Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Bu arada bugun servis danismaniyla gorustum. Vites topuzu ile alakali. Bana topuz degisti demisti bugun konusmamizda sadece rakamlarin oldugu kisim degisti tppuzun kendisi degismedi dedi. Deri kisimda da asinmalar vardi ama neyse artik daha fazla ugrasamiycam. Kendimi sorunlu musteri gibi gormeye basladim artik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2015 Bu arada bugun servis danismaniyla gorustum. Vites topuzu ile alakali. Bana topuz degisti demisti bugun konusmamizda sadece rakamlarin oldugu kisim degisti tppuzun kendisi degismedi dedi. Deri kisimda da asinmalar vardi ama neyse artik daha fazla ugrasamiycam. Kendimi sorunlu musteri gibi gormeye basladim artik Mağduriyetiniz giderilmemiş, ciddi bir aşınma varsa eğer değiştirmelerini talep edin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 şöför koltuk kılıfı ve iç sünger. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 şöför koltuk kılıfı ve iç sünger. Sorun neydi tam olarak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Sorun neydi tam olarak? Sünger özelliğini kaybetmiş içerdeki demir süngeri koparmis disariya çıkmış kılıfıda inceltmis koparmis o yüzden degisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Kontak anahtırını değiştirdik geçen hafta. Susta yuvasından tam çıkmıyordu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Sol ön iki hoparlor degisti,arka kapi fitili sarkma yapmisti,o degisti 2014 makyajsiz 5000 km style Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Cam suyu şamandıra müşürü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Neredeyse iki yıl olacak benimkine hiç bir şey değişmedi. Değişmesi gereken bir şey var da ben mi göremiyorum acaba. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Ben de bir şey değiştirmemiştim garantiden ama, şimdi c-max'ın sağ aynayı değiştireceğiz. Ayna durup dururken açılmaz oldu. Mecburen elle açtım. Ancak elle açınca da boşa alınmış vites gibi, salladıkca sallanıyor. Dün servise gittim, değişecek dendi. Ellerinde olmadığı için değiştiremedim. Aradılar bugün ama şu an servise gitmeye vakit yok. Cuma sabahına randevu aldım. Kuzu şimdi evin otoparkında; bir kulağı açık, bir kulağı kapalı yatıyor .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2015 vites mekanizması degıstım gene aynı hatayı yaptı gene degısecem ayna degıstım park sensoru degıstım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Konuyu hortlatmak amaciyla yazayim dedim Agustos ayindan bu gune paylasimda bulunan pek olmamis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 belkide garantiler bittiğindendir benim gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 29 dakika önce, Yahya Akman said: Konuyu hortlatmak amaciyla yazayim dedim Agustos ayindan bu gune paylasimda bulunan pek olmamis Belki ustaların çoğunun beyinlerinden BUNLAR BÖYLE kelimelerini silebilirsek konu hortlayabilir hatta cortlayabilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Hadi ben ayaklandırayım bari [emoji4] geçen sürücü airbag ini değiştirdiler nikelajın kalkmasından dolayı parça 1.500 Tl imiş [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap