Yunus Demiray Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 aracım focus 2013 titanium geçen hafta otokoç KONYA Ford servisinde 1:) Direksiyon simidinin üzerinde hafif solma vardı. değişti. 2:) Aracıma aldığım oto parfüm ön konsola dökülünce Ön Kokpit komple radyo Klima çerçevesi dahil komple değişti. 3:) Vites topuzunda solma olduğu için değişti. 4:) El freni Deri çubuğu 5:) Gaz-Debriyaj-gaz pedalları değişti. Her hangi bi sorun çıkmadan Bunları Garanti Kapsamında değiştirdim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Mesleğiniz çok hoş, kim olsa garantiden değişirdi hal böyle olunca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Sağ aynam mekanik sorundan dolayı tam açılıp kapanmıyordu. 2 günde garantiden değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 aracım focus 2013 titanium geçen hafta otokoç KONYA Ford servisinde 1:) Direksiyon simidinin üzerinde hafif solma vardı. değişti. 2:) Aracıma aldığım oto parfüm ön konsola dökülünce Ön Kokpit komple radyo Klima çerçevesi dahil komple değişti. 3:) Vites topuzunda solma olduğu için değişti. 4:) El freni Deri çubuğu 5:) Gaz-Debriyaj-gaz pedalları değişti. Her hangi bi sorun çıkmadan Bunları Garanti Kapsamında değiştirdim.. O zaman bir ara vites topuzum icin servise ugrayayim. Asil onemli olan benim icin rolantideki titresim. Topuz yakindan bakilmadikca belli olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2015 Arka davlumbazı sarkmayan ne Focus ne de Mondeo görmedim. İki Focus'um da da sarktı. Silikonla kendim hallettim. valla ben uğraşmadım servis değiştirdi hemen sağolsun. izmir ford arkas değiştirmezler dedi. uğraşmadılar. izmir izkar değişir dedi ve garantiden değiştirdiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğsal Belgi Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 (düzenlendi) Merhaba benim aracin degisen parcalari 1-isitmali fiskiye 2 kere degisti 2-klima fani- ses yapiyordu 3-direksiyon nikelaji soyuldu 4-aku 5-on cam- rezistans calismiyor-otosandan onay bekliyoruz Ayrica bu konuda gordum benim koltuk kiliflari soldu onun icinde basvurucam Şubat 4, 2015 Tuğsal Belgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Merhaba benim aracin degisen parcalari 1-isitmali fiskiye 2 kere degisti 2-klima fani- ses yapiyordu 3-direksiyon nikelaji soyuldu 4-aku 5-on cam- rezistans calismiyor-otosandan onay bekliyoruz Ayrica bu konuda gordum benim koltuk kiliflari soldu onun icinde basvurucam Fıskıyelerde sorun olduğunu nasıl anladınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Ben de bakıma girdim de bir tek ön koltuk başlıklarının matlaşan demirlerini parlattılar Parlatma işlemini neyle yaptilar benimde matlaştı. Garantide bitti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Yapi marketlerde satilan metalyan marka pembe renkli kutusu olan krem seklindeki parlaticidan alip kendiniz parlatabilirsiniz. Bende bikac hafta evvel parlattim. Pamuklu beze dis macunu gibi az surup demiri ovalayin. Arkasindan bezin temiz kismiyla parlatin. Yanliz kullanacaginiz bez cop olacak. Oyuzden kaliteli bez kullanmayin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğsal Belgi Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Fıskıyelerde sorun olduğunu nasıl anladınız? ilk sorun su atarken istediğim yere atmıyordu. servis düzeltirken memeyi kırdı garantiden değiştirdiler. ikinci sorun yeni takılanın ısıtması çalışmıyordu. en son takılan da da sorun var. tekrar değişti ama şöyle bir tecrübem oldu. yetkili servis orijinal ürün taksa bile fabrikasyon gibi olmuyor. orijinal fabrikanın taktığı fiskeye halen sorunsuz çalışıyor. Ön camın değişmesi için garantiye başvurdum ama değiştiğinde ses alır mı diye korkuyorum. ama elzem olduğu için mecburum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 ilk sorun su atarken istediğim yere atmıyordu. servis düzeltirken memeyi kırdı garantiden değiştirdiler. ikinci sorun yeni takılanın ısıtması çalışmıyordu. en son takılan da da sorun var. tekrar değişti ama şöyle bir tecrübem oldu. yetkili servis orijinal ürün taksa bile fabrikasyon gibi olmuyor. orijinal fabrikanın taktığı fiskeye halen sorunsuz çalışıyor. Ön camın değişmesi için garantiye başvurdum ama değiştiğinde ses alır mı diye korkuyorum. ama elzem olduğu için mecburum. Isıtmanın çalışmadığını nasıl anladığınızı merak etmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğsal Belgi Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Isıtmanın çalışmadığını nasıl anladığınızı merak etmiştim Sifirin altinda sicakliklar da su atmasi lazim. Atmayinca anladim Koltuk kumaslari icin basvuru yaptim ancak garantiye girmedigini belirtiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Koltuk kumasi garantiye girmiyorsa neden konu basindaki arkadasin koltuk kilifi degismis? Bu ise uyuz oluyorum servisten servise musteriden musteriye personelden personele durum degisiyor. Benim koltugunda sirt destek kisminda dikislerin kenarlarinda yipranma var deri kisminda. Red geldi. 1.5 yillik arabanin koltugu bu hale geliyorsa 2 3 sene sonra koltugu cope atacaz sanirim. Malzeme kalitesindeki bu durum hosuma gitmiyor. Vites topuzu 1.5 yilda babamin 14 yasindaki borasiyla ayni kivama geldi. Allahtan onun degisimini kabul ettiler. Ne varsa eskilerde var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 İlk defa garantiden ücretsiz bir parçam değişti AKÜ.. Power tuşuna basınca marş almıyordu bazen o sıkıntı gitti,yazılımı da güncellediler ücretsiz , silkeleme olayı gitti 1. ve 2. vitesteki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Benimde garantiden aku degisti ama mutlu aku takmislar ustelik s&s suz. Itiraz ettim serviste sonuc alamadim. Forda mail attim bikacgun icinde donus yaptilar orjinal aku turkiyede yok siparis verildi kisa surede degisimi yapilacak dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap