Cem Ergen Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 2, 2013 mrb arkadaslar Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor Arizasi ne olabilir acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Eskiden ayrılardı (kesin bilgi) ya birleştiler ya da farklı yöntem kullanıyorlar diğer arkadaş için uğraşmadılar Belki de işlemeleri gerekiyordur ben de bir şey iddia etmeyeyim ama sıcak bilgi olduğu için söylüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2018 1 dakika önce, Semih O. yazdı: Belki de işlemeleri gerekiyordur ben de bir şey iddia etmeyeyim ama sıcak bilgi olduğu için söylüyorum Olması gereken o zaten umarım öyle olmuştur uzunca süredir. Ben merak edip, bu iş ne oldu diye sormadım kimseye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 Benim bildiğim şaseden giriş olduğunda / ids ten direk müşteri kabuldeki kişinin ipadine direk işliyor. Bence göremiyoz dediklerinde uğraşmak istemediler. --1 dakika sonra eklendi-- 23 saat önce, Ali Töz yazdı: Teoman Bey konuyla ilgili bir fikrim yok nerden bulurum onu da bilmiyorum.Bütün yetkili servislerin birbiriyle bağlantısı var mı aceba.Ankara dan aldım Adana da yaşıyorum. Bence önce bi servise gidin sorunu tam olarak tespit ettirin. İçiniz el vermezse başka yetkili servise gidin onlarada baktırın. Önceki kayıtlarıda sordurun muhakkak bi yol gösterirler ya da burda fikir alışverişi yaparız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 19.02.2018 - 15:32 tarihinde, Teoman S. yazdı: Geçmiş olsun. Önce aracın servis kayıtları nedir? Düzenli bakımları yapılmış mı? Garanti süresince bu şikayetten kayıt açılmış mı? Buna benzer sorun yaşadığım için bu soruların cevapları çok önemli. Çünkü servis arızayı kavrama / TCM den dersen iyi niyet garantisine başvulabilir. Forumda % 100 karşıladığıda %70 karşıladığı durumlarda oldu. Öncelikle bu yolu denemenizi öneririm. Teoman Bey biraz daha açar mısınız tam anlayamadım kusura bakmayın? --2 dakika sonra eklendi-- 2 dakika önce, Teoman S. yazdı: Benim bildiğim şaseden giriş olduğunda / ids ten direk müşteri kabuldeki kişinin ipadine direk işliyor. Bence göremiyoz dediklerinde uğraşmak istemediler. --1 dakika sonra eklendi-- Bence önce bi servise gidin sorunu tam olarak tespit ettirin. İçiniz el vermezse başka yetkili servise gidin onlarada baktırın. Önceki kayıtlarıda sordurun muhakkak bi yol gösterirler ya da burda fikir alışverişi yaparız. Servise zaten gittim anlamadılar bana 4000 + 4000 hesap çıkardılar o da kavrama ise sorun ya şanzıman beyniyse ??? Baş tekniker beyinden olsa diğer viteslerde de yapar demiş miş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 2 dakika önce, Ali Töz yazdı: Teoman Bey biraz daha açar mısınız tam anlayamadım kusura bakmayın? Şimdi; tavsiyem. Önce yetkili servise gidin sorunu tespitini yapsınlar kavramamı yoksa TCM mi. Güncelleme falan yapalar baştan. İsterseniz yaptırısınız genelde işe yaramaz ama belki sizde yarar. Sonra servisteki kişiye sorun bu aracın kayıdı nedir? Daha önce silkelemeden şikayet açılmışmı? Ne işlem yapılmış gibi... Daha sonrasında sorun tam tespit edildiğinde Otosana başvuru yapılır garanti / iyi niyet garantisi için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2018 23 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Eskiden ayrılardı (kesin bilgi) ya birleştiler ya da farklı yöntem kullanıyorlar diğer arkadaş için uğraşmadılar Bir kaç yıl oldu sistemler birleşti, kesin bilgi. 23 saat önce, Semih O. yazdı: Şahsuvaroğlunda ya da Ankara'da yaptırdığım bakımı görüyorum ben ama? Daha bugün Otokoç'da baktık bujiler değişmiş mi diye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2018 20.02.2018 - 15:44 tarihinde, Teoman S. yazdı: Şimdi; tavsiyem. Önce yetkili servise gidin sorunu tespitini yapsınlar kavramamı yoksa TCM mi. Güncelleme falan yapalar baştan. İsterseniz yaptırısınız genelde işe yaramaz ama belki sizde yarar. Sonra servisteki kişiye sorun bu aracın kayıdı nedir? Daha önce silkelemeden şikayet açılmışmı? Ne işlem yapılmış gibi... Daha sonrasında sorun tam tespit edildiğinde Otosana başvuru yapılır garanti / iyi niyet garantisi için. Sizin sorun tcm beyinden sanırım Teoman Bey.Servis bana kavramadan olduğunu söylüyor ama ben onlara inanmıyorum üstelik 8000 tl verecek param da yok 8000 tl verip işin çözülmeme ihtimali de çok yüksek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2018 Sadece titreme sorunu ise hiçbirşey yaptırmayın derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2018 22 saat önce, Erhan Erten yazdı: Sadece titreme sorunu ise hiçbirşey yaptırmayın derim. Çok rahatsız edici bir durum ayrıca ilerde daha büyük problemlere yol açmasından korkuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 6000 tl kavrama 2 adet çatal ve şanzıman beyni.Araç bu masrafı çıkardı mecbur yaptırdık.Bir daha Ford otomatik şanzıman alırsam iki olsun.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2018 8 saat önce, Ali Töz yazdı: 6000 tl kavrama 2 adet çatal ve şanzıman beyni.Araç bu masrafı çıkardı mecbur yaptırdık.Bir daha Ford otomatik şanzıman alırsam iki olsun.... Yetkili servisdemi bu rakam tuttu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer GÖZCÜ Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 (düzenlendi) Selamlar. Aracımı yıllık bakıma soktum. Bende de şu sözü edilen titreme sorunu ortaya çıkmıştı. Servise söyledim. Baktılar ve kavrama değişecek dediler. Ek garantiye girdiğinden %20'sini ben ödermişim. Düşüneceğim dedim. Bu yıl içinde değiştirmem gerekiyor ekgaranti de bitmeden. Ancak aracın güvenliği vs açısından sorun çıkartmayacağı da söylendi. Yaşananları da okuyorum da acaba bu kavrama değişikliğine hiç girmesem mi? Sonuçta 1000 TL civarı tutacak galiba. Mart 18, 2018 Ömer GÖZCÜ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 bu nedir arkadas. manueli ses cikarir, otomatigi titrer, 20 binde baski balata kavrama degistirirler... birde bu aracin ikinci eli de tutuyor. benmi yanlis dusunuyorum acaba. ilk kez arac sahibi oldum. o da focus. ancak derdi sikintisi bitmiyor. hani cok tutan focus boyleyse diger marka ve modeller ne haldedir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ugur ihtiyar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2018 Aynı titreme bende özellikle araç uzun yol yapıp iyice ısındıktan sonra 1. ve 2. vites geçişi arasında hissediliyor. (2013 focus) soğukken ya da kısa mesafe şehiriçi günlük kullanımda sert kalkış yapmadığım müddetçe bariz bir sarsıntı olmuyor, ama az sert yüklenerek kalkış yaparsam yine aynı şekilde 1-2 arası sarsıntılı malesef. serviste yazılımla kavrama öğrenme yapıldığını duydum, bakımda mutlaka kontrol ettireceğim ama masraf açacak bir durum olduğunu sanmam, bi 20-30 bin km daha yapar satarım zaten artık uzak doğu honda hyundai gibi markalara yönelmeyi düşünüyorum, hem garantileri 5 yıl hem de arızasız arabalar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Töz Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 15.03.2018 - 21:37 tarihinde, Erhan Erten yazdı: Yetkili servisdemi bu rakam tuttu? hayır özel servis. beyne gerek kalmadı 3500 tl hallettik işi kesildi titreme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cem Ergen
mrb arkadaslar
Bende benzinli style ps var ve bu arac hizlanirken birinci viteste titreme yapiyor. Durmak uzereyken ve trafikte durkalk esnasinda da titreme yapiyor
Arizasi ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
78
57
55
27
Popular Days
Ock 13
21
Şbt 14
20
Ekm 23
19
May 14
18
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 78 posts
Soner Erik 57 posts
Teoman S. 55 posts
Mert Yürüyen 27 posts
Popular Days
Ock 13 2017
21 posts
Şbt 14 2014
20 posts
Ekm 23 2015
19 posts
May 14 2013
18 posts
Popular Posts
Kaan Yagizer
...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz
Saruhan Özkan
Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz
Özer Öztürk
Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi. Son olarak titreme öl
Posted Images
Bu soruda 656 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap