Ozan Kar Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2013 En son yılbaşında istanbula giderken 128e sabitlemiştim 5.1 yakmıştı, geçen gün denizliye gittim çoğunlukla 123e sabitledim 5.5 yaktı. km 7500 civarı, hava filtresini söktüm baktım temiz göründü ancak yinede değiştirdim. Fotoğraftan anlaşılırmı bilmiyorum ancak bu filtrenin durumu nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Temiz gözükmüyor gibi Ozan.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Hayli pis, içerden hava tut. Hava filtre değişimi konusu var f2 genel'de. Orada temizi göreceksin misal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Bu filtre bitmiş kardeşim... Hava da vuruyorsan vurma filtreye... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Ozan filtreyi dışarıdan mı alıyorsun ve kaça alıyorsun?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Cmaxinki bazen simsiyah çıkıyordu ona kıyasla bu tertemiz görünüyor ama aldım taktım zaten yenisini eskisi evde duruyor şimdilik keşke gitmeden önce değiştirseydim daha az yakardı heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 (düzenlendi) Gelişine fil filtre marka hava filtresi ve yağ filtresi satsak mı foruma benden kıyak olsun Nisan 6, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Ozan filtreyi dışarıdan mı alıyorsun ve kaça alıyorsun?? Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Tamam yaa... Tamamen unutmuştum Ümit'i .. Yaşlandım walla .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 (düzenlendi) Bu fabrikanın taktığı Nisan 6, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 (düzenlendi) Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum.İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexicoOzan kutu duruyorsa resmini atarmısın Mahle yazıyorsa orjinal ama bu kutu dışardan ithal gelenlerden sıkıntı olmaz... Nisan 6, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 (düzenlendi) Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın mahle yazısını göremedim. Nisan 6, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Çakır oto Ümitten aldım abi, başka şeylerde aldım kaça geldi tam bilmiyorum ama daha önce sorduğumda 30-35 gibi birşey demişti diye hatırlıyorum. İçindeki filtrede mahle yazıyor mu? Kutusu filan orjinal üzerindeki yazılar filanda orjinal ama çıkanı made in england bu made in mexico Ozan kutu duruyorsa resmini atarmısın mesaj boş Düzelttim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap