Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 benim garanti bitti , fakat şu direksyonda crome kaplama soyulmaları başladı garanti biter bitmez değiştirirlermi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2014 Sağ ön kapıdaki hoperlörleri stop lambasını değiştirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Sağ ön kapıdaki hoperlörleri stop lambasını değiştirdim. Stop lambasındaki sorun neydi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2014 Stop lambasındaki sorun neydi acaba? Biraz dağ yollarında off road kullandım ampül patladı, ampulü değiştirdiler.Ama nedeni bu olamayabilir,kesin bişey söylemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Biraz dağ yollarında off road kullandım ampül patladı, ampulü değiştirdiler.Ama nedeni bu olamayabilir,kesin bişey söylemem. Stop lambası diyince ben komple stop değişti gibi anladım, teşekkürler benimde fren ampulünün olduğu bölmede toz var, yana uzanan kısımda islenme mevcut o sebeple sordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 direksiyon kutusu değişim onayı aldım parça geldi ben aracı bırakamadım servise işten güçten.. aks keçesi değişecek kronik herkesin başına geliyor sanırım.. benim garanti bitti , fakat şu direksyonda crome kaplama soyulmaları başladı garanti biter bitmez değiştirirlermi acaba yuh ya kromaj nasıl soyuluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 (düzenlendi) en son otomatik park ın beyni ve arka lastiklerin davlumbazları değişti. birde ön tanpon boyandı onu başka bir konuda yazmıştım Ocak 4, 2015 onur karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 en son otomatik park ın beyni ve arka lastiklerin davlumbazları değişti. birde ön tanpon boyandı onu başka bir konuda yazmıştım Arka davlumbazda ne sorun vardi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Herkese selamlar, Garanti kapsamında değişen parçalarım Şanzımana ait parçalardı; Kavrama Diski ve Baskı Plakası Komple Keçe Değişimi Şanzıman Yağı Debriyaj Komplesi Vites Kutusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Arka davlumbazda ne sorun vardi. arka davlumbaz bez gibi birşey. sarkma yaptı lastige sürtecekti neredeyse ondan dolayı serviste değişti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2015 Vites topuzunun nikelaj kisimda dokulmeler olmus gecen gun fark ettim degisim yaparlarmi acaba? Derisinde sorun yok. Birde rolantide titresim mevcut. Hafif gaz verdigimde kesiliyor. Sanirim sanziman takozundan. 1.0 motorda takoz degisimi yapan oldumu daha once ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ceyhun Taşkın Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 bagaj amortisörü sustalı anahtar teyp yanındaki kalorifer nikelajı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 arka davlumbaz bez gibi birşey. sarkma yaptı lastige sürtecekti neredeyse ondan dolayı serviste değişti Arka davlumbazı sarkmayan ne Focus ne de Mondeo görmedim. İki Focus'um da da sarktı. Silikonla kendim hallettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Arka davlumbazı sarkmayan ne Focus ne de Mondeo görmedim. İki Focus'um da da sarktı. Silikonla kendim hallettim. Ben henüz görmedim belki de dikkat etmedik Gerçi bizimkinde sorun yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Ben henüz görmedim belki de dikkat etmedik Gerçi bizimkinde sorun yok. Sarkmanın sebebi bence kalitesiz malzeme değil. Aksine malzeme kaliteli ama yine ince işçilikle ilgili bir sorun. Sarkma, arka tampona bakan bölümün biraz üst kısmında oluyor. Basit bir fabrikasyon tedbirle rahatça halledilebilirmiş. Ciddi bir sorun değil. Şeffaf silikonla sağlam bir şekilde tutturulabiliyor. Tabi tamponun sökülmesini gerektiren bir tadilat olursa işlemi tekrarlamak gerekir:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap