Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 (düzenlendi) Vites topuzunu garanti kapsaminda degistirdiler fakat taktıkları topuz sifir degil. Derisinin kenar kisimlarinda asinma ve renk degisikligi var. Bu nasil bir is cozemedim. Arabayi servis kapanis saatine yetisemedigim icin guvenlikten teslim aldim dolayisiyla kimseyle gorusme firsatim olmadi. Bu nasil bir zihniyet nasil bi yetkili servis? Garantiden degisim onayi verilen parca. Cikma parca olarak mi takiliyor? Ben bu iste art niyet ariyorum artik... Ne yapmami onerirsiniz? Ayrica akuyu takmislar ama start stop devreye girmiyor diye aradilar. Normaldir yeni aku tam dolmadigindan girmiyordur dedim. Olctunuzmu akuyu dedim gerek yok dediler. Arabada takili kalsin bikac gun gozlemleyelim dedim kabul etmediler. Sarja takip hafta sonu tekrar gelin deneyelim dediler Nisan 23, 2015 Özgür Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Ne önerebiliriz? Gidip böyle böyle diyeceksiniz yenisini alacaksınız eğer böyle olduysa her şey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Gökmen Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Direksiyondaki nikelaj patladı. Direksiyon göbeği, hava yastığıyla beraber değişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Hocam buna çok takılıyorsunuz, şu yazılım olayını bu kadar büyütmenin anlamı yok cidden, acil durumlarda zaten yapılıyor. Keyfinize bakın yahu. İki şekil şukul değişecek diye 1-2 saat orada kalmaya çok meraklı iseniz ayrı tabi. telefonuna bilgisayarına vs yüklemiyormusun güncellemeleri? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 telefonuna bilgisayarına vs yüklemiyormusun güncellemeleri?Eğer hafızam müsait ise ve wi-fi varsa Birde arada 30 kat fiyat farkı varsa düşünmem lazım. Kendi aracımız için 1 kere bile bakmadım bunlara, önemli bir şey olsa yaparlar olsa biliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Eğer hafızam müsait ise ve wi-fi varsa Birde arada 30 kat fiyat farkı varsa düşünmem lazım. Kendi aracımız için 1 kere bile bakmadım bunlara, önemli bir şey olsa yaparlar olsa biliriz yasasını bilmiyorum ama serviste yapılan bir işlemin mesuliyeti servise aittir muhtmelen. öyle sorumluluk kabul etmem, müşteri istedi vs boş laf. Acil olmasada güncelleme güncellemedir, canı sıkıldığı için yazıp koyacak hali yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 yasasını bilmiyorum ama serviste yapılan bir işlemin mesuliyeti servise aittir muhtmelen. öyle sorumluluk kabul etmem, müşteri istedi vs boş laf. Acil olmasada güncelleme güncellemedir, canı sıkıldığı için yazıp koyacak hali yok. Bunun aksini iddia eden yok sanırım, ama gerçek gerçektir. Telefonun bilgisayarın Ferrarisini kullanmak basit ve erişilebilir ama arabanın 'general mobile' seviyesinde ürün olduğunu unutmadan servislerdeki beklentiyi yükseltmenin de anlamı yok, en azından buralara yazacak kadar huzurumu bozmasına gerek yok Bunlar benim fikrim Ozan sana karşı gelmeye çalışmıyorum veya başkasına. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Bunun aksini iddia eden yok sanırım, ama gerçek gerçektir. Telefonun bilgisayarın Ferrarisini kullanmak basit ve erişilebilir ama arabanın 'general mobile' seviyesinde ürün olduğunu unutmadan servislerdeki beklentiyi yükseltmenin de anlamı yok, en azından buralara yazacak kadar huzurumu bozmasına gerek yok Bunlar benim fikrim Ozan sana karşı gelmeye çalışmıyorum veya başkasına. benim kızdığım nokta servislerin/ustaların güncellemeyi gereksiz göstermeye çalışması/inanması/düşünmesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 benim kızdığım nokta servislerin/ustaların güncellemeyi gereksiz göstermeye çalışması/inanması/düşünmesi. Elimde olsa önce eğitim verir, hala aynısını yapıyorsa işten çıkartırdım yalan yok. Yukarda örneği var işte bir kişi yüzünden firma algısı değişiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Elimde olsa önce eğitim verir, hala aynısını yapıyorsa işten çıkartırdım yalan yok. Yukarda örneği var işte bir kişi yüzünden firma algısı değişiyor. olası bir problemde suçlunun kim olduğunuda bilmiyoruz ki? IDS eski olabilir, VCM eski olabilir, arabanın yada bilgisayarın gücü kesilebilir, usta bilgisiz olabilir vs vs. Güncelleme diyince sadece PCMi düşünen diğer modulleri hiç önemsemeyen de çok mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Ozana katiliyorum. Ayrica dun guncellemeyi yapmislar isteyince olabiliyormus demek. 1 kisi yuzunden insanlarin algisi degisiyor derken. Ben 1 kez yasamadim bu sorunu. 1 aku degisimi icin en az 6 kez servise gittim ve her defasinda bir baska sorun bahane sacma cevaplar aldim. Belki baska servislerde sorun yoktur ama eskisehirdeki servisten illallah ettim. Bir kurtulursam bidaha ugramak istemiyorum. Bu is icin ankaraya gidecegim sirf buyuzden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Ozana katiliyorum. Ayrica dun guncellemeyi yapmislar isteyince olabiliyormus demek. 1 kisi yuzunden insanlarin algisi degisiyor derken. Ben 1 kez yasamadim bu sorunu. 1 aku degisimi icin en az 6 kez servise gittim ve her defasinda bir baska sorun bahane sacma cevaplar aldim. Belki baska servislerde sorun yoktur ama eskisehirdeki servisten illallah ettim. Bir kurtulursam bidaha ugramak istemiyorum. Bu is icin ankaraya gidecegim sirf buyuzden. Geçenlerde Bekir B. abinin ekranı güncellerken göstergede sorun oldu.Esb lambası geç sönmeye başladı.Bu sorunun çözümünü başta Ozan sayesinde sonrasında Akın usta nın sayesinde halledildi.Şunu demek istiyorum.Çoğu servisin bu sorunu yaşadığında ne yapacağını bilmediği doğrudur bence.İlerde sorunu yaşadıkca öğreneceklerdir.Fakat diğer güncellemeleri yapmaları gerekir.Bence servislerin bu saçma cevapları birazda kullanıcının yüzünden.Ford Otosan herşey günlük gülistanlık diye düşünüyor olabilir büyük şehirler dışındaki servislerde.Bence olumlu yada olumsuz yaşanılan şeyleri de Otosan a bildirmek iyi olur.Ford a yakışmayan hareketler yapılıyorsa eğer buna Otosan ında kayıtsız kalacağını sanmam.Sonuçta çoğu servis Otosandan yetki almış özel servis. benim kızdığım nokta servislerin/ustaların güncellemeyi gereksiz göstermeye çalışması/inanması/düşünmesi. Bunu niye dediğini biliyorum . @Bekir B. abi bak bize laf çarptı Ozan . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Geçenlerde Bekir B. abinin ekranı güncellerken göstergede sorun oldu.Esb lambası geç sönmeye başladı.Bu sorunun çözümünü başta Ozan sayesinde sonrasında Akın usta nın sayesinde halledildi.Şunu demek istiyorum.Çoğu servisin bu sorunu yaşadığında ne yapacağını bilmediği doğrudur bence.İlerde sorunu yaşadıkca öğreneceklerdir.Fakat diğer güncellemeleri yapmaları gerekir.Bence servislerin bu saçma cevapları birazda kullanıcının yüzünden.Ford Otosan herşey günlük gülistanlık diye düşünüyor olabilir büyük şehirler dışındaki servislerde.Bence olumlu yada olumsuz yaşanılan şeyleri de Otosan a bildirmek iyi olur.Ford a yakışmayan hareketler yapılıyorsa eğer buna Otosan ında kayıtsız kalacağını sanmam.Sonuçta çoğu servis Otosandan yetki almış özel servis. Bunu niye dediğini biliyorum . @Bekir B. abi bak bize laf çarptı Ozan . Öncelikle o sorunun güncelleme ile alakası yok hill holder açtığımız için ilk başta bi şaşırıyor Yoo size laf çarpmadım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Öncelikle o sorunun güncelleme ile alakası yok hill holder açtığımız için ilk başta bi şaşırıyor Yoo size laf çarpmadım. Ama şunu söyleyim yaşadığımız için Ozan ın dediğine katılıyorum.Cümle şu "Araçta bir sorun yoksa bile güncellemeden sonra sorun çıkabiliyor.O yüzden önermiyoruz sıkıntı olmayan araçta" .Servisin söylediği cümleydi bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 (düzenlendi) Ozana katiliyorum. Ayrica dun guncellemeyi yapmislar isteyince olabiliyormus demek. 1 kisi yuzunden insanlarin algisi degisiyor derken. Ben 1 kez yasamadim bu sorunu. 1 aku degisimi icin en az 6 kez servise gittim ve her defasinda bir baska sorun bahane sacma cevaplar aldim. Belki baska servislerde sorun yoktur ama eskisehirdeki servisten illallah ettim. Bir kurtulursam bidaha ugramak istemiyorum. Bu is icin ankaraya gidecegim sirf buyuzden.İstanbul'a gel tanıdık servis var. Ben çok memnunum [emoji4] Ama şunu söyleyim yaşadığımız için Ozan ın dediğine katılıyorum.Cümle şu "Araçta bir sorun yoksa bile güncellemeden sonra sorun çıkabiliyor.O yüzden önermiyoruz sıkıntı olmayan araçta" .Servisin söylediği cümleydi bu.Otosan mi ? Ozan mi? Bence Ozan Ozan diyorsa doğrudur. Yakında kod yazcak Ford'a Edit: En son Kaan abinin orda benim gri corca günceleme yaptılar. Aracın tepkileri değişti daha erken devirde tepki veriyor. Hoşuma gitti [emoji2] Nisan 24, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap