Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Bence de Focus yay istiyor, özellikle şu yatma, dalma, salınma halini azaltması açısından gerekli görünüyor bana. Ama almışken coil-over almak daha mantıklı sanki... Önce para sonra vakit bulmam lazım! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Bence de Focus yay istiyor, özellikle şu yatma, dalma, salınma halini azaltması açısından gerekli görünüyor bana. Ama almışken coil-over almak daha mantıklı sanki... Önce para sonra vakit bulmam lazım! bu mesajın üzerine gaza gelmedim desem yalan olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Stoplarda kırmızı filmmi var? Sinyal ne renk yanıyor? film var evet , kırmızı yanıyor ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Bir kez daha resimlere bakınca emin oldum, bu araçların her hâli yakışıklı...... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Ben de arabayı pek sakin kullanıyormuşum da haberim yokmuş. Yol tutuşu yetiyor da artıyor bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Ben de arabayı pek sakin kullanıyormuşum da haberim yokmuş. Yol tutuşu yetiyor da artıyor bana . Frenaj , kalkış , görsellik' te var ama işin içinde . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yay takın yay. Yol tutuşu baya bi iyileştiriyor.. Off, bu ne güzellik ya! 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Yay takın yay. Yol tutuşu baya bi iyileştiriyor.. Bende bu fotoya hasta oldum ya Buyuk bi yumoş sisesi buldum evde hergun icine 5 lira atarsam seneye bu gunlerde yay-jant-lastik yapabiliyorum gunde 1 paket sigara icen biri olsaydim daha fazla vericektim 365 gun sonra 1825 liram olucak temiz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 . Frenaj , kalkış , görsellik' te var ama işin içinde . Frenaja belirgin etkisi varsa yaz sonuna yay araştırmalarına girişebilirim ben de. Basıklık, görsellik, kalkış pek ilgilendiğim şeyler değil malesef . Gidiş, duruş, tutuş üçlüsü kilit Uzun süre araba değiştirmeyeceğimiz kesin olsa ben fren disklerinden başlar, yayla devam eder, belki amortisör de olabilir, pist etkinliklerine katılma ihtimallerim yükselirse ve arabanın evlat olacağı kesinleşirse coilover, performans için de yazılım+dpf iptali ile kara tren moduna girerdim muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2013 Bence 1 cm falan dusse yeterli. Ben lastigin camurlugun icine ya da dodigin arkasinda gizlenmesini pek sevmiyorum. Yaninda ne kadar bosluk varsa usttede o kadar bosluk olsun yeter. Ama zevk meselesi tabi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 (düzenlendi) Frenaja belirgin etkisi varsa yaz sonuna yay araştırmalarına girişebilirim ben de. Basıklık, görsellik, kalkış pek ilgilendiğim şeyler değil malesef . Gidiş, duruş, tutuş üçlüsü kilit Lastikler aynı mıdır bilmiyorum lakin. Bu arada performance yay pro kit için konuşuyorum; focus mk2 de benzinli dizel ayrımı vardı ama Eibach'ın listesine göre focus 3 de böyle bir ayırım yok. http://performance-s...nliste_2013.pdf FOCUS III Saloon 1.0 EcoBoost, 1.6 EcoBoost, 1.6 Flexifuel, 1.6 TDCi, 1.6 Ti 04.11 - 985 1025 "E10-35-023-01-22" Nisan 10, 2013 T.Mete tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 (düzenlendi) İnternetten şöyle bir bakiyim dedim ama dizel-benzinli ayrımı göremedim. Sahibindende tek bir ürün var açıklamasındada 1.6-1.6 tdci yazıyor ? Bu arada performance yay pro kit için konuşuyorum; focus mk2 de benzinli dizel ayrımı vardı ama Eibach'ın listesine göre focus 3 de böyle bir ayırım yok. http://performance-s...nliste_2013.pdf FOCUS III Saloon 1.0 EcoBoost, 1.6 EcoBoost, 1.6 Flexifuel, 1.6 TDCi, 1.6 Ti 04.11 - 985 1025 "E10-35-023-01-22" İşin garibi HB yok sadece saloon Şimdi dizel-benzinli ayrımı yok o zaman Eibachda ? 1.0 EB ile benim arabam aynı yay ? Mesela http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-2011-2013-siyah-eibach-pro-kit-spor-yay-3-taksit-107634968/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-iii-shb-eibach-pro-kit-yay-sistemi-on-25arka-25mm-118837662/detay Nisan 10, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 İşin garibi HB yok sadece saloon Şimdi dizel-benzinli ayrımı yok o zaman Eibachda ? 1.0 EB ile benim arabam aynı yay ? Hb diye bir şey yazmıyor düz focus 3 e bakacaksın FOCUS III Pro-Kit (Performance Fahrwerksfedern | Performance Springs) 1.0 EcoBoost, 1.6 EcoBoost, 1.6 Flexifuel, 1.6 TDCi, 1.6 TDCi ECOnetic, 1.6 Ti 04.11 - 985 1025 E10-35-023-01-22 Akslara binen yüke göre ayarlamışlar;hepsinde de ön daha hafif veya hemen hemen aynı ağırlıkta o yüzden aynı gruba sokmuşlar. Akslara binen yüke de şurdan bakabilirsin :http://www.rezulteo-tyres.co.uk/tyres-for-ford/focus/focus-iii/1.6-tdci-115 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2013 O zaman F3 icin benzin-dizel ayrimi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2013 Var, aman dikkat. Ağırlık dengesi farklı. Yokmuş galiba F3 için ? @Tolga Başaran,abi sen yay taktırmıştın benzin-dizel ayrımı varmıydı yoksa tek bir ürün mü vardı F3 için ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap