yağ,bujiler..vs değişti ve 430 tl civarı bir ücret ödedim,titreme sorunu ile gidip yakalamışken 60bin bakımına soktular adamlar .Neyse yazılım güncellenmesi ile sorun düzeldi ya dedik ,yuttuk. Mayıs 21, 2015 Okan Y. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Araç 15 binde kavrama değişmişti.Şu an 23 binde D konumunda kullanıyorum nadir de olsa S ye alıyorum.Titreme az da olsa hala var ama eskisi kadar rahatsız edecek derecede değil.Şu vites değişirken gelen şangur şungur ses yok mu deli ediyor insanı.Kendisi şangırdadıkça inadına bende yavaş-hızlı yapıp daha çok ses çıkarttırıyorum.İyi ki garantiyi 5 yıllık yaptırmışım.Bu ay bakıma girecek araba bakalım ses konusunda servis ne söyleyecek.Ancak şunu itiraf etmem lazım bu aracı satsam da yine ford alırdım taş gibi araba maşallah. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 (düzenlendi) Havaların ısınması ile malum istanbul trafiğinde titreme yine hortladı. Ama hafif bir titreme (S konumda kullanmama rağmen) Hayırlısı bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak Mayıs 24, 2015 Soner Erik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 c.tesi günü garantimin doluyor üzere olması sebebiyle Isparta pürlü ford servise götürdüm aracımı. tahmin etmediğim kadar ilgilendi arkadaşlar sağolsunlar. cihaza bağlayıp titreme testlerini yaptılar (zaten 2-3 dur kalk ta araba beni üstünden atacakmış gibi sallıyordu) Garanti kapsamında kavrama değişeceğini söyleyip gönderdiler. parça gelince arayacaklar. inşallah düzelir gelişmeleri yazarım buradan bu arada sormayı unuttum kavrama değiştiren arkadaşlar bilir ; ne kadar süre alıyor bu değişim işi bir günde halloluyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 c.tesi günü garantimin doluyor üzere olması sebebiyle Isparta pürlü ford servise götürdüm aracımı. tahmin etmediğim kadar ilgilendi arkadaşlar sağolsunlar. cihaza bağlayıp titreme testlerini yaptılar (zaten 2-3 dur kalk ta araba beni üstünden atacakmış gibi sallıyordu) Garanti kapsamında kavrama değişeceğini söyleyip gönderdiler. parça gelince arayacaklar. inşallah düzelir gelişmeleri yazarım buradan bu arada sormayı unuttum kavrama değiştiren arkadaşlar bilir ; ne kadar süre alıyor bu değişim işi bir günde halloluyor mu? Benim araç 1 hafta kaldı. Servise göre değişebilir bu süreç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Benim araç 1 hafta kaldı. Servise göre değişebilir bu süreç. haydaaaa kaldık mı şimdi 1 hafta arabasız. böyle durumlarda emanet araç verme gibi bi uygulama yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Maalesef ben alamadım. Ama dediğim gibi yine servis ile alakalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 haydaaaa kaldık mı şimdi 1 hafta arabasız. böyle durumlarda emanet araç verme gibi bi uygulama yok mu? 10 İşgününü aşarsa 11. gün aracı veriyorlar.Ama kasko verebilir sormak iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2015 (düzenlendi) Benim araçta kavrama değişimi için 1 hafta kalmıştı serviste.Hatta tel.de arayıp kavrama sipariş verdik 1 haftada anca gelir dediklerinde nasıl olsa 1 hafta sürer diye aracı almaya servise gitmiştim.Adamlar herhalde ben almayayım diye şanzıman falan ne varsa indirip masaya koymuşlardı:)Sonuç olarak 1 hafta arabasız kaldık.Burdaki 1 hafta kavramanın gelmesi içindi.Kavrama gelmişse takmaları test etmeleri 1 gün bile sürmüyor. Mayıs 26, 2015 Mehmet V. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Yaklaşık 2 saatte takılabilen bir parça tecrübe ile sabit 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 (düzenlendi) hah şimdi oldu teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için peki arkadaşlar bi konuda daha bilginize başvuracağım dün iyibari ile benim garanti bitti, bu kavrama değiştikten sonra değişen parçanın garantisi devam ediyor mu? yani 4 ay sonra aynı sıkıntı çıkarsa yine garantiden değişir mi yoksa arabamın garantisi bittiği için değişmez mi teşşekkürler Mayıs 27, 2015 kadir sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 (düzenlendi) Bende şanzıman için garanti uzatacaktım ama servis ve Ford direk hattından aldığım bilgi; Garanti süresi içinde kronik bir arıza tespit edilip, onarımı yapıldığında aracın garantisi bitse bile ücretsiz işlem yapılıyor. Bende "şanzıman tekrar arıza yaparsa garantisi bittiği için ücret talep edilecekmi" diye sorduğumda aldığım cevap bu idi. Mayıs 27, 2015 Soner Erik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 eywallah kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 arkadaşlar geçen hafta üstünde durmamıştım şimdi kafama takıldı volan değişecek dedi servisteki müşteri temsilcisi bayan bende kavrama değişmesi gerekmiyor mu dedim aynı şey siz kavrama diyosunuz biz volan diyoruz dedi volan denilen zimzot kavrama ile alakalı bir parçamı sizde de volan mı değişti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 (düzenlendi) arkadaşlar geçen hafta üstünde durmamıştım şimdi kafama takıldı volan değişecek dedi servisteki müşteri temsilcisi bayan bende kavrama değişmesi gerekmiyor mu dedim aynı şey siz kavrama diyosunuz biz volan diyoruz dedi volan denilen zimzot kavrama ile alakalı bir parçamı sizde de volan mı değişti? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Alakası yok ablam karıştırmış [emoji102] Haziran 2, 2015 Volkan Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap