hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 klima motoru değişti 1700 tl parça fiyatı 290 tl ödedim.%20 sini kullanıcı karşılıyor ek garantide Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2014 Sağ ön hoparlör ve sürücü koltuğunun kızağı Sürücü koltuğunun kizagindaki sorun neydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2014 Sürücü koltuğunun kizagindaki sorun neydi. Ses gelmesı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 ön rezistanslı cam garantiden değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 ön rezistanslı cam garantiden değişti. Camdaki sıkıntı neydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Gültekin Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Camdaki sıkıntı neydi Çizgi çizgi buğu kalıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 el freninin üzerindeki plastik koruma aksamı değişiyor şu an Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Enginsu Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2014 Kubilay bey sizin aracınızın koltuk kılıfında oluşan deformasyon benim aracımda da oluştu.Servis resmini çekip otosana onaya gönderdi fakat reddedildi.Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.Hangi serviste değişim yaptınız hangi tarihte ve kaç km deydi aracınız beni bilgilendirirseniz sizi örnek gösterip değişimini sağlamak istiyorum.Cevapsız bırakmazsanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Kalorifer fani değişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Bu direksiyon kutusunun değişimi için arayacaklardi. Aramadilar. Yarin arayıp sorsam mi? Ve ne desem? Bir önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2014 Akü, 75.000 bakımında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Kendiliğinden katlanan ayna tam katlanmaz oldu.Garantiden değişim işlemi yapılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Bu direksiyon kutusunun değişimi için arayacaklardi. Aramadilar. Yarin arayıp sorsam mi? Ve ne desem? Bir önerisi olan var mı? Sizin arabanızı da kutunuzu da sesinide ......... [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Ben de bakıma girdim de bir tek ön koltuk başlıklarının matlaşan demirlerini parlattılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 21 Ekim'de garanti bitti. Bitmeden son kontrolde rölantide titreşimli çalışma nedeniyle motor takozu değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap