ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Aks keçesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 bu aks keçesini de değiştirmeyen kalmadı herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Ön amortisörler ve kule bağlantıları (tablo takoz vb.) Dört lastik (Conti) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Akü değişti, start stoplu özel akü olduğundan Otosan'ın elinde sadece bir adet vardı o da bana nasip oldu.(Bereket versin İstanbul'dayken değişim oldu, Van'da olmuş olsaydım o aküye de yetişmeyecek yurt dışından gelmesini bekleyecektim.) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Şu aks keçesi hep aklıma takılıyor... 15k bakımda herşey normal denmişti ama görüyorum ki herkez değim yaptırmış.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Ben 6500 de değiştirdim.Lifte kaldırınca arabanın altında epey yağ vardı.Hatta vites geçişleri sertleşmeye başlamıştı.Değiştirdik şanzıman yağını tamamladık. Şu aks keçesi hep aklıma takılıyor... 15k bakımda herşey normal denmişti ama görüyorum ki herkez değim yaptırmış.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Şuna anket mi eklesek ya da biz tutalım arada sırada sunalım. . ankette olabilir yakup daha pratik olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 ankette olabilir yakup daha pratik olur Ama anket olamıyor çünkü hangi seçenekleri ekleyeceğiz ? Ancak belirli süreçler de grafik yapıp sunarız . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Akü değişti, start stoplu özel akü olduğundan Otosan'ın elinde sadece bir adet vardı o da bana nasip oldu.(Bereket versin İstanbul'dayken değişim oldu, Van'da olmuş olsaydım o aküye de yetişmeyecek yurt dışından gelmesini bekleyecektim.) Nihat Bey bende bazen akü ile ilgili uyarı alıyorum düşük voltaj falan şeklinde ,mesela araba çalışmaz durumda biraz müzik dinleyip tel. ile bluetooth üzerinden konuşma falan yapsam hemen uyarı veriyor akü ile ilgili ,ama aküdeki seviyeyi gösteren yeşil kısıma bakıyorum düşük voltaj yazdığı andaki seviye yeşil gözüküyor ama bazende yeşil yerine şeffaf olduğu da oluyor akü göstergesinin...Siz neden değiştirdiniz aküyü sizdeki problemde böyle miydi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Şu aks keçesi hep aklıma takılıyor... 15k bakımda herşey normal denmişti ama görüyorum ki herkez değim yaptırmış....Bana 15.000'de bir şey demediler 30.000'de değiştirdiler. Gözüme çarpan bir değişiklik de olmamıştı aracın sürüşüne dair. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Bana 15.000'de bir şey demediler 30.000'de değiştirdiler. Gözüme çarpan bir değişiklik de olmamıştı aracın sürüşüne dair. Siyahın bakımı önümüzdeki ay ikisinide götürüp bir baktıracağım artık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Aks keçesi değişti. Yaklaşık 5-6 bin kmdeydi araç.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Bir tıpa vardı bide Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Teyp tuş takımı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Benimde henüz sadece tıpa değişti. Bunun dışında aks keçesinde sorun olmadığını söylemişlerdi bana da Başka bir değişen olmadı henüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap