Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Tablo hala aynı, 135K 4/9 yıl. (Tüm focuslar)Kızacan ama valla anlamıyorum. 4 mü 9 mu. [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Hangisini yersen demek için mi yazdılar onu yoksa (sözde) eskiler için mi onu ben de bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Hangisini yersen demek için mi yazdılar onu yoksa (sözde) eskiler için mi onu ben de bilemiyorum. İlk sayfadaki pdf de yazıyor bu arada 135k yada 4 yıl. O geçerli değilse bence kaldır onu. Kafa karıştırıyor yahu. Biz yaşlıyız basmıyor işte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2017 Eski verirler lazım olur diye hepsi duruyor tarihiyle birlikte. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2017 Burada yazmıştım. Lütfen bu konuyu artık tartışmayalım resmi değer olarak 9 yıl/135.000km alalım. 1.0EB için km aşılabilir güvenle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2018 3 saat önce, Oktay.Yıldızlı yazdı: tşkler bende triger nezaman değişir diye arıyordum. 135 bin km veya 4 yıl olarak belirtilmiş. Alıntınız güncel değil.Bakınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 bugün arabanın 75 bin bakımını yaptırdım 450 tl. bütün filtreler (mazot filtresi de dahil) ve castrol yag koydular. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Yeşil Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Merhaba arkadaşlar 2014 model ford focus 3 1.6 dizel aracım var suan 87500 km de triger setinin değişmesi gerekirmiş yada ne zaman değişmesi gerekiyor. Bir kaç servis 4 yıl veya 125000 km diyor hangisi önce dolarsa kafam karıştı değişmesi lazımmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 7 dakika önce, Gökhan Yeşil yazdı: Merhaba arkadaşlar 2014 model ford focus 3 1.6 dizel aracım var suan 87500 km de triger setinin değişmesi gerekirmiş yada ne zaman değişmesi gerekiyor. Bir kaç servis 4 yıl veya 125000 km diyor hangisi önce dolarsa kafam karıştı değişmesi lazımmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim Bu konudan resmî bilgi ve bizlerin yorumlarına bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2019 (düzenlendi) 6 saat önce, Gökhan Yeşil yazdı: Merhaba arkadaşlar 2014 model ford focus 3 1.6 dizel aracım var suan 87500 km de triger setinin değişmesi gerekirmiş yada ne zaman değişmesi gerekiyor. Bir kaç servis 4 yıl veya 125000 km diyor hangisi önce dolarsa kafam karıştı değişmesi lazımmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim Bu konuyu defalarca forumda anlatmaya çalıştım, ama bir türlü netleşemiyor. Triger 9 yıl ya da 135.000 km'de değişir, hangisi öncesi gelirse. Bu resmi Otosan açıklamasıdır ve güncel bakım rehberinde de bu şekilde belirtilmiştir. İndirip kendiniz de bakabilirsiniz. Tıkla Umarım ikna olursunuz... Şubat 28, 2019 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Duman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Merhaba arkadaşlar 2014 model 1.6 benzinli focus sahibiyim. Aracım 42.000 km de triger değişim yılı 4 yilmis diye duydum. Gerçekten değiştirmem gerekli midir. Saygılarımla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 3 dakika önce, Serdar Duman yazdı: Merhaba arkadaşlar 2014 model 1.6 benzinli focus sahibiyim. Aracım 42.000 km de triger değişim yılı 4 yilmis diye duydum. Gerçekten değiştirmem gerekli midir. Saygılarımla... Arama yaparak cevaplara anında ulaşabilirsiniz. İlgili konuya aktardım mesajınızı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Millet dalga mı geçiyor anlamıyorum. Konuda yazılan en son msj 9 yıl/135.000 km yazıyor. Ondan sonraki yazılan msj aracım 42000 km de triger değişeyimmi? Vallahi sizde iyi sabır var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Duman Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 O zaman 9 yıl --1 dakika sonra eklendi-- Ben yetkili servisleri oto koç ile gorustugumde bana 4 yıl dediler onun için buraya yazdım. Bı tutarsızlık var sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2019 22 dakika önce, Serdar Duman yazdı: O zaman 9 yıl --1 dakika sonra eklendi-- Ben yetkili servisleri oto koç ile gorustugumde bana 4 yıl dediler onun için buraya yazdım. Bı tutarsızlık var sonuçta Önceden 4'tü, daha sonra değişti ancak kapsam konusunda resmi yazı bilen var mı bilmiyorum. İlk mesajdaki pdf'lere bakarsanız eğer önce 4 sonra 4/9 olduğu göreceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap