Aydın Baran Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2013 Tonay arkadaşımızın 3,5 cm lik yayları ile aracının görünüşü ve benim standart haldeki focus 3 aracımın görünüşü. Sedan daha aile tarzı yakışırmı bilmem ama HB daha spor görünümlü olduğu için Yay çok yakışmış bence. 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Bu fotolardan hangisi hb seçilmiyor tasarımı kes Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Bu fotolardan hangisi hb seçilmiyor tasarımı kes Hangisinin sedan olduğu görüldüğüne göre hangisinin HB olduğu anlaşılır herhalde Bu arada bende aktif ön ızgara var. Tonay istemese de onda da var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Eray Aykun Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 focusa en çok yakışan renkler bence...HB de şeker kırmızı çok güzel duruyor.ama benim tercihim sedan gümüş gri.HB olan kırmızı yanılmıyorsam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Benim araba yok burda Keşke 3'lü foto çekseydik. Gerçi benim araba kirliydi o gün. Bende yakından gördüm. Yaylar gerçekten arabayı bambaşka yapıyor. Sedana da yakışacağını düşünüyorum. Yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Benim araba yok burda Keşke 3'lü foto çekseydik. Gerçi benim araba kirliydi o gün. Bende yakından gördüm. Yaylar gerçekten arabayı bambaşka yapıyor. Sedana da yakışacağını düşünüyorum. Yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum. Sen varken neden çekmedik bende bilmiyorum Hiç aklıma gelmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yay takın yay. Yol tutuşu baya bi iyileştiriyor.. Takalım da. Senin arabanın aynı renginin sedanını hayal et. Yakışırmı? Ne dersin? Birde arkada spoiler düşün. Beni heyecanlandırıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yay takın yay. Yol tutuşu baya bi iyileştiriyor.. Erkan abi yayda dizel benzinli ayrimi var mi ? Varsa neden var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Erkan abi yayda dizel benzinli ayrimi var mi ? Varsa neden var Var, aman dikkat. Ağırlık dengesi farklı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Dizel motorlar daha ağır diye biliyorum Maşallah focuslarda yaylanıyor artık Konfor olarak fark mı aralarında peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Dizel motorlar daha ağır diye biliyorum Maşallah focuslarda yaylanıyor artık Konfor olarak fark mı aralarında peki T.Mete'nin aracı ile iki kez gezdim ilkinde Yakup'ta vardı hatta. Ben herhangi bir konfor eksikliği hissetmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yaylanma da pek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Erkan abide eibach var Tonay abideki ne marka ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 benim standart jantlı yaylı hali standart jantta bile araba daha uzun duruyor , hem görsel hemde güvenlik açısından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 benim standart jantlı yaylı hali standart jantta bile araba daha uzun duruyor , hem görsel hemde güvenlik açısından Stoplarda kırmızı filmmi var? Sinyal ne renk yanıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap