Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Ertekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 mrb.aracım focus değil ama powershift kullanıcısıyım,benzer sorunları bende yaşıyorum ,sorunumla ilgili şikayetler için yetkili servise gittim araç iki gün serviste kaldı,sonucunda karekteristik özelliği olduğunu söylediler.otosana mail attım,onlarda servisin verdiği cevabın tekrarını verdi. bu arada farklı ilde başka bir servise gittim,orada focus 3 ün kavramasını değiştirmişler araç 25000 km de idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Aracin karakteri budur demek musteriyi başından salmaktan öteye gitmez. Tamam bu sorunlar ben aracimi aldigim ilk gunden beri var diyelim , peki aracı gelmis 40 bin km ye son 3000 km dir bu sorunu yasiyorum diyene ne cevap verecekler ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Yücel beyin mesaji durumu özetliyor sanırım. Ne olduğunu ve hangi üretim partisinde olduğunu anlamaya çalışıyorlar. Saçma cevaplar veren servisleri şu an için değiştirip başka ilgili bir servise gitmek gerekli sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 DSG'ye verip veriştirirken Powershift'in düştüğü duruma bak. Zaten çok otomatik kullanıcısı yok, olanların da herhalde yarısı muzdarip! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2013 Babam dsg yüzünden bir araç sattı. Biraz kumar bu çift kavramalılar. Araç bakarken uzun dönem düşündüğüm için Golf için gittiğimde dsg istememiştim. Uzun dönem garanti sonrası korkutucu maliyetlerden bahsediliyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Okudukça kaygılanmamak elde değil.. Ancak Avrupa satışlarının büyük kısmı otm. olmasına rağmen, sadece bizdemi yaşanıyor acaba...hafızam beni yanıltmıyorsa Cem hocam Almanya' yı takip ediyordu bir duyumu var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Cem hocam Almanya' yı takip ediyordu bir duyumu var mı acaba? Yok, yani birincisi 1.6 Atmosferik PS kullanan sayısı çok ama çok az, PS genellikle 2.0 TDCi motorla tercih ediliyor, ikincisi sürüş karakteristiği açısından öznel tercihler tartışılsa da arıza bildirimi hiç gözüme çarpmadı küçük motorla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 bu ps test aşamasında mı acaba, ucuz atmosferik motorla insanların alabileceği fiyatla satılarak. neden eb ve dizel e koymuyorlar. 1.5 dizel otomatik gelecek deniyor, taa ne zamana. o zamana kadar düzeltiriz diyorlardır belkide. komplo teorisi gibi ama olmaz diye bir şey yok. vw düzenli servise aracını getiripte dsg si bozulana iyi niyet garantisi ile değiştirdiği olmuş. ama her bozulana mı yaptılar yoksa kısmına mı bilmiyorum. hayırlısı diyelim. belki sorunları sıfırlanmış bir şanzıman çıkarsa gelecek 7-10 yılda belki bu aracımdan sonra otomatik düşünürüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Kaç yıldır var şanzuman ama olay sadece kutu değil. Uyum ve ara parçalar önemli . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Ertekin Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 tabiri caizse kıl bir kullanıcıyım,problemleri bu kadar görmem ya bundan yada bu araçtan evvel otomatik bmw kullanmamdanmıdır bilmiyorum,biraz evvel bir arkadaşımla görüştüm,oda 2013 vw tsi dsg şanzımanlı bir araç satın almış,aracıyla yanıma yanaşırken durma esnasında araçtan benim sorunuma benzer sesler geliyordu,sordum memnunmusun diye gayet memnunum dedi,sesin farkında değil bende hiç söylemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Araca yazılım güncellemesi yapıldı bir problem görünmüyor. Titreme ortadan kalktı hatta seri bir araç oldu. Fakat bu önümüzdeki dönemde olmayacak anlamına gelmiyor. Zaman içinde göreceğiz. Benim bundan önceki aracım Getz otomatik vites, kavraması ve geçişlerinden çok memnundum. Hiç sorun yaşamadım. Ama Ford yıllardır araç üretiyor ve otomatik vites araçları da var. Neden bir maceraya girip ne olduğu belli olmayan bir vites sistemine geçiyor. Yada madem geçiyor otomatik viteste opsiyon yapsın. Tam otomatik veya PowerShift diye seçenek sunsun. Biraz konforlu olsun dedik Ford aldık ama hata mı ettik acaba. Aynı fiyata Honda Civic Sedan almadım pişmanım açıkcası.... En azından otomatik viteste maceraya gitmiyor Japonlar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2013 Soner Bey umarım sorun kökünden hal olmuştur. Bizdeki problemler de umarım basit bir güncelleştirme ile çözülecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Eeee biz dedik ama inanmadı kimse İnş sorunsuz devam edersiniz. PowerShift iyidir. 2.0 Tdci ile çok üzmemişti takip ettiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Soner Erik Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Araca yazılım güncellemesi yapıldı bir problem görünmüyor. Titreme ortadan kalktı hatta seri bir araç oldu. Fakat bu önümüzdeki dönemde olmayacak anlamına gelmiyor. Zaman içinde göreceğiz. Benim bundan önceki aracım Getz otomatik vites, kavraması ve geçişlerinden çok memnundum. Hiç sorun yaşamadım. Ama Ford yıllardır araç üretiyor ve otomatik vites araçları da var. Neden bir maceraya girip ne olduğu belli olmayan bir vites sistemine geçiyor. Yada madem geçiyor otomatik viteste opsiyon yapsın. Tam otomatik veya PowerShift diye seçenek sunsun. Biraz konforlu olsun dedik Ford aldık ama hata mı ettik acaba. Aynı fiyata Honda Civic Sedan almadım pişmanım açıkcası.... En azından otomatik viteste maceraya gitmiyor Japonlar. Herkese merhaba; Konuyu canlandırmak istedim. 15 mayıs araca yazılım güncellemesi yapılmıştı. Fakat aynı problemi tekrarlamaya başladı. Diğer arkadaşlarda da tekrarlıyorsa yazabilirler mi? Önümüzdeki haftalarda tekrar servise götürüp baktıracağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2013 Konuyu canlandırmak istedim. 15 mayıs araca yazılım güncellemesi yapılmıştı. Fakat aynı problemi tekrarlamaya başladı. Diğer arkadaşlarda da tekrarlıyorsa yazabilirler mi? Önümüzdeki haftalarda tekrar servise götürüp baktıracağım. Merhaba Benim aracımdada vites geçişlerinde silkeleme sorunu vardı yazılım güncellemesei yapıldı şu an 500 km yi geçtim herhangi bir sorun yok eski pürüzsüz vites geçişleri tekrar geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap