Fazıl Arslangiray Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 4, 2013 Dacia Sandero Yeni stepway almayı düşünüyorum arkadaşlar sizlerde arabalar hakkında bilgisi yüksek ola bir çok abimiz arkadaşımız var nasıldır tavsiye edermisiniz.Bildiğiniz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 İstanbul'da iş için kullandığımız model bu, ucuz olduğu için tercih ettik ayrıca motor cimri -dizel- Ne tür beklentiniz var ? Neden bu aracı seçtiniz? Güvenlik adına beklentiniz yoktur umarım demek bile istemiyorum. Uslu kullanmak şart bu aracı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Hakkaride yollar kötü burada idare etsin diye altı yüksek az yakıyor bildiğim kadarıyla işte fiyatıda ucuz diye öyle aklımdan geçmiyor değil. Bildiklerinizi söylerseniz çok sevinirim arkadaşlar öyle bir heveslendim çok güzel grünüşü ve renkleri donanım yüksek alırsak oda güzelleştiriyor. Ne yapmalıyım sizce... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 5 bin liraya lpg li broadway alırdım eğer altı yüksek az yakan bir şey arıyorsanız. Dacia yerine.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Dacia Sandero Yeni stepway almayı düşünüyorum arkadaşlar sizlerde arabalar hakkında bilgisi yüksek ola bir çok abimiz arkadaşımız var nasıldır tavsiye edermisiniz.Bildiğiniz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim valla bizim arkadaş dacia stapway aldı araç 1-2 ay sonra kapı fitillleri söküldü ,bir kere de normal yolda giderken durup dururken motor arıza lambası yanmış...yakıt olarak ise benim focus 1.6 titanyum dizel vardı o zaman ben aracımı sert kullanmama ragmen arkadaşla aynı yakıyorduk..güvenlik adına birşey yok aracta Ncup tan 3 yıldız alabılmıs ancak .onun yerine 2.el yüksek modelli daha saglam kaliteli arac alabilirsinz.arkadasıma da cok söylemiştim bunu ama bizi dinlememişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Anladım arkadaşlar o zaman bu düşünceyi kafamızdan silip başka modellere yöneleceğiz...Peki hangi model önerirsiniz 20-30bin arası yol şartları ağır olan. focus 2 olabilir mi yada sizlerin tavsiyesi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 (düzenlendi) Anladım arkadaşlar o zaman bu düşünceyi kafamızdan silip başka modellere yöneleceğiz...Peki hangi model önerirsiniz 20-30bin arası yol şartları ağır olan. focus 2 olabilir mi yada sizlerin tavsiyesi...Hakkari'de ancak focus 1 gider benim fikrim bu Nisan 4, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Hakkari'de ancak focus 1 gider benim fikrim bu Focus 1 yüksek değil, focus olacaksa ancak focus 2 olur. burada ben olsam dacia sandero alabilirdim ama beklentiniz olmayacak hız'a fazla yönelmeyeceksiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Focus 1 yüksek değil, focus olacaksa ancak focus 2 olur. burada ben olsam dacia sandero alabilirdim ama beklentiniz olmayacak hız'a fazla yönelmeyeceksiniz.. O yollara Kaya gibi sağlam araba lazım 1 yıl boyunca gittim geldim o yollarda Fazıl bey Hakkari'de ne işle meşgulsunuz aracı kullanım amacınız nedir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Öğretmenim 1 yıldır. Herkes araba alıp satıyor bende heveslendim araştırayım dedim:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap