Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2013 yağlı çekiç denen bir metodu kullanmış hasarlı bölgenin arkasına gres yağı sürülür boyalı yüzeyede bez parçasına sarılı takozla destekleyerek yapılır çok meşakatli bir iş olmadığı için 80 tl istanbul şartları içinde normal bir fiyattır. o halde beni yönlendirinde ben yaptırayım kuşaktaki göçükleri zira ben sanayide vakti geçiren adam , rastlamadım henüz o fiyata düzgün işcilik yapan esnafa tel numarası veya adres verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 (düzenlendi) tel numarası veya adres verirseniz sevinirim yağlı çekici her usta bilmez uygulamaz da ben şimdi burada bu işlemi yapan ustayı sana bağışlarsam benim yıllardır yuttuğum sanayi tozuna yağına ihanet etmiş olurum ama burası focusclub tr zira sanayide boş vakit geçiren çok arkadaşım var benimde topkapı sanayi sitesi dünya ticaret merkezi -2 kat dükkanlardan birine gir kaportacı yavuz ustanın yanına git emir zehir senin yağlı çekiç attığını söyledi de ücretsiz yapar sana Nisan 6, 2013 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 hafta içi gidicem buraya yazarım sonucunu , herkesin işcilik görüşü farklı tabi bakalım gerçekten boşmu vakit geçirmişim bendeki göçüklere maslak picasso lakablı abimiz 800 tl dedi , bilirsin belki sanayide vaktini geçiriyorsan kim olduğunu iyi bilmen lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yaşamalı Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Arkadaşlar Gaziantep'te böyle bir usta yok mudur? Ezik ciddi sıkıntı veriyor, sprey şu an bana mantıklı geldi; ancak onun haricinde eğer böyle bir iş yapan ustayı Gaziantep'te bulabilirsem süper olur. Lütfen yardım! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Kuru buz ile jant temizlenmesini duymuşmuydunuz? nerede yapıyorlar bunu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 nerede yapıyorlar bunu ? LM Teknik Macun Mah. 187. Cad. Otobüscüler ve Kamyoncular Sit. No:55/A 06105 Yenimahalle / Ankara / Türkiye 0-532-582 59 49 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muratix Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Merhaba arkadaşlar ben denizliliyim, aracımdaki göçükler ve marşpiyeldeki ağır çizikler nedeniyle dolaşmadığım kaportacı, uygulama merkezi kalmadı hepsi doğrulup boyanacak dedi. Bu forumda bahsettiğiniz Denizlideki Hacı Usta yı buldum ve yaptırdım ve hala şaşkınım yok böyle birşey adamın elleri dert görmesin allah razı olsun helal olsun diyecek laf bulamıyorum. Focusclubdaki arkadaşlara ve sayelerinde bulduğum hacı ustaya teşekkürler. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2015 2 saat önce, muratix said: Merhaba arkadaşlar ben denizliliyim, aracımdaki göçükler ve marşpiyeldeki ağır çizikler nedeniyle dolaşmadığım kaportacı, uygulama merkezi kalmadı hepsi doğrulup boyanacak dedi. Bu forumda bahsettiğiniz Denizlideki Hacı Usta yı buldum ve yaptırdım ve hala şaşkınım yok böyle birşey adamın elleri dert görmesin allah razı olsun helal olsun diyecek laf bulamıyorum. Focusclubdaki arkadaşlara ve sayelerinde bulduğum hacı ustaya teşekkürler. Lütfen kullanıcı adınızı değiştirmek için bize ulaşınız. Kurallara uygun değilsiniz sizde bilirsiniz bundan önce engelliydiniz tekrar engel gelmemesi için ulaşın lütfen. Bakınız kurallar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yavuz TAN Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Onur Bey, Denizli Hacı Usta'nın adresi neresidir işim düştü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2015 Ankarada böyle bir usta isteyen herkese yardımcı olurum tesadüfen tanıştık yetkili servise aracımı bakım için bıraktım işi bitmiş dışarı almışlar yağmurlu bir gündü hatasız boyasız aracımın tavanına servis binasının bacasına yıldırım düşmesi sonucu sunrofun 4 parmak önüne el kadar mermer parçası düşmüştü düşen parçanın şekli arabama çıkmıştı saç uzamıştı resmen servis sunrofun arkasından öne kadar boyanacak dediler ankarada bir çok kaporta boyacı aynı şeyi söyledi bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim ustam tavan döşemesini sökmeden 5 saat uğraştı %95 boyasız yaptı %5 lik kısım saç uzamasından kaynaklı yapıldı güzelce bir rutuş yaptım kendim bir pasta cila Dikkatli bakınca sadece ufacık bir çizgi kaldı arabayı sattık ama 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yavuz TAN Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 On 04.04.2013 at 23:44, Onur Atalay said: Arkadaşlar merhaba, Sizlerle bir konuyu paylaşmak istedim ; Öyle kaporta ustaları var ki, resmen sanat yapıyor boyamadna macun çekmeden sorunlu yeri düzeltiyor. Denizli'de Hacı diye bir usta var. Bu usta çoğu boyaya zarar gelmemiş parçaları % 95 mertebesinde düzeltebiliyor. Eminim bu ustalardan daha da vardır. İzmir Arkas ve RENOTO ya ; Çektirerek yada vakum ile yapabilirmisiniz diye sorduğumda cevap ; "Hayır gelecek boyanacak, 1 Gün kalacak oldu" Denizli'ye gittiğimde ustam, 2 - 3 saat kalsın Allah'ın izniyle yaparız dedi ve yaptı Nasıl yaptığını bilmiyorum , göstermiyor ama boyamadan , macun çekmeden yapıyor... 80 TL istedi, helalinden 100 TL verdim Önceki Hali ; ustanın marifetli ellerinden sonra ; Onur Bey, Denizli Hacı Usta'nın adresi neresidir işim düştü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakkı Kanık Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2016 Benim focusumun sol arka çamurluğuna geçtiğimiz cuma günü çarpıp kaçmışlar. Hem göçüklük hem de kalın saça dayanmış çizikler oluşmuştu. Bugün İzmir'de 2.sanayi sitesinde Hamdi usta'nın tam karşısındaki sezgin ustaya aracı emanet ettim. Sezgin usta hem göçük düzeltme becerisini hem de çiziklerin dolgusu için boyacılığını konuşturdu. Ben anlatmayayım, resimler size anlatsın. Kesinlikle tavsiye ederim öncesi; Sonrası; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ali Mutluluk Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Merhabalar Arkadaşlar, Denizli'deki Hacı Usta'nın yerini öğrenebilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muratix Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Kipa arkasındaki tren yolunun üstünde. ( yağcı depar turkuaz var şimdiki adı gülsev ticaret onun 3-4 dükkan üstü ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Ş' Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2016 Göçük düzeltmelerinin maliyeti nedir acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap