onur karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 2 aydır şikayetim olan sabah soğukta direksiyondan gelen sesten dolayı izmir ford izkar da direksiyonun altındaki airbag parçası değişti. ve sorunum çözülmüş oldu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Erdem Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 sürücü tarafı kapı fitili, sürücü tarafı yolcu kapısı fitili, direksiyon nikelajı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 malum nikelaj probleminden dolayı airbag değişti bugün. Ayrıca kasislerden geçerken gıcırtı geldiğini belirtmiştim, viraj lastiklerine bakılmış ve tablalar yağlanmış hatırladığım kadarıyla. Tesadüf olduğunu umduğum, gaza basmadığım durumlarda yoğun bir lokurtu tıkırtı başladı, düm düz yolda, boşta arabayı iterken bile geliyor, aracın içinde çok bariz duyuluyor ancak dışarda duyamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Kasislerde gicirti bende de var. Aku degisimi icin onay geldi parca yurtdisindan siparis edilmisti 1 ay oldu hala ses cikmadi haftaya bi arayim biraktigimda onuda soyleyim. Bu ara gosterge yazilimimi bi turlu guncellettiremedim adamlar herdefasinda yok diyor. Genis ekranli gostergeye bildigim kadariyla guncelleme geldi. Yaptiranda olmustu. Etiste de gorunuyor ama adamlar inatla yapmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 (düzenlendi) Kasislerde gicirti bende de var. Aku degisimi icin onay geldi parca yurtdisindan siparis edilmisti 1 ay oldu hala ses cikmadi haftaya bi arayim biraktigimda onuda soyleyim. Bu ara gosterge yazilimimi bi turlu guncellettiremedim adamlar herdefasinda yok diyor. Genis ekranli gostergeye bildigim kadariyla guncelleme geldi. Yaptiranda olmustu. Etiste de gorunuyor ama adamlar inatla yapmiyorEn basiti ekranda sıcaklık sol üstteyse güncellenmiştir. Gerekirse aşağıdaki fotoyu göster belki yardımı olur. Şubat 27, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yok bende asagida birde bende km yerinde ort.hiz var. Kullaniciya ozel yazilim istenmistir diyip baslarindan saviyorlar. Siz hangi servste guncelleme yaptirdiniz? Gerekirse oradan bilgi alsinlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Yok bende asagida birde bende km yerinde ort.hiz var. Kullaniciya ozel yazilim istenmistir diyip baslarindan saviyorlar. Siz hangi servste guncelleme yaptirdiniz? Gerekirse oradan bilgi alsinlar Ankara tan oto. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2015 amortisör bilyası. Bu arada gerek dün gerek bugün tan otodan çok memnun kaldım, servis kısmıyla ilk resmi münasebetim oldu, tanıdıkta yoktu. 2 aydır şikayetim olan sabah soğukta direksiyondan gelen sesten dolayı izmir ford izkar da direksiyonun altındaki airbag parçası değişti. ve sorunum çözülmüş oldu. Bu nasıl bir ses ti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 rulman surtmesi gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Geçen hafta Ankara Tan Oto'da, direksiyon, anahtarlık ve direksiyon kutusu değişti. En korktuğum şey direksiyon kutusuydu. Sağolsun hallettiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Sustalı (otm.) anahtarı değiştiren arkadaşlara bir sorum olacak. Benim anahtarda da sıkıntı var, geçenlerde servise uğradığımda yağladılar 1 - 2 hafta kullanın, yine düzelmezse garantiden değişim isteyelim dediler... Yedek anahtarım da kayıp. Biraz aç gözlülük olacak ama. Garantiden anahtar değişince, eski anahtarın bende kalma ihtimali nedir? İllaki garanti merkeze gönderir mi servis acaba? Yedek yaptırmak istiyorum ama 500tl diyor sağolsunlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Sustalı (otm.) anahtarı değiştiren arkadaşlara bir sorum olacak. Benim anahtarda da sıkıntı var, geçenlerde servise uğradığımda yağladılar 1 - 2 hafta kullanın, yine düzelmezse garantiden değişim isteyelim dediler... Yedek anahtarım da kayıp. Biraz aç gözlülük olacak ama. Garantiden anahtar değişince, eski anahtarın bende kalma ihtimali nedir? İllaki garanti merkeze gönderir mi servis acaba? Yedek yaptırmak istiyorum ama 500tl diyor sağolsunlar... Kasko ile de temin edilebilir sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2015 mustafa bey ben eski anahtarı almayı denemedim ama eskisini aldılar benden. rica edilebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Bilgi Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Merhaba iyi geceler birşeyi merak ediyorum hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim onu sorucaktım. Benimde koltuk başlarındaki demirlerde kararma ve ön farlarda buğulanma var. Acaba farları gündüz ledli farla farkını verip değiştirirler mi soran veya bu şekilde yapan var mı ? Hayırlı geceler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Merhaba iyi geceler birşeyi merak ediyorum hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim onu sorucaktım. Benimde koltuk başlarındaki demirlerde kararma ve ön farlarda buğulanma var. Acaba farları gündüz ledli farla farkını verip değiştirirler mi soran veya bu şekilde yapan var mı ? Hayırlı geceler... Servise göre değişir ama yapılabilir. Tabii istenecek farkı duyduğunuzda direk vazgeçeceğinizden (tam bilmiyorum ama xenon farın uçuk bir fiyatı var) boşuna uğraşmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap