Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2013 Dün ön sol tivitir patladı ilk bi cızırdama yaptı sonra ses kesildi servise götürdüm garantiden değişimi yapılacak parça bekliyorum 2011 style vardı geçen sene onda hiç bir sorun çıkmamişti titanumda son 2 aydır garantiden parça değiştiriyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Bugün vites topuzu değişimi talep ettim çok soyulma olmuştu kabul edildi sipariş geçildi gelmesini bekliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Armağan Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Hız sabitleyici çalışmıyordu.Bir defasında ayarladılar fakat bir hafta sonra tekrarladı.Serviste değişime tabi tuttular ve parçanın gelmesini bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Bu parca (direksiyonun metalik bolumunun ust tarafi) garantiden degisir mi? Servisin elinde var midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Bu parca (direksiyonun metalik bolumunun ust tarafi) garantiden degisir mi? Servisin elinde var midir? Airbag da beraber değişiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Bu parca (direksiyonun metalik bolumunun ust tarafi) garantiden degisir mi? Servisin elinde var midir? Ben garantiden değiştirdim, yine aynısı oldu. Ellerinde olup olmadığını biz bilemeyiz, servis danışmanıda bilemez. Sadece yedek parça bölümündeki bilgisayar bilir ellerinde var mı yok mu diye. Bunun içinde parça kodunu bilmeniz gerekir. O sıradan bir parça olarak gözükse bile 3-4 çeşidi var. Servise başvurun yoksa bile 3 gün içinde getirtip takarlar. Komple airbag değişiyor bilginize... 5 dakikada çıkarıp yenisini takıyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Yine aynısı olacaksa yanında yedeğini de verseler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Ben garantiden değiştirdim, yine aynısı oldu. Ellerinde olup olmadığını biz bilemeyiz, servis danışmanıda bilemez. Sadece yedek parça bölümündeki bilgisayar bilir ellerinde var mı yok mu diye. Bunun içinde parça kodunu bilmeniz gerekir. O sıradan bir parça olarak gözükse bile 3-4 çeşidi var. Servise başvurun yoksa bile 3 gün içinde getirtip takarlar. Komple airbag değişiyor bilginize... 5 dakikada çıkarıp yenisini takıyorlar. Ayni gun icinde olsa iyi olurdu. Pazartesi Ankara da bir isim var. Bu is icin Ankara ya gitmisken 45000 bakimi ve aklimdaki problemleri iletecegim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Ankarada 3 tane büyük servis var. Birinden birinde vardır muhtemelen parça. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Ankarada 3 tane büyük servis var. Birinden birinde vardır muhtemelen parça. Umarim vardir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 O direksiyon nasıl öyle olmuş, sürekli oradan mı tuttun, tırnaklar mı uzun, bizimki de mi öyle olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Bugün baktım benimki de aynı olmuş, o kısma hiç elimi sürmememe rağmen bozulmuş. Yenisi takılınca da bozuluyorsa kötü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 O direksiyon nasıl öyle olmuş, sürekli oradan mı tuttun, tırnaklar mı uzun, bizimki de mi öyle olacak. Tirnakla falan alakasi yok. O kisimdan tutmak istesen tutamaz rahatsiz olursun. Malzeme kalitesizligi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Anladım. Neyse garanti bitimine yakın bu tür sorunlu parçaları hep değiştirip satarım arabayı o zaman. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Tirnakla falan alakasi yok. O kisimdan tutmak istesen tutamaz rahatsiz olursun. Malzeme kalitesizligi. Değiştirdilermi peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap