Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Kavrama degisti. Simdilik sıkıntı yok. Titreme hic yok. Vites gecisleri cok iyi. Ilk kez keyifle aracimi surdum. Umarin tekrarlamaz. İnşallah ağız tadı ile sürersiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ibrahim U. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 kazasiz, belasiz, keyifle kullanin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Bugün yine sallantılı bir günün sonunda şeytan dürttü etis'e bakayım dedim acaba birşey var mıdır diye. Aşağıdaki acil kampanya uyarısı ile karşılaştım. TCM anladığım kadarıyla şanzımanın beyni. Bu güncellemeyi yaptırmak için bakımı beklemek mi gerekiyor yoksa servis bakım olmadan da yazılımı yükler mi? Ve bir faydası olur mu şu sallantılara bir nebze de olsa. Kavrama degisti. Simdilik sıkıntı yok. Titreme hic yok. Vites gecisleri cok iyi. Ilk kez keyifle aracimi surdum. Umarin tekrarlamaz. inşallah hep böyle devam eder, keyifle kullanırsınız aracınızı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 bende baktım şimdi ETIS'ten... bende de güncelleme gözüküyor... allaha şükür bir sıkıntı yok, durduk yere kurcalatmasam mı diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 @Yakup Çağatay ile baktık. Sözü geçen güncelleme " Otomatik 6dct 250 şanzımanlı fıesta, b-max ve focus " araçlar için yazılım upgrade'si olarak görünüyor. Ford - Otosan (an itibarı ile) TSB yayınlamamış ... büyük ihtimal ile yayınlarlar. Beklemek istemiyorum derseniz servisinizden destek isteyebilirsiniz ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Benim kavrama değişti Yaklaşık 1 ay oldu.Bu 2. kavrama. Kavramanın alışması gibi bir şey söz konusu olurmu? Çünkü hala yapıyor titremeyi. Neyapmam gerekir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 @Yakup Çağatay ile baktık. Sözü geçen güncelleme " Otomatik 6dct 250 şanzımanlı fıesta, b-max ve focus " araçlar için yazılım upgrade'si olarak görünüyor. Ford - Otosan (an itibarı ile) TSB yayınlamamış ... büyük ihtimal ile yayınlarlar. Beklemek istemiyorum derseniz servisinizden destek isteyebilirsiniz ... boşuna birşeyleri çomaklamış olmayız sanırım... ilk fırsatta bir uğrayayım, Savaş Ustayı kıstırayım serviste. ---artık beni görünce kaçıyor adam haklı ama kızamıyorum--- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Kamil Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 boşuna birşeyleri çomaklamış olmayız sanırım... ilk fırsatta bir uğrayayım, Savaş Ustayı kıstırayım serviste. ---artık beni görünce kaçıyor adam haklı ama kızamıyorum--- Açıkçası ben de ondan korkuyorum ama bu haliyle de sevimsiz benim araç ne kaybederim diye düşünüyorum. Bu arada Savaş usta nerededir? Şahsuvaroğlu? Bir daha Otokoç'un kapısından girmeye tövbe ettim de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Açıkçası ben de ondan korkuyorum ama bu haliyle de sevimsiz benim araç ne kaybederim diye düşünüyorum. Bu arada Savaş usta nerededir? Şahsuvaroğlu? Bir daha Otokoç'un kapısından girmeye tövbe ettim de. Şahsuvaroğlu Pendik 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? bir güncelleme yapılması gerekebilir yazılımda.. Yakup'un da belirttiği gibi Şahsuvaroğluna giderseniz orada işin ehil insanları var, yardımcı olurlar. (Divan Asia otelin hemen komşusu, e5 üzeri) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 BENCE dizel powershiftte de ilk kalkış anında çok hafif rahatsız etmeyen bir titretme hissi var (çok dikkat edince farkediliyor). Aracı alalı 2 aya yaklaştı. Başta tork vektör kontrol veya traction kontrol olabilir diye düşündüm ancak artık çok da emin değilim. diğer vites geçişlerinde ya da yavaşlamada yok. Sadece duruş anından harekete ilk geçiş anında var gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Abi bu bahsedilen titreşim senin dediğinden farklı bildiğin titrer gibi yavaş giderken oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Aksam servise uğradım. Yeni yazılım gelmiş. Bence zaman kaybetmeden gidin.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Aksam servise uğradım. Yeni yazılım gelmiş. Bence zaman kaybetmeden gidin.... Titreme konusuna çözüm oldumu peki yazılım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Titreme konusuna çözüm oldumu peki yazılım Bu 2. kavrama. Değiştikten sonra yapıyodu ama guncelleme sonrası masallahı var.... Aman NAZAR değmesin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap