Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 arkadaşlar geçen hafta üstünde durmamıştım şimdi kafama takıldı volan değişecek dedi servisteki müşteri temsilcisi bayan bende kavrama değişmesi gerekmiyor mu dedim aynı şey siz kavrama diyosunuz biz volan diyoruz dedi volan denilen zimzot kavrama ile alakalı bir parçamı sizde de volan mı değişti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 (düzenlendi) arkadaşlar geçen hafta üstünde durmamıştım şimdi kafama takıldı volan değişecek dedi servisteki müşteri temsilcisi bayan bende kavrama değişmesi gerekmiyor mu dedim aynı şey siz kavrama diyosunuz biz volan diyoruz dedi volan denilen zimzot kavrama ile alakalı bir parçamı sizde de volan mı değişti? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Alakası yok ablam karıştırmış [emoji102] Haziran 2, 2015 Volkan Ö. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Şuraya çiziyorum sıfır araçlarda powershift şanzıman farkı artacak Bu kullanım şartlarına bağlı olarak çabuk aşınan kavrama sıkıntısı Semitroniclerde kronik... Yazılım güncellemesi performanstan yada tüketimden taviz ile yoğun kavrama kullanımlarında durumu biraz geciktirmeye yarıyor sanıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aziz Bilâl Aldanmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Merhabalar kalkış esnasında silkeleme şikayetiniz için öncelikle IDS şanzıman öğrenimi araca uygulanıyor. Arıza devamı halinde de kavrama titreşimi yol testinde cihazla alınıp ford otosana iletiliyor. Araç oturumu ve RVC kodu alındıktan hemen sonra müşterimize yeni kavramanın sipariş verildiğini parça geldiğinde kendisine bilgi vereceğimizi iletiyoruz Ford özellikle otomatik araçlarının arkasında arkadaşlar 2005 - 2006 model araçlarda dahi revizyonluda olsada şanzımanı komple değiştiriyor bu güzel birşey bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 @Aziz Bilâl Aldanmaz, Lütfen kabul ettiğiniz kurallar doğrultusunda üyeliğinizi tamamlayınız. Bknz: Özel mesajlarınız veya kurallar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2015 Merhabalar kalkış esnasında silkeleme şikayetiniz için öncelikle IDS şanzıman öğrenimi araca uygulanıyor. Arıza devamı halinde de kavrama titreşimi yol testinde cihazla alınıp ford otosana iletiliyor. Araç oturumu ve RVC kodu alındıktan hemen sonra müşterimize yeni kavramanın sipariş verildiğini parça geldiğinde kendisine bilgi vereceğimizi iletiyoruz Ford özellikle otomatik araçlarının arkasında arkadaşlar 2005 - 2006 model araçlarda dahi revizyonluda olsada şanzımanı komple değiştiriyor bu güzel birşey bence. hocam pürlüdemi danışmansınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Eski aracım 2012 model Focus'u PS sorunları bir türlü çözülemediği için satıp akıllanmayıp 2013 model 6 bin km'de Focus PS aldım. İlk başlarda herşey yolundaydı. Şimdilerde 13 bin km geldik ve eski araçtaki sorunların benzerleri tekrar baş göstermeye başladı. Servisler ise sorun olmadığı konusunda ısrarcı. Ben ise birazcık trafik görünce vücudumdaki tüm sinir uçlarına kadar gerilmekten yoruldum. Azıcık trafiğe girsem aracın içindeki yayık ayranına dönüyorum. Nedendir bilmiyorum Focus'u çok sevdim ama bu PS beni tamamen bu araçtan soğuttu. Şu an için değiştirme imkanı görünmüyor ama sonunda Focus ile vedalaşıp başka bir alternatif bulmam gerekiyor anlaşılan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Eski aracım 2012 model Focus'u PS sorunları bir türlü çözülemediği için satıp akıllanmayıp 2013 model 6 bin km'de Focus PS aldım. İlk başlarda herşey yolundaydı. Şimdilerde 13 bin km geldik ve eski araçtaki sorunların benzerleri tekrar baş göstermeye başladı. Servisler ise sorun olmadığı konusunda ısrarcı. Ben ise birazcık trafik görünce vücudumdaki tüm sinir uçlarına kadar gerilmekten yoruldum. Azıcık trafiğe girsem aracın içindeki yayık ayranına dönüyorum. Nedendir bilmiyorum Focus'u çok sevdim ama bu PS beni tamamen bu araçtan soğuttu. Şu an için değiştirme imkanı görünmüyor ama sonunda Focus ile vedalaşıp başka bir alternatif bulmam gerekiyor anlaşılan. Dizelini alın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Eski aracım 2012 model Focus'u PS sorunları bir türlü çözülemediği için satıp akıllanmayıp 2013 model 6 bin km'de Focus PS aldım. İlk başlarda herşey yolundaydı. Şimdilerde 13 bin km geldik ve eski araçtaki sorunların benzerleri tekrar baş göstermeye başladı. Servisler ise sorun olmadığı konusunda ısrarcı. Ben ise birazcık trafik görünce vücudumdaki tüm sinir uçlarına kadar gerilmekten yoruldum. Azıcık trafiğe girsem aracın içindeki yayık ayranına dönüyorum. Nedendir bilmiyorum Focus'u çok sevdim ama bu PS beni tamamen bu araçtan soğuttu. Şu an için değiştirme imkanı görünmüyor ama sonunda Focus ile vedalaşıp başka bir alternatif bulmam gerekiyor anlaşılan. focus gerçekten alışkanlık yapıyo , yol tutuşu ,çekişi, sürüş zevki, görünüm, bunların heppsi kendine bağlatıyor sürücüsünü ama ps lerdeki şu sıkıntıda olmasa tadından yenmeyecek bir araç aslında benim kavrama bu hafta değişecek diye bekliyorum bakalım düzelecek mi sorun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Dizelini alın Keşke, ama sıfırında 20 bin liralık dizel-benzin farkı ikinci elde de en az 12-15 bin fark demek. Bana dizel otomatik (hangi marka olursa olsun) hayal görünüyor. Bu arada sitedeki test videosu sanırım size ait (ellerinize sağlık) titreme olmadığından bahsetmişsiniz, yoğun trafikte kullanma şansı elde edebildiniz mi? focus gerçekten alışkanlık yapıyo , yol tutuşu ,çekişi, sürüş zevki, görünüm, bunların heppsi kendine bağlatıyor sürücüsünü ama ps lerdeki şu sıkıntıda olmasa tadından yenmeyecek bir araç aslında benim kavrama bu hafta değişecek diye bekliyorum bakalım düzelecek mi sorun İnşallah çözülür sorununuz, benim bir önceki araçta kavrama değişimi çözüm olmamıştı maalesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Keşke, ama sıfırında 20 bin liralık dizel-benzin farkı ikinci elde de en az 12-15 bin fark demek. Bana dizel otomatik (hangi marka olursa olsun) hayal görünüyor. Bu arada sitedeki test videosu sanırım size ait (ellerinize sağlık) titreme olmadığından bahsetmişsiniz, yoğun trafikte kullanma şansı elde edebildiniz mi? İnşallah çözülür sorununuz, benim bir önceki araçta kavrama değişimi çözüm olmamıştı maalesef Ben girsem ve titremese bile bu size referans olmamalı. Çünkü 15-20 hatta 30 bin km yapmadan şudur demek zor. Örnek sizler Hemen olmuyor olsa bile. Titremedi evet, titrese zaten videoda söylerdim. Videoyu izlediyseniz eğer bu şanzıman farklı ve yıllardır yolda o araçları araştırabilirsiniz. Güzel günlere. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 kadir sönmez Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Arkadaşlar merhaba c.tesi günü itibari ile kavrama yenisi ile değişti (garanti kapsamında), şu an için araç kaymak diye tabir ettiğimiz vites geçişlerine sahip bakalım ne kadar devam edecek yaşayıp göreceğiz, sizlere sormak istediğim bir konu da kavrama değiştikten sonra motor rölentideyken silkmeye başladı, hani subap ayarı bozuk motorda titreme olur ya aynı o şekilde bir titreme var araçta , ama işin enteresanı bu titreme her zaman olmuyor kavrama değişti evin önüne geldim stop etmeden farkettim araba zangır zangır titriyo bir iki defa stop edip çalıştırdım farkeden bişey olmadı hatta canım sıkıldı servistekiler bir yeri yaparken başka yeri bozmuşlar diye, birgün sonra sabah çalıştırdım titreme yok , çarşıya gittim alışverişten sonra çalıştırdım titreme var , evin önüne geldim yok, motorun sıcak soğukluğu ile alakalı değil sıcakkende oluyor soğukkende başına böyle bir şey gelen arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. bu hafta takip edip olmazsa götüreceğim tekrar servise. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2015 Selamlar. Aracin kavramasi sonunda tekrar degisti (2. Kez). 42 binde. Silkelemede azalma var fakat yine yapiyor. Bekleyip goreyim mi biseyler farkedermi diye yoksa tekrardan servise gideyimmi? Bu degisimde garantiden yapıldı fakat artik garanti yok su an garanti uzatma yaptim. Bundan sonra neler yasarim bekleyip gorecegiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2015 Evet nihayet 1.5 yil sonra kavrama degisimine onay cikti. Insalah cozum olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozkan O. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Kavrama degisti. Simdilik sıkıntı yok. Titreme hic yok. Vites gecisleri cok iyi. Ilk kez keyifle aracimi surdum. Umarin tekrarlamaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap