Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Düzelttim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Evet düzelmiş Serdar'ım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Alacak olursanız fil filtre marka yağ ve hava filtresini 30 tlye verebilirim foruma 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yönetimden izinsiz mal satamazsınız efendim çünkü gol yedik ilk dakika çıkıyorum bu başlıktan daha da girmem 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Yönetimden izinsiz mal satamazsınız efendim çünkü gol yedik ilk dakika çıkıyorum bu başlıktan daha da girmem Puhaha Mersin'e bak Real'den böyle baskı görmedik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Puhaha Mersin'e bak Real'den böyle baskı görmedik Yönetimden izinsiz mal satamazsınız efendim çünkü gol yedik ilk dakika çıkıyorum bu başlıktan daha da girmem Hatice'ye değil neticeye bakmak lazım ...... Demiştim gol geldi bile...peeeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Geçenlerde hava filtresine içten ve dıştan hava tuttuk, zararı filan oluyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Sadece içten tutmak gerekir normalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Geçenlerde hava filtresine içten ve dıştan hava tuttuk, zararı filan oluyor mu ? Gözenekleri tıkıyorsunuz o şekilde hava filtresi bizim ciğerimiz gibi ne kadar rahat nefes alırsa o kadar iyi elinizle diğer elinize plastik yerini vurarak silkeleyip geri takın hava vurmayın.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 hava filtresi kaç km bir değişmeli ?, 5.000km bana daha sağlıklı olur gibi geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 hava filtresi kaç km bir değişmeli ?, 5.000km bana daha sağlıklı olur gibi geliyor Yaşadığınız yere göre değişir bu 7500 km iyidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Ozan benim araba 13000 km hava filtresine hiç bakmadım. Bakıma kadar beklesem mi yoksa değişsem mi? Değiştirmesi kolay mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 17,000 KM civarı bakıma götürdüm. O zaman değiştimişlerdi. Şu an 27,700 civarı. Bu km nin % 70 ini tamamen kış aylarında yaptım. Tozsuz ortam tabi, bu nedenle değiştirmeyim diye düşünüyordum 30,000 bakımına kadar. Ama değiştirsem mi acaba bende? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Benim 15.000 de 30.000 de Ozan'ınkinden 2-3 daha kirli. 5000-7500'de bir değiştirmeliyim kesinlikle. Ozan benim araba 13000 km hava filtresine hiç bakmadım. Bakıma kadar beklesem mi yoksa değişsem mi? Değiştirmesi kolay mı?Hava filtresi kutusunu sökmek en zahmetli kısmı. Aküye doğru olan vida beni uğraştırmıştı üşenip bırakmıştım o yüzden. Onun dışında hava filtresini çevir çıkar çevir tak, kısa ve basit bir iş diye biliyorum. Ozan görünce detayları verir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Ozan benim araba 13000 km hava filtresine hiç bakmadım. Bakıma kadar beklesem mi yoksa değişsem mi? Değiştirmesi kolay mı? Ben olsam değiştiririm ama bakıma gidince söyle tekrar değişmesin. Değiştirmek için 4tane civata acıyorsun ama Mertcanin dediği gibi uzun tornavida lazım civatalar lokma uclu. Bide filtre kutuya göre biraz büyük takması uğraşırıyor. Ama yaparsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap