Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 benim yukarıda payşaltığım linkde açıkça ve net bir şekilde yazıyor 9 yıl veya 135 bin km diye, bu fordun kendi sitesi bukadar çelişki nasıl olabiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 4 yıl olayı baştan beri otosan kazığı değil mi? parçada iyileştirme vs oldu da mı 9 yıla çıktı? Benim bildiğim hayır, insafa geldiler o da yarım yamalak. Benim gittiğim servisler hatıladığım kadarıyla değiştirelim demedi. Duruyor olsa yine değiştirmeyecektim, cmaxte değişmedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Yahu bunu bilmem kaç kere yazdım. Gene temcit pilavı gibi açılıp açılıp önümüze konuyor. https://www.focusclubtr.com/search/?q=lynx Bu bağlantıyı takip edip kaç kere yazdığımı görün ve hepsini tekrar tekrar okuyun. Sonra da gidip 4 yılda bir değiştirin!!!!? Ben çekiliyorum bu konudan... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 araba satamayınca işçilik ve parçadan kazanma yolunu seçtiler diye düşünüyorum, onlarda kendilerince haklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 5 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: araba satamayınca işçilik ve parçadan kazanma yolunu seçtiler diye düşünüyorum, onlarda kendilerince haklı. Bu yıllardır 4’tü. Şimdi 9 oldu tam tersi yani ? --3 dakika sonra eklendi-- 14 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: benim yukarıda payşaltığım linkde açıkça ve net bir şekilde yazıyor 9 yıl veya 135 bin km diye, bu fordun kendi sitesi bukadar çelişki nasıl olabiliyor. 4/9 yazıyor. İlk mesajdan belli yıllardaki tüm değişiklikler görülebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bu yıllardır 4’tü. Şimdi 9 oldu tam tersi yani ? tamam doğru söylüyorsun Yakup ama halen otosan tarafından yanlış bilgi verilmesi ve araç sahipleri üzerinde psikolojik baskı oluşturulması, şimdi ben dicemki internette böyle yazıyor ama otosandan arayan yetkili şahış böyle dedi, bende dicemki aman 4 yılda değiştireyim başım ağrımasın, sonra gitti 2000 bin tl. --18 dakika sonra eklendi-- yukarıda 4/9 veya 135 bin diye gösteriyor buraya kadar tamam, ama aşağıda triger kayışı değişimi yazan yerin karşısındaki kutucuklarda 4 yıl da değişim göstermiyor 9 yılda değişim gösteriyor bunlar kafa karıştırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Zaim Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 (düzenlendi) Benim 1.0 ın trigerini hala değiştirmedim. 168.600 km oldu?. 180.000 olunca bir düşüneceğim ama sanırım 200.000 den önce ellemem bu kayışa... Mart 21, 2019 Kaan Zaim tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan k Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Herkese merhabalar.2014 model 1.6 tdci focus titanium aracıma bakım ve triger değişimi yaptırmak istiyorum.Bu km de neleri değiştirmeli.Zonguldaktayım önerebileceği usta özel servis olan varmı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 8 dakika önce, Gokhan k yazdı: Herkese merhabalar.2014 model 1.6 tdci focus titanium aracıma bakım ve triger değişimi yaptırmak istiyorum.Bu km de neleri değiştirmeli.Zonguldaktayım önerebileceği usta özel servis olan varmı acaba? Konunuzu buraya aktardım, triger sorusuna yanıt için. Anahtar kelimeleri aratarak hızlıca aradığınız sorulara yanıt bulabilirsiniz. Bakım yeri için bakım alanında konu açılabilir, önceden kontrol etmek şartıyla yine ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2019 Araç 85.000 (7.Yıl) km oldu. Geçen yıldan beri triger vs değişimi için bir türlü karar veremiyordum. Bugün gözümü karartıp değişime karar verdim. İyi ki vermişim. Usta bu yaz başıma iş açabileceğini ,ve iyi bir zamanda geldiğimi söyledi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap