Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Arabam 12930 kmde 2 yıllık bakım süresi geldi. Ana bakım yaptırdım.430 tl dediler 400 tl verdim. Bilginize Kayseri-Ünallar Vah vah, yani iki yılda 13000 km pek azmış, keyfini zevkini sürecek fırsatınız olmuyor demek. Satmayı düşünürseniz hemen alıcı bulurum. Bu arada serviste herhangi bir sorun var mıydı araçta giderilmesi gerekekn? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Hocam malum asistanlıkta 36 saat nöbet tutunca araba da benim gelmemi bekliyor :)Herhangi sorun yoktu kararan kromajları parlattılar. Bir de sonradan taktırdığım multimedya sistemin direksiyondan kumandası çalışmıyordu onun modülünü değiştirdiler. Şu anda satmayı pek düşünmüyorum uzman olunca doya doya binicem arabama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 @Yakup Çağatay, Bu yine güncellenmiş: http://www.ford.com.tr/ford-servis/bakim-ve-onarimlar Bakım süreleri 0.1 saat artmış, 60.000 bakımında da frenleri kontrol etmek için "tekerler sökülü haldeyken" eklenmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Vural Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 benim ilk bakım mayısta benzinli arabam antalyadan arkadaşlar var mı bilgi verecek olan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 30.000 bakım için balatalar dahil 10 taksit 795TL ödedim. Mazot dahil tüm filtreler değişti. Kent Oto Haramidere İstanbul Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 30.000 bakım için balatalar dahil 10 taksit 795TL ödedim. Mazot dahil tüm filtreler değişti. Kent Oto Haramidere İstanbul Engin, ön ve arka ikiside dahil ise çok iyiymiş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 benim ilk bakım mayısta benzinli arabam antalyadan arkadaşlar var mı bilgi verecek olan Ne tür bir bilgi lazım? 30.000 bakım için balatalar dahil 10 taksit 795TL ödedim. Mazot dahil tüm filtreler değişti. Kent Oto Haramidere İstanbul Bir yandan geçmiş olsun, diğer yandan hayırlı olsun Özelde maliyeti bana 450 TL olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Engin, ön ve arka ikiside dahil ise çok iyiymiş.... Sadece ön diye biliyorum. Ama eve gidince bir bakayım faturaya çünkü balatalardan çıkan 4 parça vardı??? Bilemedim. Özelde maliyeti bana 450 TL olurdu Benimde bir adamım var garanti için son sefer bayıldım bu parayı. Yoksa 600-700TL istenen Corsa 30.000 bakımını (balatalar hariç-mazot/hava/yağ/polen filtresi dahil) 265TLye yaptırmıştım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Sadece ön diye biliyorum. Ama eve gidince bir bakayım faturaya çünkü balatalardan çıkan 4 parça vardı??? Bilemedim. Çıkma 4 parça ise sadece ön değişmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Çıkma 4 parça ise sadece ön değişmiş Bende öyle biliyordum. 280TL civarı sanırım balata değişimi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Bende öyle biliyordum. 280TL civarı sanırım balata değişimi. Benim 30k bakımda değişmedi de ( daha iyi dedikleri için) o yüzden ilgimi çekiyor....Ama bu kur artışından sonra yine artar gibi geliyor bana.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Benim 30k bakımda değişmedi de ( daha iyi dedikleri için) o yüzden ilgimi çekiyor....Ama bu kur artışından sonra yine artar gibi geliyor bana.. Genel olarak bakım ücretlerine de zam gelmiş sanırım. Adam zam geldi müşteriye fiyat söylemeye utanıyorum vs dedi. Bu parçada %10, işçilikte %15 indirimli fiyat bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Genel olarak bakım ücretlerine de zam gelmiş sanırım. Adam zam geldi müşteriye fiyat söylemeye utanıyorum vs dedi. Bu parçada %10, işçilikte %15 indirimli fiyat bu arada. Ooo zamlı tarife ise fiyat çok çok iyiymiş...ben Aralık'ta balatasız 570tl vermiştim.... Bendede klasik %10 hep veriyorlardı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Ooo zamlı tarife ise fiyat çok çok iyiymiş...ben Aralık'ta balatasız 570tl vermiştim.... Balatasız 485-495 gibi olacaktı sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Balataları özelde değiştirsek garantide sorun çıkarırlar mı? Fiyatlar fahiş görünüyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap