Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Bu 2. kavrama. Değiştikten sonra yapıyodu ama guncelleme sonrası masallahı var.... Aman NAZAR değmesin... Süper. İnş herkesin sorunu çözülür bu güncellemeyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Süper. İnş herkesin sorunu çözülür bu güncellemeyle Amin inş. herkes kurtulsun. Aman nazar değmesin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Amin inş. herkes kurtulsun. Aman nazar değmesin.. hayırlı olsun umarım tekrarlamaz... yazılımla da bu işlerin nasıl çözüldüğüne benim aklım ermiyor ama iş görsün kafi bende şuanda bir sıkıntı yok allaha şükür... bir sorun yokken gidip güncelleterek tabiri caizse b.kumuzu çomaklamış olur muyuz onu kestirmeye çalışıyorum... siz nerede yaptınız işlemi? şahsuvarda mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 hayırlı olsun umarım tekrarlamaz... yazılımla da bu işlerin nasıl çözüldüğüne benim aklım ermiyor ama iş görsün kafi bende şuanda bir sıkıntı yok allaha şükür... bir sorun yokken gidip güncelleterek tabiri caizse b.kumuzu çomaklamış olur muyuz onu kestirmeye çalışıyorum... siz nerede yaptınız işlemi? şahsuvarda mı? Yazılımla nası bende bılmıyom ama 2. kavrama degıstı onun ustune yazlım atıldı. Bırde usta kavraanın alısması dedı garıp geldı ama bılemem.. umarım kımsenın bası agrımaz.. Yenibosna / Otokoc Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Okan Y. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 hayırlı olsun umarım tekrarlamaz... yazılımla da bu işlerin nasıl çözüldüğüne benim aklım ermiyor ama iş görsün kafi bende şuanda bir sıkıntı yok allaha şükür... bir sorun yokken gidip güncelleterek tabiri caizse b.kumuzu çomaklamış olur muyuz onu kestirmeye çalışıyorum... siz nerede yaptınız işlemi? şahsuvarda mı? Mert hocam, ben mayıs ayında yazılım güncellemesi yaptırdım ve sorunlarım çözülmüştü,şuan benim de herhangi bir şikayetim yok,ama ben de kararsızım. Yağ ya da herhangi bir filtre..vs değişimi yapmadan,gidip sadece bu güncellemeyi yaptirarak ücret ödemeden çıkabiliyor muyuz? Yoksa ona göre bakım zamanını bekleyelim gitmek için ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Bakımı beklemeden güncellemeye gidebilirsiniz tabi ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Okan Y. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Bakımı beklemeden güncellemeye gidebilirsiniz tabi ki. Herhangi bir ücret vermeden,güncelleme yaptırıp geri çıkabiliyormuyuz hocam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Herhangi bir ücret vermeden,güncelleme yaptırıp geri çıkabiliyormuyuz hocam? Evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 (düzenlendi) ...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temizlik- icra edip aracı teslim ediyor ... sıkıntı tekrar ederse veya giderilmemiş ise kavrama takımı sipariş ediliyor + değiştiriliyor. Arada yazılım upgrade'si geldiğinde ECU'ya güncelleme ekleniyor ve bu işlemlerin tümü bedelsiz şekilde yapılıyor. (daha doğrusu biz ücreti Fört'tan alıyoruz,bir anlamda adisyon onlara çıkıyor) ...yani gerilmeye, huzursuzluk duyumsamanıza gerek yok. Ruhsatı sizin adınıza olsa da o hala bizim bebeğimiz ... getirin bakarız. Ekim 23, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 (düzenlendi) Ruhsatı sizin adınıza olsa da o hala bizim bebeğimiz ... This is what he is talking about az hava yapayim, cok hosuma gitti... Ekim 23, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 This is what he is talking about az hava yapayim, cok hosuma gitti... Çok sevdim harika bir söz.. Birde ben bu resmi ödünç alıp kendi BEBEĞİMİN/ARABAMIN resmini koyayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Çok sevdim harika bir söz.. Birde ben bu resmi ödünç alıp kendi BEBEĞİMİN/ARABAMIN resmini koyayım Ne gerek var ki.İkinizin arabası da sonuçta aynı.Sadece fotodaki arabaya arkadan yapıştırmışlar araba biraz kısalmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Çok sevdim harika bir söz.. Birde ben bu resmi ödünç alıp kendi BEBEĞİMİN/ARABAMIN resmini koyayım araba benim ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 araba benim ama Araba? hani nerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Araba? hani nerde hadi abi hadi... bak konu powershift, çok ciddi... git sen tirtir titreyen kazulet arabanla başka konulara 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap